Geçmiş olsun abi
Güncel( konunun yukarda kalmasını istiyorum ) geçmiş olsun cidden okurken içim acıdı
Moderatörler sabitlesenizde şu konuyuda herkez görse
Geçmiş olsun kardeş..
Konu sabitlenmeli..
Daha önce okumuştum tekrar baştan okuyayım dedim insanın içi acıyor çok kötü bir durum
Yorumlarda birde rahmetli bilgin'in mesajını gördüm dahada duygulandım
Böyle konular kesinlikle sabitlenmeli ki ekipman ve tecrübenin önemi daha iyi anlaşılır o zaman
Moderatörlere mesaj atcam artık
Daha öncede yazmıştım Tekrardan Allahtan sana şifa dilerim. Okurken çok etkilenmiştim o kadar içten ve gerçek ki... kesinlikle sabit bir başlık olarak kalmalı. Yine şükür ki Allah seni ailene bağışladı. Tekrar tekrar acil şifalar ve çok geçmiş olsun.
Günceldir.
Abi allah Senden bin kere Razı Olsun .Öncelikle başına gelen olay hakikaten cok uzucu bisey .Allah yar ve yardımcın olsun .abi ben 18 yaşında motor hasttası bi gencim . babam bana 600 lük alalım dediğinde onunla kavga etmiştim . iyi kide etmişim abi . su an 125 cc bisan atlas motorsikletim var . bunun oncesindede 10.000km 103 peugeot ve scoter gecmişim vardı. ben tecrübe sahibi oldugumu zannederken , defalarca şimdiki motorsikletimle kaza ve düşme tehlikesi yasadım . bende senin gibi motor kullanıyorum yalan yok . gecen hafta bi arkadasım 170 cc kuba cita ile kaza yaparak hayatını kaybetti. ve ben hala ne kadar tecrübesiz oldugumu fark ettim . allah seni karsıma çıkardı ki tecrübenın ve dikkatin motorsiklet uzerınde ne kadar onemli oldugunu tekrar anladım . anlatımın için teekkür ederım . Allah Yardımcın olsun tekrar ..
gözümden sicim sicim yaş döküldü okurken, çok geçmiş olsun daha da ne diyeceğimi bilmiyorum, bunlar hep derstir, almasını bilene!!
Konuyu okurken sigara cepten cikip kendi kendine yaniyor
allahım sana sabır versın guzel kardeşim. en azından yasıyorsun buna sukurler olsun. cok üzüldüm gerçekten.
Merak ediverdim: Konu sabitlenmeli, konu niye hâlâ sabitlenmedi, moderatöre mesaj atıcam, atmak üzereyim, valla atıcam diyenlerden kaç kişi moderatöre mesaj attı (palavra yok, kanıt isterim), ve moderatör ne yaptı?
admin bu yazıyı sabitlemeli. ben ilk motor olarak movistar seçmiştim. ama üzülerek söylüyorum arkadaşımızdan şanslıymışım hemen sattım. insan bazı hataları bilerek de olsa yapabiliyor. kuzenim 230la dolmabahçe sarayının önünde kaskını parçalasada 1 hafta komada yatıp 4 kere estetik operasyon geçirsede Allah onu çoluk çocuğuna bağışlasa da yapabiliyo işte insan hata. bi an heves ediyosun bi an heyecan yapıyosun. ama bu tür yazıları hani 'binme 2 teker tehlikeli, Allah korusun'' gibi klişelikten çıkmış bu denli samimi yazıları okumak herkese biraz iyi gelir. Yazı sabitlensin derim. Tekerinize taş değmesin.
Göbeklerde kavşaklarda yavaşlayın boş olsa bile kaygan olabiliyor. Benim başıma geldi iki defa düşüyordum . 70 ile viraj alamayıp kaldırma çıkıyordum. diğerinde ise ön teker kaydı ve hemen tuttu yeri. soğuk duş yaşadım.
aga ben bunu güncellemeden edemiyorum ya..
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)