Merhabalar öncelikle allah korudu beni fotograflaeı suan yuklıyemıyorum yataktayım telefon elimde sadece sabha10:30 civarında gerçekleşti kazam
İki seritli tol gidiş geliş köy yolu sag tarafa bir küçük köy yolu var donüş yapmaya calısan harfiyat kamyonu benim şeridimi kaplamış ben ise virajdan cıktım ve gördüm frene baatım 57 m önceden fren yapmısım viraj girişinde 7 m kaymıs arka teker ben bvırajda fren yaptıgımı hatırlamıorum ama kamyonu gorunce yaptim viraj girişinde kamyon gözükmüyo
Sanıesam hızlıydım frene bastım kaydı viraja öyle girdim gördügümde ise kamyon benim seridimdeyken bi sol ufaktan bı sag yaptı bende aynısnı yaprım sag yaprıgımsa o sol ben sol yyaptığımda kendı serısıne geçti bu arada sol farından geçtim sümük gibi üsrüne kask lazer yerine getirdi görevini
camda boya izi var kaputun göçmüş oralar motor zaten ön taraf yok arka teker bilsigin dönmüş 10 cm filan sola çıkmış :/
Yani benim şeridimdeki harfiyar kamyonuna vurdum duramayıp suçlu kim ne olur bi açıklarmısınız öntaraf ve sag sol grejlar param parça debirsaati yok param parca ama motor sanki on tarafı cokmüş aşşağı sanırsam asıl sorum lu abilerim karakolda ifade verdim ben sımdı bu kaza tutanagını nasıl alcam? Polisten honda servşsine götürücem filan tam olarak anlatırmısınız bne hastanedeyken babam fılan varken tutanak tutulmus adma dmeiş şeritteyim diye zaten fotograflardada şeritte benım telefonumdada var fotograflar eger bana cıkarsa kusur ıtıraz edicegim
Herkez diyor allaj korudu diye vallahide korudu