Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sıra benim ilk kazamda!

REKLAM ALANI
    Ahmetcan45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 -- YZF R25 -- CBR 600RR -- YZF R1
    adam neye dayanaraktan sana arkadan vurdun die yazmış oraya onu anlamıyorum bu ibn.lik ten başka bşy deil
    enable ve dejavoo bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ybr 125(satıldı) yamaha xmax ABS
    gazı açıp ileri atlasaydın düşmezdin aracın ölü bölgesinde olabilirsin o araç kenara kaydığı anda kornayla işaret vermen lazımdı arka frene ve ön freni kontrollü sıkarak ani yavaşlasaydın araç belki önüne geçerdi

araç sürücüsü iyi bir cezayı hakediyor
    enable bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Büyük geçmiş olsun. İyi ki tulumunuz varmış. Tipik kör nokta olayı. Kaza işte.
    enable bunu beğendi.

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Geçmiş olsun. Tulumu denemek için Hüseyin ustanın bi numarası olmasın bu
    Mitoqondri ve enable bunu beğendiler.

turkmath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 - Kawasaki z250sl
    Hadi motor ölü noktada görmemiş ama galiba öncesinde sinyal de vermemiş eleman! Geçmiş olsun.
    enable bunu beğendi.

vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Sanırım sizde arabanın geldiğini geç fark ettiniz.

Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Tulumu denemek için Hüseyin ustanın bi numarası olmasın bu
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabı.

enable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS, cbf150,xmax250ABS
    Alıntı vsvr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım sizde arabanın geldiğini geç fark ettiniz.
    Hocam arabanın benim şeride gelip bana çarpması 1 sn içinde oluyor, aynı saniye içinde frene bile basmışım, bence geç değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

Alıntı ceyceypad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gazı açıp ileri atlasaydın düşmezdin aracın ölü bölgesinde olabilirsin o araç kenara kaydığı anda kornayla işaret vermen lazımdı arka frene ve ön freni kontrollü sıkarak ani yavaşlasaydın araç belki önüne geçerdi

araç sürücüsü iyi bir cezayı hakediyor
    Hocam sen bizi motogp pilotu sandın galiba
    1 sn içinde bunların hangi birini yapacaz ve sırası önemli mi
    Yapabilsem güzel olurdu.

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Geçmiş olsun. Yaralanmamış olmana şükretmelisin. Hasarını otomobilin sigortasından alabileceğini tahmin ediyorum. Adamla konuştun mu? Aynaya bakmış ta sen kör noktada mı kaldın? Yoksa hiç bakmamış mı? Sinyal falan hiç yok zaten. Bu adam trafikte bombalı araç gibi tehlike saçmaya devam edecek. Videoda arka çamurluk ile kolun temas etmiş galiba. Otomobilde hasar olmaması lazım. Senin ön amortisör nereye vurdu da o kadar yamuldu. Bir de kazadan önce sol şeritte önünde olan araçla aran açılmış. Sol şeritten devam etme konusunda kararsız kalmışsın sonra tekrar hız arttırmışsın ardından kaza olmuş gibi geldi bana.
    enable bunu beğendi.

mytheron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Xtreme enduro 250
    Kör nokta olabilir şu olabilir bu olabilir.Her halt olabilir ama böyle hayvan gibide şii edilmez.
    Yakın zamanda arabam harici taksiye binmek zorunda kaldım 3-4 kere.Arkadaş it gibi kullanıyorlardı 4 üde.Pardon 3ü.1i iyiydi.
    Yol verme yok saygı hoşgörü yok.Heryere dalmalar ani frenler vs.

Geçmiş olsun bariyerlere doğru giderken eyvah dedimde Allah korudu.
    Mümkün oldugunca yanyana gitmeyin araçlarla.Ben hep korkmuşumdur araba bile sürüyor olsam.
    enable bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı mytheron adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kör nokta olabilir şu olabilir bu olabilir.Her halt olabilir ama böyle hayvan gibide şii edilmez.
    Yakın zamanda arabam harici taksiye binmek zorunda kaldım 3-4 kere.Arkadaş it gibi kullanıyorlardı 4 üde.Pardon 3ü.1i iyiydi.
    Yol verme yok saygı hoşgörü yok.Heryere dalmalar ani frenler vs.

