videoda 404 hatası veriyor.
videoda 404 hatası veriyor.
gecmis olsun.Allahtan metrobusun bariyerlere carpmamissiniz.bu tulum turing egitiminde Rahmi Hocanin bahsettiği tulum sanirsam ?
Şikayet derken anlamadım, kaza tutanağı tuttuk başka yapılacak birşey mi var?, aslında kıyafetler motorun masrafından fazla tutabilir. Sanırım kıyafet masraflarını da sigorta karşılamıyor ne yazıkki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
https://youtu.be/9NlBR9Ag9dI
sigorta motorda ki ve sürücünün ekipmanlarında ki bütün hasarı karşılar.Bundan iki sene önce kırmızıda durduğumda arakadan çarpan bir araç nedeni ile motorda ve kaskımda hasar vardı ve sigortadan hem motorumun hem de kaskımın parasını aldım.Eksper geldiğinde hasarlı ekipmanlarıda yazdırın.Geçmiş olsun.
geçmiş olsun, sizde birşey olmaması sevindirici, gerisi halledilir.
Dostum büyük geçmiş olsun bariyere doğru gidip son anda durman çok ucuz atlattığının göstergesi söyle olsa böyle olsa demeye gerek yok bazen okadar ani oluyorki birşey yapamıyorsun bende debriyajı çekememiştim bir anda olmuştu herşey tutanakta arkadan çarptı yazmış demişsin imzaladınmı elindeki videoyu delil niteliğinde kullanabilirsin 8/8 adam suçluyken 8/2 oranında sana kusur yazacaklar 1-hız limitine uymama ve takip mesafesinden bunun dışında adam hız+sollama kurallarına uymama+sinyal vermeme+ayna kontrolu yapmama + şerit ihlali ki bunun yaptığı makasa giriyor 6 ay hapisle yargılıyorlar şuanki sistemle + vurup kaçma videoda kaçıyor hukuk yolun açık
Arkadaş tavandan çarptı dese ne olacak ya. Armut gibi videosu var salağın. Hiç dert etmeyin videoyu sunun zaten haklısınız. Yanlış ifade verdiği için vs. hakkınızı sonuna kadar kullanın. Motorun önceden kazası yoksa değer kaybını trafik sigortasından almayı unutmayın. Ekipmanınızıda sigortadan talep edin.
Büyük geçmiş olsun hocam.
Adi herif arkasına donum bakmadan kaçıp gitmiş bide.
Peşini bırakmayın hocam Şikayetçi olun, masraflarınızı karşılatın belki bir daha ki sefere etrafına bakarak seyir alır.
Geçmiş olsun bence iyi bile yırtmışsınız. Biraz daha hızlı olsanız bariyerlere doğru sürükleniyordunuz büyük sakatlık çıkabilirdi. Forumda başka birinin kazasında bariyerlere çarparak kolunun kopup öldüğünü okumuştum sizde de bunu görünce çok tırstım açıkcası Allah korumuş. Video çekiyor olmanızda büyük avantaj inş o adamın ehliyetini alırlar aklı başına gelir.
Başka arkadaşın da dediği gibi böyle durumlarda kendinizi göstermek burdayım dedirtmek çok önemli. Belki 2 metre önde olsanız aynı hizada olsanız göz ucu ile sizi görebilirdi. Kazadan sonra pek önemi yok tabi
Tekrar geçmiş olsun.
motosiklet arkadan çarpmışmış
orr diyorum başka bir şey denilmiyor
geçmiş olsun
Aslında sol şeritten gitmem pek ama olacak varmış.
İstanbulda ne kadar acemi varsa hep sol şeritte, yola çıkar çıkmaz ilk yaptıkları şey sol şeride geçmek, ne var sol şeritte önündeki şerit akıyor işte devam et.
Kural bozulmadı hala İstanbul'da trafik sağdan akıyor hem de az riskli.
Gecmis olsun .. herifte sinyal yok zaten.bi de öyle ani sollama mı yapılır
Senin altında kamyon falan olsaydı keske kaza raporuna altıma girdi yazardık. Neyse şükür sana bişiy olmamış
Geçmiş olsun . Allah daha büyük kazalardan korusun ..
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Geçmiş olsun arkadaşım. Sana bir şey olmaması en büyük teselli..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)