Kazam yok hiç bi şekilde eger 50-50 olursa kesinlikle alıcam hasar indiirmi onuda isteyince belki perte çıkartır
Kazam yok hiç bi şekilde eger 50-50 olursa kesinlikle alıcam hasar indiirmi onuda isteyince belki perte çıkartır
Sadece kaza yaptığını anladım, çok geçmiş olsun.
Acilen noltalama işaretierini kullanmaya başlaman lazım
Çok geçmiş olsun, senin ifaden olmadan tutanak da olmaz bence.
Dostum buyuk gecmis olsun. Lakin 50 metre de nasil duramadin anlamadim motorda sorun mu vardi yerler micir yada kum muydu.
Geçmiş olsun.
Köy yolu bile olsa gidiş-gelişli bir yolda karşıyı göremeden viraja hızlı girerek baştan zar atmışsın.
Yine Allah korumuş, ya karşıdan gelen senin gibi yol boş düşüncesiyle sollayan bir araç olsaydı?
Geçmiş olsun ...
Böyle bir kazayı travmasız atlatmışsın allah korumuş, kamyon bu sonuçta. Hissiyatım o ki, şerit durumu ne olursa olsun fren konusunda acemisin ve bir miktar da bakış kilitlemişsin gibi duruyor. Adı üstünde kaza bu olacağı varsa olur. Tekrar sürüşe başlamadan önce mutlaka eğitim almanı öneririm.
Egitim almayı düşünüyorum motpr perte çıkarsa tekrardan cbr 125 almayı ve yeni bir lazer kadar pahllı bir kask almayı ve egitim almayı hedefliyorum fuardan belki 2016 belkide fuara dogru 2015 ındırım yaparlarsa onu alım diyorum kasa değişicekmi acaba?
geçmiş olsun kardeşim !
Mesajları okuyorum, kazayı hayalimde canlandırıyorum.Yanlış canlandırmışım.
Mesajların devamını okuyorum, kafamda canlandırıyorum.Yine yanlış canlandırmışım.
Yazdıklarınız #%^*+_\|||~##\!$$£€????
Geçmiş olsun, sizin şeride girdiğine göre hata karşıda anladığım kadarıyla.Sizde hızlıymışsınız galiba.
İşaretleri pek kullanmadan yazdığı için 57metre değilde 5-7 metre olarak düşündüm ben... Çünkü ilk mesajında 7 metre arka teker kaymış falan demiş... Neyse geçmiş olsun artık...
telefon numaranı bana mesaj at. seni arayıp olayın nasıl gerçekleştiğini öğrenip burada yazarım. herkes gibi benim de kafam karıştı.
Geçmiş olsun kardeşim umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşursun.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Hiçbişey anlamadım ama, Kamyoncu ile anlaşın suç sende olsa bile 200-300 at kamyoncuya hatayı üstlensin motoru perte çıkarın.
bende kaza yaptım 3hafta once şehir ici artik 3. Vitesin ustune çıkmaya cesaret edemiyorum bugün de eve gelirken bir universite ogrenvisi arabanin arasindan onüme firladi ani frenle disk kitledim son anda kurtardim simdi 2. vitesin üstüne cikmiyom sehir ici 😀
evet belki kazadan sonra bacak kemiğimin yırtılan derinin altından gördüğüm ağnı unutursam kendime olan güvenimi geri kazanabilirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)