Geçmiş olsun bariyerlere doğru giderken eyvah dedimde Allah korudu.
    Mümkün oldugunca yanyana gitmeyin araçlarla.Ben hep korkmuşumdur araba bile sürüyor olsam.
    Bu kazadan çıkarılması gereken ders bence bu. Biz motorcular olarak arabalar gibi davranamayız, araçların arkalarında veya yanında konumlanamayız, birşekilde yol bulup boş ve daha güvenli şeritlere kaymalıyız.
    Videoda açıkça görülüyor, ben aslında arabayı geçicekmişim ama önümdeki beyaz toyota fren ışığını yakınca geçememişim çünkü ani fren olursa durma mesafem kalmıyor, sağımda araba var solum çelik bariyer, ne kadar sıkıntılı bir durum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Yaralanmamış olmana şükretmelisin. Hasarını otomobilin sigortasından alabileceğini tahmin ediyorum. Adamla konuştun mu? Aynaya bakmış ta sen kör noktada mı kaldın? Yoksa hiç bakmamış mı? Sinyal falan hiç yok zaten. Bu adam trafikte bombalı araç gibi tehlike saçmaya devam edecek. Videoda arka çamurluk ile kolun temas etmiş galiba. Otomobilde hasar olmaması lazım. Senin ön amortisör nereye vurdu da o kadar yamuldu. Bir de kazadan önce sol şeritte önünde olan araçla aran açılmış. Sol şeritten devam etme konusunda kararsız kalmışsın sonra tekrar hız arttırmışsın ardından kaza olmuş gibi geldi bana.
    Adamla konuştum hiç mantık yok. Zaten kimin kime nerden çarptığını bilmiyor.
    İnsan motora çarparda 500m ilerde durur mu neymiş ani fren yapmak istememiş.
    Kaza bu olabilir, insanlık öldümü, dur bi bak adam öldümü kaldımı, yardımcı ol trafiği durdur, bi el at motoru kaldıralım, arkamdaki jep ve metrobüs yolcuları sayesinde motoru kaldırıp emniyet şeridine çekebildik.
    Adamı geçemedim çünkü önümdeki araba fren ışığını yaktı.
    Arabanın hali aşağıda.
    [IMG][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

3.madde bana uyuyor.

http://www.motosikletnet.com/motohab...igi-anlar.html

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Buyuk gecmis olsun hocam. Bende pulsarimla cumartesi gecesi bir kaza gecirdim. Kaza anini hic hatirlamiyorum, ayagimin uzerinde yarik var. Ayak Serce parmagimin tendonu da kopmus. 7 dikis atildi.

Görgü taniklari trafikte bir aracin beni sıkıştırdığı soylediler. Mont ve kaskim beni korudu. Eger botum da olsaydi sifir hasar ile atlatacaktim.

Yasim 25 ve bu bana cok buyuk bir ders oldu. İki tekerden ilk defa dustum. Hafiften de olsa ikarus sendromu varmis bende onu anladim.

Ben özellikle genclere sesleniyorum ne olur tum korumalarinizi eksiksiz her motora bindiginizde giyin. Kaportaniz onlar olsun bedeniniz degil. Aman dikkat.

Kalin saglicakla...
    enable bunu beğendi.

valvole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam araba sola kırmadan bir saniye once arabayı kesmissin muhtemelen 'ulan önüme kirarmi simdi bu' der gibi. Geçmiş olsun ucuz atlatmissin o bariyerler carpmamissin verilmiş sadakan varmış. Ve araçların kor noktasında hicbir zaman seyretmeyin sollama yaparken kor noktadan bi an once çıkmaya bakin. Hic bi aracın kor noktasında seyretmeyin motosiklet dahil. Bu olaydan benim pekiştirdiğim ders budur şahsen. Tekrardan geçmiş olsun allah daha beterinden korusun
    enable bunu beğendi.

atoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 350 ST
    Geçmiş olsun... En hoşnutsuz kaza hali sanırım kontrolün sizden en az oldugu durum olan arkadan çarpılma durumudur.

tam ekipman ile çıkmanın faydası budur işte, bravo..

Motosikleti
    Alıntı lookout adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buyuk gecmis olsun hocam. Bende pulsarimla cumartesi gecesi bir kaza gecirdim. Kaza anini hic hatirlamiyorum, ayagimin uzerinde yarik var. Ayak Serce parmagimin tendonu da kopmus. 7 dikis atildi.

