En Son 120 ile Gidiyordum
Reklamlar
-
Çok üzüldüm geçmiş olsun.Allah sizi sevdiklerinize bağışladı.Acil şifalarda versin inşaallah.Bu kazada olan anlık bir olaydır.Siz anormal hiçbir şey hatırlamadığınıza göre dışarıdan bir müdehale ve panikletecek her hangi bir girdi(motor kitlemesi ,önünüze kıran yada arkadan çarpan araç gibi.)olmamış.O halde bir kaç ihtimal var.Bunların bence hiç biri lastik yada motor kaynaklı değil sizden yada dış etkenlerden kaynaklanmış istem dışı yada görünmeyen kaza denecek türden diye düşünüyorum.
1.Siz istem dışı uyukladınız.
2.Sizinde bugüne kadar bilmediğiniz sara türü bir rahatsızlığınız olabilir.
3.Bahse konu bölgenin yıkandığı ıslak olabileceği bir arkadaşımız tarafından ifade edildi.Buda anlık bir düşme yaratabilir.
Değerli arkadaşım yeniden acil şifalar dilerim.
Reklamlar
-
16 Aralık 2016, 19:31
Gene aklıma geldiniz ne oldu son durum ?
-
20 Aralık 2016, 20:33
AhmetCan1903 adlı üyeden alıntı
Gene aklıma geldiniz ne oldu son durum ?
En son 5 Ocak'ta giriş yapmış.
-
20 Aralık 2016, 21:23
çok büyük geçmiş olsun allah korumuş... hızla iyileşmeniz sevindirici aileniz içinde sevdikleriniz içinde.
-
20 Aralık 2016, 22:04
Kazayı yapan arkadaşa çok geçmiş olsun...
osmanico adlı üyeden alıntı
Hocam çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun Allah korumuş. Ailene, sevdiğine Allah sabır versin. Ben 21 yaşındayım son 5 senede 2 arkadaşım vefat etti, 3 arkadaşım sakat kaldı. Verilmiş sadakan varmış Kask'ın hali çok kötüydü.
Geçen sene bende çok sevdiğim bir abimin Kawasaki kle 500 motoruyla 160 km hızla giderken otobana yan yoldan bir tır daldı ama bütün yolu kapatarak daldı yola. Ben sol şeritten giderken o da soldan soktu kafayı o hızla hem fren yaparak Hemde sağa geçerek kurtarmaya çalıştığımı hatırlıyorum. 45 gün yattım. Hiçbirşey hatırlamıyorum o Zaman'lara dair. Allahım bir daha yaşatmasın tırı gördüğümü hatırlıyorum sadece.
Sende rahmetli oldun be kardeşim, toprağın bol olsun...
-
20 Aralık 2016, 23:26
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Kazayı yapan arkadaşa çok geçmiş olsun...
Sende rahmetli oldun be kardeşim, toprağın bol olsun...
kim rahmetli oldu anlayamadım
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
-
20 Aralık 2016, 23:33
Çok geçmiş olsun kardeşim.
-
21 Aralık 2016, 01:58
nigdeli48 adlı üyeden alıntı
kim rahmetli oldu anlayamadım
Osman, mekanı cennet olsun
-
23 Aralık 2016, 15:01
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Osman, mekanı cennet olsun
konuyu bilmiyorum. Mekanı Cennet olsun. Osman arkadaşımız nasıl vefat etti. Açılmış konu linki falan varsa atarmısın.
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
-
23 Aralık 2016, 15:04
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)