Kardeşim rabbim sana ve bu durumlarda olan kardeşlerimize acil sifalar versin. bi umut insan oğlu bilime inat iyilesiverecegi tutar da doktorlar bile parmak isirir.. ışte öyle bi şifa diliyorum. umarım aramıza dönersin tekrar.
Kardeşim rabbim sana ve bu durumlarda olan kardeşlerimize acil sifalar versin. bi umut insan oğlu bilime inat iyilesiverecegi tutar da doktorlar bile parmak isirir.. ışte öyle bi şifa diliyorum. umarım aramıza dönersin tekrar.
Geçmiş olsun Paylaşımın için teşekkür ederiz buraya yazarak iyi yapmışsın ama tüm bu olanlar başına gelmeseydi daha iyi olurdu.
geçmiş olsun kardeşim rabbim güç kuvvet versin yüreğine sağlık
Oyuna 2 kap ile başlarsın. Biri şans dolu, diğeri boş. Amaç; dolu kaptaki şans bitene kadar, boş kabı deneyim ile doldurmaktır.
Nefesim daraldı,gözüm doldu gerçekten.İnsallah sizin vesilenizle birileri ders alır,akıllanır.
Çok geçmiş olsun. Allah size ve yakınlarınıza sabır versin inşallah...
çok geçmiş olsun. sabitlenmesi gereken bir konu bence.
Elimden çok geçmiş olsun demekten başka ne gelir bilemiyorum. Başkalarını da düşünerek tecrübelerini paylaştığın için ayrıca teşekkürler.
O kadar güzel, içten yazmışsınız ki. Mutluluk diliyorum size, sağlık diliyorum. Artik bundan da ders alınmazsa, ne diyeyim. Tam derslik.
O içindeki hevesin birdaha o alete binemeyeceğini bilsende kaybolmaması.... Allah şifalar versin
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
arkadaş çok üzüldüm. büyük geçmiş olsun. çok yakın bir akrabamda denize balıklama atlayıp bel atlını felç etmişti. bu satırları okuduktan nedense hep o aklıma geldi. ve senin şuanki halini çok iyi bir şekilde tahmin edebiliyorum.. :( allah gönlüne göre versin güzel kardeşim..
Allah şifa versin ailemle bu yazıyı beraber okuduk ve motorumu satma kararı verdim istanbulda yaşadığım icin her gün bir olay oluyor ogrenciyim bu arada.Araba alicam bir tane kendime motor aşkım bitmedi lakin ilerde kendi işimi elime alinca hafta sonları turlamalaik bir şeyler alicam.Kısa da olsa güzel bir vakit geçirdim motorumla.Yeni basladigim için kendime hakim olamadigim noktalar oluyor hız konusunda, müzik dinliyorum bakışım kaçabiliyor motoru bırakmanın benim için daha hayırlı olacağı düşüncesindeyim.
@AhmeT16
Yaşadıklarınız için yorum yapmak çok zor. Tam anlamıyla sözün bittiği yer. İnşallah zaman içinde hareket yeteneğinize kavuşursunuz. Yazdıklarınız sadece aklı bir karış havada olan gençler için değil, hepimiz için çok önemli dersler içeriyor. Sağlıcakla kalın.
Merhaba arkadaşlarım biraz geç oldu yanıtım kusura bakmayın
Hepinize içten dilekleriniz için minnettarım.
Ama malesef ki düzelmeyecek bir derece engelli sınıfındayım
Üzülmek birşeye asla çare değil arkadaşlarım önemli olan emniyet almaktır.
Arkadaşlarım ben r1 alırken hızlı olmak adına değil tamamiyle görüntüsü ve sesine aşık olarak almıştım.
Bunu şuna benzeteceğim lüks bir sedan otomobil almak gibiydi.
Kaportanın kendim olduğunu görememişim ne yazık ki.
Tek dileğim yazımın görülmesi,bu tarz motosiklet almak için çok hevesli arkadaşlarımı frenleyebilmektir.
Tekrar diyorum suç sürücüdedir her zaman. Şimdi üzerine iyice düşününce bir uçağı similasyon oyunlarında kullanıp gerçeğini uçurmayı denemek gibi görüyorum 1000cc motosikleti.
Hepiniz sağlıcakla kalın,hayat çok değerli. Sevdiğiniz insana her fırsatta sarılın.
Bir an gelir ve hayat sizi ondan koparabilir.
İmkanınız olursa bol bol video yükleyin youtubeye. Benim gibi arkadaşların mutluluk sebebi olursunuz çünkü
Sırtlıksız gezmeyin asla ama asla..
İyi geceler motosiklet net ve motosiklete gönül vermiş bütün arkadaşlarım esenle kalın.
Skuter almayı düşünüyordum. "Motor işi şeytan işi" diyerek hiç bulaşmayayım mı?
Siz motorunuzu alın ve işlek bir cadden bırakın. Karşısına geçip bir saat boyunca izleyin. Sizi temin ediyorum o motosiklet o bir saat boyunca kimseye silah çekmez, kimseye bıçak takmaz, kimseyi beyzbol sopasıyla dövmez, kimseyi ölene kadar dövmez. Tek bir canlıya bile zarar vermez. Üzerine siz çıktığınız zaman da motor size zarar vermez. Siz kendinize motorun üzerinde zarar verirsiniz
geçmiş olsun.
hevesli arkadaşlardan kaç kişi bu yazıyı dikkate alır bilmem ama, bir kişiyi bile etkilese iyidir..
Tekrar tekrar okudum çok ama çok üzüldüm, sanki kazayı kendim yapmışım gibi nefesim daraldı...Bence bu yazıyı sabitlemek lazım. Hatta gerekirse bir "ibretlik" bölümü açılmalı ki insanlar bilinçlensin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)