Geçmiş olsun be dostum benim. Rehabilitasyona asıl eminim ilerleme olacaktır, üzmemeye çalış kendini.
Geçmiş olsun be dostum benim. Rehabilitasyona asıl eminim ilerleme olacaktır, üzmemeye çalış kendini.
Bu yolda neden hep gençler böyle
Her daim soruyorum. Kendime ve aklıma bunlar geliyor
1 Hızı seviyorlar
2Viraj ı seviyorlar
3 sesi seviyorlar
4 gösteriş seviyorlar
Ya arkadas diz değdirmesen hız yapmasan şehir içinde kesiciye sokmasan olmaz mı
Oluyor işte bak biz bu hataları yapmadan da bu zevki yaşıyoruz
Çok ama çok geçmiş olsun.
Bursada bir ihtiyacınız olursa özel mesaj ile atacağım telefon numaramı dilediğiniz zaman rahatsız edebilirsiniz.
Bu konu sabitlenmesi gereken bir konu bence. 1 kişiyi döndürsek bu kötü tercihten kârdır.
:(
İnşallah birilerinin kulağına küpe olur bu candan yazdıklarınız.. Allah sabır ve kolaylıklar versin, İnşallah sağlık da versin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
Abi motorun yanına gelen gençler ve veya nerdeyse herkes "kaç yapıyor abi" diye soruyorlar da ondan, daha hiç kimsenin "torku kaç abi" diye sorduğunu bilmiyorum ben.. Bunun asıl suçlusu sabit ve belli, önüne gelene, DAHA HAYATINDA BİSİKLETE BİNMEMİŞLERE BİLE, A2 ehliyetini kredi kartı gibi dağıtan en bilinçsiz DEVLET, yurtdışında 1000cc'ye gelebilmek için 4-5 sene katı kurallar arasında motorsiklet kullanmayı zaten öğreniyorsunuz bir şekilde, ayrıca trafikteki her direksiyon sallayan da Motorsiklet kullananların farkında. Bizde ? Bu arada sözlerim meclisten dışarı lütfen yanlış anlaşılmasın, 8 senedir sadece E-5 ve anayollarda motor kullanan biri olarak yazıyorum sadece..
bu konu sabitlense iyi olur...
Hocam çok geçmiş olsun öncelikle ancak 2012'de büyük cc motosiklet piyasasının ve ortamın içindeydik. Motorunuz ne renkti ve plakası neydi acaba. Kusura bakmayın ben hatırlayamadım böyle bir kaza da. Genelde kazalardsn da haberimiz olur. Ayrıca sizinle konuşup görüşüp yaşadıklarınız hakkında sohbet etmek isterim.
Yazını okurken Muse-New Born'u açtım. Bir yandan yazını okuyordum bir yandan da müziği dinliyordum. Kendimi bir an senin yerinde o motorda düşündüm. O kaza anını, yere düşmeni ve hastanede gözünü açmanı. Hele ilk sandalyeye oturduğun an gözümde canlandı. Gerçekten çok kötü. Bir gün o büyük kazayı yapacak mıyım diye hep düşünüyorum. Aklımdan çıkmıyor, ama hiç bırakmıyorum onu. Etrafımda herkesten her gün duyduğum kelime hiç değişmiyor. Aman dikkatli kullan. Hep aynı şekilde tamam merak etme diyip geçiyorum. Çok geçmiş olsun dileyerek hayatta asla yaşama ümidini kaybetme diyorum.
Ne yazsam yetersiz... :(
Çok geçmiş olsun kardeşim inşallah hareket kabiliyetini kazanırsın tekrar
kelimeler boğazımda düğümlendi...
Çok geçmiş olsun dostum acını üzüntünü tabiki senin kadar yoğun yaşamamız mümkün değil ama inşallah en kısa zamanda eski hayatına dönebilirsin. hayatın bize nerde çelme takacağı hiç belli olmuyor güzel mesajın için de çok teşekkür ederim. Tedbir bizden takdir Allah'tan. Kalın sağlıcakla.
Kardeşim böyle bir konuyu açtığın için çok teşekkür ederim. Mevlam tez zamanda şifa verir, ayağa kalkarsın inşallah, yaşamış olduğun bu olayda, inşallah birçok insanın hayatta kalmasına, bedeninde kalıcı hasarlar kalacak kazalara maruz kalmamasına vesile olur. Bu topic sabitlenmeli! Hiçbir zaman mücadeleyi bırakma...
çok geçmiş olsun dostum senin hesap benimde çok yakın bir kardeşime bizim bütün çabalarımıza rağmen ilk motor 1000rr alındı. o zamanlar abimde motora biniyor , fazer ile başlamış daha sonra birkaç motor daha değiştirmiş ve hayabusa kullanmaktaydı o yüzden bizim verdiğimiz nasihat ve tavsiyelerin pek faydası olmamıştı abim belki biraz şansından belki biraz yaşının getirmiş olduğu ağırlıktan kazasız belasız biniyordu ki ikinci senesi dolmadan 1300lük bir motora çıkmıştı. 1000rr ile bu kardeşim tam tamına 15 gün takıldı ve ankaralılar bilir dışkapıdan keçiörene geçişte fatih köprüsüne çıkarken düştü ve üst geçişin kaldırımı ile motor arasında sol topuğu parçalandı belki üç ,belki beş ameliyat geçirdi ama hala topallıyor malesef ve hızı 100 ün altında yaşadı bu kazayı...
Motorda çok fazla insan motorla kaza yapıyor ama nedense hep racing motorlar haber olup akılda kalıyor.
racing her zaman her yerde ilgi çekmesi normal görüntü onda ses onda hız onda. yapılacak birşey yok geçişininde namı yürür kazasınında...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
gerçi sadece racing olması değil kazanın durumu ağırlığı ve nerede olduğu da ses getiriyor . ben abime motoru bıraktırdığım gün çoğu motorcu bilir ankaralı , yanlış hatırlamıyorsam 2008 veya 2009 du çankaya trt oran yolunda ramazan günüydü yanındaki vatandaş kaza yapıp öldü motoru xx1100 mü öyle birşeydi naked bir makineydi ve ileri sürüş teknikleri hocası falandı diye söylediler. malesef alkollü olduğunu da söylemişlerdi gruptan diğer arkadaşlar. o yüzden her zaman her motor yaşayabilir tabiki önemli olan alkolsüz dikkatli ve tecrübesizliğimizin farkında olmak.
Soylenecek soz yok dilim tutuldu adeta. Cok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun en yakın zamanda ayağa kalkarsınız profilinizde nerede yaşadığınız yazmıyor tam olarak nerede yaşadığınızı söylerseniz ziyaret etmek isteriz
Gönlümüz seninle,allah yardımcın olsun dostum..
çok geçmiş olsun malesef motorsiklette kaporta tampon biziz en büyük hasarı biz alıyoruz dostum keske yapılcak bişeyler olsaydı benim piskolojim bitik diplerdeyim elimde kalan tek şey sağlığım allah yardımcın olsun güzel dostum
Hepinize iyi ve gönülden dilekleriniz için çok teşekkür ederim dostlarım
Umarım bazı arkadaşlara yararım dokunmuştur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)