yorum sizin
https://youtu.be/lMgr-KpZp44
yorum sizin
https://youtu.be/lMgr-KpZp44
Hergün bu ortamda kaza geçiren yada ramak kalanların hikayelerine alıştık artık. Motosiklet kullanmak hayatta kalma oyunu survivor gibi oldu ne yazıkki. Bu hale getirenler utansın. Bizlerinde suçu var, Yarım saatte pizza yetiştiren çocuklar, canlı trafikte apaçilik yapan delikanlılar...
Herşey tamam birşekilde açıklanabilir ama nasıl bir insan E-5 te kapı açabilir, işin kötü yanı ne panik fren ne de kaçış manevrası...
Yuh arkadaş, vallahi yuh. Ne zaman böyle aptal insanlar yetişti bu memlekette. Nasıl bir toplumuz biz. Kapatalim dükkânı gidelim. Artik burda da şoför değiştirilirse. Gitti adamın parmak.
eh be arkadaş böyle kaza mı olur ya. yahu düşünmez misin, arkadan biri geliyor mudur falan diye kapı açarken. ben çocukken bile yol kenarında kapı açmadan annem babam uyarırdı, biz demeden kapını açma, arkaya bak falan diye ulan ufaklıktan bunun eğitimini verdiler. bu anadolu çomarlarından ehliyeti alcaksın.
Çok kötü olmuş ya geçmiş olsun şu şeridin haricinde yol alırken çok daha dikkatli olmak lazım arkadaşlar birde bayadır suna denk geliyorum arabamla giderken sol şeritte ilerlerken bakiyorum sol daki bariyer ile benim aracın arasından motorcu bir arkadaş geçmeye çalışıyor hemde bunu yüksek hızda giderken yapıyor atıyorum 100 km hızla en sol şeritte gidiyorum bi karaltı hissediyorum birde bakiyorum ki sol şeritte bariyer ile benim aracın arasından geçmeye çalışıyor bunu yapmayalım arkadaşlar çünkü sol şeritte giderken kimse sol daki aynaya bakip da oradan biri geliyor mu diye bakmaz zaten en solda gidiyorsun arabayla sonuçta bundan dolayı bir kaza olduğunda da kimse kusura bakmasın ama motorsiklet sürücüsü otomobili suçlayamaz sonuçta senin sol şeritte bariyer ile ara arasında ne isin var birde suna dikkat diyorum son zamanlarda yol bomboş araçlar şeritte gayet hızlı ilerliyor motorcu arkadaş gidiyor hala emniyet şeridin de sonra orada bir kazaya karışmış olsa yine sucu kendin de aramaz e mübarek insan sonuçta yol bomboş araçla hızlı bir sekilde trafikte akıyor hala niye emniyet şeridinden gidiyorsun da olası bir kazaya davetiye çıkartıyorsun gider biri en sağ şeritten emmiyet şeridine girebilir yada biri pat diye durabilir sonuçta motorsiklet de bir taşıt ve araçların sahip olduğu bütün haklara sahip hadi yolda trafik varken ona birşey demiyorum yavaş ve kontrollü bir sekilde aralardan gidilebilir ama bunun haricinde şeritleri kullanalım arkadaşlar
Otobanda şoför değiştirmek nedir ya?
Memlekette kural yok kanun yok. Bazen trafik polisleri ne iş yapıyor diye merak ediyorum ayda bir gün uygulama yaparlar geri kalan 29 gün kim kime dum duma. kazalar hep başı boşluktan kural tanımazlıktan oluyor.
50-100 kişilik bir ekip kur akşama kadar millete çatır çatır ceza kessinler bak bakalım kazalar nasıl azalıyor. 100 kişiden her biri günde ortalama 20 ceza kesse, ortalama ceza 200 lira olsa ayda 12 milyon para yapar, al sana bütçe.
anladığım kadarıya çok gerekli olmadıkça bir şikayet felan olmadıkça pek trafik polisleri, yollarda araç denetimi yapmıyorlar, sürekli denetleseler her yerde trafik polisi olsa, her gün onlarca ceza, ve halk la polis arasında çatışmalar isyana kadar gider ) gerek yok, ufak ufak dozajlar şekilde yapılması, zaman zaman oltaya yakalananlara ceza kesilmesi taktiği var gibime geliyor şu an...
en son 2 hafta önce denk geldim. kızın yanında ki sap birden kapıyı açtıktan sonra sırıtarak indi direksiyona geçti. kapı açarlarsa durabileyim diye yavaş geçtiğim için atlatılmış bi kaza sayılmaz tabi
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)