Görgü taniklari trafikte bir aracin beni sıkıştırdığı soylediler. Mont ve kaskim beni korudu. Eger botum da olsaydi sifir hasar ile atlatacaktim.

Yasim 25 ve bu bana cok buyuk bir ders oldu. İki tekerden ilk defa dustum. Hafiften de olsa ikarus sendromu varmis bende onu anladim.

Ben özellikle genclere sesleniyorum ne olur tum korumalarinizi eksiksiz her motora bindiginizde giyin. Kaportaniz onlar olsun bedeniniz degil. Aman dikkat.

Kalin saglicakla...
    Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

Alıntı valvole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam araba sola kırmadan bir saniye once arabayı kesmissin muhtemelen 'ulan önüme kirarmi simdi bu' der gibi. Geçmiş olsun ucuz atlatmissin o bariyerler carpmamissin verilmiş sadakan varmış. Ve araçların kor noktasında hicbir zaman seyretmeyin sollama yaparken kor noktadan bi an once çıkmaya bakin. Hic bi aracın kor noktasında seyretmeyin motosiklet dahil. Bu olaydan benim pekiştirdiğim ders budur şahsen. Tekrardan geçmiş olsun allah daha beterinden korusun
    Evet şimdi farkettim ,bulunduğum konum benim rahatsız etti , aynaya da bakmış olabilirim, sağa doğru şerit değiştirmek için.
    Amin teşekkür ederim.

DamienRice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha TDM 900 A
    geçmiş olsun. 2. düşen arkadaştan haber var mı
    enable bunu beğendi.

karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Çok geçmiş olsun hocam.Birşeyinizin olmaması hepimizi sevindirdi.Ekipman hasarlarınıda karşılıyor sigorta.

Eğer zahmet olmaz ise polis geldi mi vs rapor, mahkeme, şikayet gibi aşamaları yazarsanız başımıza geldiğinde hepimize yardımı olur.
    enable bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı DamienRice adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun. 2. düşen arkadaştan haber var mı
    Suzuki DL650 kullanan arkadaş yanıma geldi birlikte motoruna baktık, sağ tarafına yatmış plakası biraz yamulmuştu onun dışında çizik veya deforme olan bir yer göremedik. Bu arkadaş sağolsun önünü kesmeseydi kaçar mıydı bilemedim bana pek güven vermedi. Kamera görüntüsü var ama dava filan çok uğraşırdık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

Alıntı karşıyaka57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun hocam.Birşeyinizin olmaması hepimizi sevindirdi.Ekipman hasarlarınıda karşılıyor sigorta.

Eğer zahmet olmaz ise polis geldi mi vs rapor, mahkeme, şikayet gibi aşamaları yazarsanız başımıza geldiğinde hepimize yardımı olur.
    Polisi aradık kendi aranızda tutanak tutun dedi.
    Raporu tuttuk, birbirimizin ehliyet, ruhsat ve sigorta policesi resimlerini çektik.
    Motoru servise çektirdim. Bu arada yolda kalan motorlar için Moto Acil diye servis varmış haberim yoktu, telefonu 0532 382 42 46.
    Servis sigorta hasar bildirimi yaptı, bana bilgilendirme mesajı geldi.
    Tulum, kask eldiven bot hepsini serviste bıraktım, exper geldiğinde hasar kayıtlarını yazsın diye. Oktay usta faturalarını istedi de nerden bulucam faturalar kimbilir nerde, neyse arayıp bulacaz artık.
    Şimdilik bu kadar.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok çok geçmiş olsun. umarım bu son kazanız olur.
    ford connect'li arakadaş durup ne dedi merak ettim. hafif ticari araç sürücülerinden beklenmeyecek duyarlılık
    enable bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok çok geçmiş olsun. umarım bu son kazanız olur.
    ford connect'li arakadaş durup ne dedi merak ettim. hafif ticari araç sürücülerinden beklenmeyecek duyarlılık
    Teşekkür ederim.
    O seyirci, arkadan gelen siyah Jeep sürücüsünün yanında oturan arkadaş yolu kapattı indi motoru kaldırdık kenara çektik, metrobüsten 2-3 kişi geldi yardım ettiler. Bunlar küçük şeyler ama kaza şokunu yaşayan biri için büyük şeyler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)