Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

240km ile yaptığım kaza. (ilk motorunu alacaklar için yazıyorum)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Inazuma
    Alıntı dovahhkin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aga ben bunu güncellemeden edemiyorum ya..
    dostum iyi ki guncelledin, bu konuyu biyere sabitleyin de her gelen okusun. ben ilk defa okudum ve iyi ki okudum.

kardesim cok gecmis olsun, tuylerim diken diken oldu be. Ben yasamis gibi uzuldum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Alıntı esekli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum iyi ki guncelledin, bu konuyu biyere sabitleyin de her gelen okusun. ben ilk defa okudum ve iyi ki okudum.

kardesim cok gecmis olsun, tuylerim diken diken oldu be. Ben yasamis gibi uzuldum...
    sabitlenmiyor ki. kaç kişi söyledi
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    "Hintli Hero ezber bozdu; 5 yıl veya 50 bin kilometre garanti" gibi hiç bir faydası olmayan amaçsız bir reklamın yerine bu değerli yazıyı getirecek gerçek motosiklet tutkunu ve insanlığa değer veren cesur yürekli modülatörü İSTİYORUZ.
    dovahhkin, tinerci, selsa ve 6 diğerleri bunu beğendiler..

serhat207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NSS FORZA 300
    Genç arkadaşların tercih yaparken okuması gereken bir yazı.

Motosikleti
    CBR 250R 2016 (S) - NC 750X 2017
    Öncelikle yazıyı yazan arkadaşa Allah'tan şifa diliyorum, sonrasında ise yazıya bu gün yorum atıp okumamızı sağlayan arkadaşa da teşekkür ediyorum.

Büyük geçmiş olsun Allah şifalar versin arkadaşım.

Motosikleti
    Lifan Traveller 150 - Xmax 250 - NC 750 X DCT
    Geçmiş olsun

Motosikleti
    Yamaha mt 700 tracer
    Geçmiş olsun.Umuyorum ki yazılarınızdan birileri ders alır.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 İron Max
    çok geçmiş olsun..ama ne yapıcaz biliyormusunuz ben de dahil bu yazıyı okuyan herkes aahhh ahh vaahhh vahh çok üzüldüm geçmiş olsun deyip sayfayı kapattıktan sonra unutucaz, motora bindiğimiz de bu yazı bu ibretlik yazı hiçbirimizin aklına gelmeyecek.. :(

musclegent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkes fırsat olduğunca cevap yazsın konuya üst sıralara çıksın ben dahil herkes bilinçlensin...

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Konu kesinlikle sabitlenmeli. Kazayi yapan arkadasim suan bilgisayar basinda neler hissettigini tahmin bile edemiyorum ancak tanismak istersen bir mesaj kadar uzagindayim.
    dovahhkin bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial 150 mash--> Kawasaki ninja 300
    Geçmiş olsun. Çok güzel bir yazı, çoğu zehri yemiş genç tutkuna faydalı olması dileğiyle. Gazlamanın adabı var. Sen Türkiyedesin, 150 km/h bile tehlikeli. Yoldaki küçük bi çukur bile o hızda bütün dengeni kaybetmeni sağlayabilir. Yan yollara girerken,özellikle çok fazla kullanılan tali yollardan dönüş yaparken yola dikkat edin, devamlı yolun ortasında parlaklık olur. İşte o yolda diğer arabaların bıraktığı yağ, tam dönerken gaz açıyım dersin, motor altından fırlar jilet gibi kayar ne olduğunu anlamazsın. Bu gün 50km\h ile girdim ve altımdan az kalsın fırlıyordu motor. Zor toparladım. Dikkatli olalım, en önemlisi bilinçli olalım. Bakın araba forumlarında böyle birşey görmezsiniz, 3 mesajdan 2 si dikkatli sürün olmaz. Burda ki çoğu insanın yıllarca süren motorsiklet tecrübesi var. Hallice yaşı olan insanlar var aramızda, herkesin düşüncesi ortak "DİKKATLİ SÜRMEK" ise bunu senin boş geçmeden önemseyip bilinçli olmak lazım. Unutmayın hayatımız 2 teke bağlı, bir nevi rus ruleti oynuyoruz biz. Kurnaz olmanız lazım olayları kestirebilmeniz lazım... YOKSA ALLAH GÖSTERMESİN BU ARKADAŞ GİBİ BİR SONUMUZ OLABİLİR. İbret alalım, arkadaşa da teşekkür ediyorum mükemmel bir bilinçlendirme mesajı

jonvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha Xmax 400 ABS
    Güncel kalsın...

