ya bu yazıları okuduktan sonra motor sürme keyfim ve cesaretim kalmıyor.
ya bu yazıları okuduktan sonra motor sürme keyfim ve cesaretim kalmıyor.
Unutmayın ki... Bu hayatta ne zevk veriyorsa, ne mutlu ediyorsa o kadar zararları vardır.. Motorun da zararları maddi ve manevi ağır olan zararlardır. Lütfen bilinçli olun. Nefsinizi kontrol edin. Nefsinize yenilmeyin.. Güvenli sürüşler....
Üzüldüm,yutkundum,ağlamak üzereyim.
ne desem bilmiyorum Mevlam gönlünce versin.
senin yaşamış olduğun bu olay bana bize ders olsun.
Ahmetim hayat sana güzellikleri getirsin.
Kadim şehir Kayseriden selamlar üzerine olsun.
olaki yolun Kayseriye düşerse beklerim
MİNİ TUR aş Kayzer tarvel turizm seyahat acentesi kurucu müd:
Kayseri yamaç paraşütçüler baş: serdar sarıçam
600cc le başlıyacağım diyen hevesli gençlere umarım der olur bu konu
okudum, bir daha okudum, bir daha okuyacağım.İnsanlar hiç bir zaman elindekinin değerini bilemiyor maalesef.Allah ne güzel yaratmış; bir de üstüne mal mülk vs. vermiş.Bizler ise hiçbir şeyin kıymetini bilmiyoruz..
Tamda bu yüzden bu ince dokunuşlar,farkında olmanız için. Tehlikeleri umursamaz iseniz neler olacağını bilmeniz için be dostum, kırma cesaretini.
Ben seni üzdüysem affet, ama insanlar üzülmesin senin için ne olur.
Senin ve bir çok dostumun yerinde olmak çok isterdim, keşke "hevesim kaçsa" da sürmek istemeseydim.
Ölüm kaçınılmaz bir son, ama bu demir atların üstünde hayatını kaybedem, uzuv kaybı yaşayan arkadaşlara çok üzülüyorum.
Gayem gayretim biraz farkındalık, dikkat et dostum kendine,bir ömür mutlu ol
Arkadaşlar birçok mesaj aldım, birçok kez yazdınız iyi Dileklerde bulundunuz
Çok teşekkürler . Dikkatli sürün ve hayati önem arz eden sırtlığonızı giymeyi unutmayın
Sağlıcakla kalın
Kontrol edemediğiniz güç güç değildir
Hayati önem arz eden sırtlık giymeyi unutmayın
Abi çok geçmiş olsun bu başında geçenler bizler için çok değerli bir bilgi keşke yazmasaydın, yaşamasaydın ama olanla ölene çare yok maalesef forumun bu bölümüne girdiğimde koynuna girerim genelde Allah yardımcımız olsun inşallah.
Muse-New Born'u göz gezdirirken fark ettim, açtım ve okumaya başladım.. Hacı içim bir tuhaf oldu ya o kask sesini o an duydum sanki.. Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık, yeni heves edecek arkadaşlara çok güzel örnek bir yazı.. Bunu yeni başlayan herkes okumalı. Çok geçmiş olsun..
Ehliyet sınıfları bu yüzden iyi oldu bence. Motosiklet güçlü, insan genç olunca hız kaçınılmaz oluyor malesef...
Okurken nefes alamadım bir an.
Hatta bir ara artçı vardı diyip de korktum.
Umarım iyisindir hocam; çok geçmiş olsun.
Boğazımda bir şeyler düğümlendi kaldı.... Çok geçmiş olsun...
inş eski sağlığına kavuşursun :(
yazdıklarında kulağımıza küpe olsun
Motosiklet ehliyeti alacağım zaman kurs yerlerini aradığım zaman masa başındaki kişilerin; Bizden ehliyet alan yok tracer 900 ile başladı yok cbr600 kullanıyor. Demeleri çok ilgincime gitmiştir hep
240la düşüp yaşamak , ve sonrasında keşke ölseydim demek, üzücü , çok üzüldüm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)