bankimuun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R Repsol
    Kaleminiz de motosikletiniz kadar güçlüymüş. Yakın zamanda başlayacak biri olarak bana en çok faydası olan şey bu yazdıklarınız oldu. Teşekkür ederim. Geçmiş olsun.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    yorumların hiç birini okumadım ve yazdığın yazıya çoğunlukla katılmıyorum. bilinçsiz olduktan sonra ölmek yada sakatlanmak için motosiklete bile ihtiyaç yok arkadaşlar. elinde bir kurşu kalem ile sağır olabilirsin yada balkondan düşüp bel altı yine gidebilir.

ahmet kardeşim üzgünüm ama yanlış düşünüyorsun. ben bugün motosikletimle yağmura yakalandığımda virajlarda hızımı nasıl ayarladıysam r1 ilede öyle ayarlarım.

hem senin gece 2 de 3 de ne işin var dışarıda? ben gece dışarı çıkmayı seven insanlara az yada çok serseri gözüyle bakarım.

hava kararmaya başladıktan sonra kesinlikle sabah olana kadar evde olmam gerekir, bu tamamen bana özel bir kural ve hep arkadaşlarımı geri çevirmişimdir.

ben genel olarak muafazakar bir yapıya sahibim. 16 senelik çakmağım var, 11 senelik arkadaşımın hediye ettiği küçük oyuncak tank var. demek istediğim sahip olduğum şeylerin kıymetini bilir ona göre kullanırım.

gece vakti şuurların azaldığı zaman oluyor ve bu zamanlarda hep evde olmalıyım.

ve emin ol bu konuyu sabah okusam farklı bir tutumum olurdu, belkide bu kadar gevezeliğimin sebebi gece vaktinin verdiği sarhoşluktan dolayı gevşek davranmamdır.

tekrar ediyorum yazdıklarına katılmıyorum. tecrübeli insanlarda kaza yapıyor, belkide derler ben usta olduğum halde kaza yaptım acemiler hiç bulaşmasın.

halbuki alakası yok, kaza yapma tamamen olasılıktır ve bu olasılığın olmama ihtimalide vardır ve sen bu küçük olasılığa denk gelmişsin malesef.

geçmiş olsun, konunu okuduktan sonra aklıma bu video geldi:

ByYlmzZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir Süre Yok
    Allah yar ve yardımcın olsun.bulunduğun durum çok zor ve kendini bulunduğun durumun zorluklarından sıyırıp bizlere verdiğin öğütler için teşekkürler.umarız birilerinin daha bilinçli olmasını sağlar..çok çok geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tvs Rtr 200
    Konu sabitlenmeli.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Arkadaşlar konu 2. sayfaya düştükçe bir el atalım şunu elden ele hep 1. sayfada tutalım.

" Güncel " yazıp bırakmamız yeterli olacaktır.

21 Eylül Dünya Barış Gününüz KUTLU OLSUN...

Saygılar sevgiler.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Uğur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu Kaza Raporu kategorisinde üst sıraya sabitlenmiştir.

Bu vesile ile tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
    Tam ben aynı işlemi yapıyordum, dedim noluyor.
    Hayırdır akşam aynı rüyayı mı gördük
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Allah şahit çok duygulandım şuan.

Bu güzel haraket için bütün MT yönetimine sonsuz teşekkür ederiz.

Başımızın üstünde yeriniz var, saygılar sevgiler.

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)