Büyük geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun. yazdiklarinizi okuduktan sonra aklima ilk gelen sey motorda gevsemis conta/mil/vida v.s nin yerinden çıkıp tekeri, yurur aksami kitlemesi veya zincirin kopup tekere dolanması ve akabinde dusmeniz. cunku durduk yerde boyle bir kaza yapmanin baska bir aciklamasi olamaz. forumda kaza yapmamis olan ama dusen vidalardan dolayi fren kaliperi seyir halindeyken cikan insan var. mazottan yagdan dolayi kayip dusseydiniz en azindan kaydiginizi hatirlardiniz. tekrar gecmis olsun
Gecenin bu saatinde uykulu gözlerle baktim konuya okurken ne uyku kaldi ne bisey sanki ben yasamisim gibi kanim çekildi resmen motoruma binip kullanmaya tereddüt eder bir durumdayim. Nasil olmus ne olmusundan ziyade yasiyor olman en önemlisi bundan sonra 2. Bi sansin var bence iyi degerlendir. Yasadiklarini bizede yasattigin icin teşekkür ederim sana iyi bir ders olmustur umarim okuyan herkese. Cok cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum sana.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Öncelikle geçmiş olsun,Motoru stop etseydi bunu hatırlardı büyük ihtimalle tahminim baygınlık geçirdiniz en son hatırladığız anı düşünmeye çalışın o anda cevap saklı olabilir, yolda sağda bir araç yerde bir karartı motorda bir anormallik yada arka kontrolü yaparken bir şekilde kaza oldu,ve siz başınızı çarpınca bayildiniz yada sürüş esnasında birşeye direk başınızı çarptınız yandan geçen aracın kapağının açılması gibi farkedemeyeceğiniz bir durum,ama herşeyden önemlisi vade henüz gelmemiş ve bugün burdasınız,sevdikleriniz ve siz yine berabersiniz,önemli olan şimdi iyileşmek Allah size acil şifalar versin,tekrardan geçmiş olsun.
Çok, ama çok geçmiş olsun. Gördüğüm kadarıyla kask görevini yapmış. Tüm yaralarınızı düşünürsek verilmiş sadakanız varmış diye düşünüyorum. Allah başka kaza bela göstermesin.
Son durum nedir ? Nasil olmus kaza ? Siz daha iyisinizdir umarim
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda hiç yaşamamışcasına iyileşmeniz dileğiyle. Kazayı hatırlamamanız normal, 120kmh = saniyede 33 metre katediyormuşssunuz, o anda gözünüzü kırptıysanız 3 ila 12metre arasında mesafe katetmişsiniz demektir, o arada da olan olmuş olabilir.
Çok geçmiş olsun merak ettim kazadan sonra yani şuan motorunuz çalışıyor mu çünkü yukarıda bazı yorumlarda zincir dolanabilir vs vs gibi teoriler yazmışlarda motorda kazaya sebebiyet verici birşey varmı sizce
Geçmiş olsun.O kaskın hali ne öyle şok oldum.Gerçekten çok şanslıymışsınız.İnşallah en kısa sürede düzelirsiniz tamamen.
Allah şifa versin. Ölümden dönmüşsün. Verilmiş sadakan varmış.
YBR - 9000km
Motosiklet hata kabul etmeyen bir tutkudur...
Tekrar geçmiş olsun.
Bence burada ekipman dışında en önemli çıkarılacak ders, gece kullanmamak. Önümüzü görmeden kör kullanıyoruz, ve önlem alamıyoruz.
Ben bir keresinde arabayla gece otoyolda gidiyorken birden bire karşıma yerde yatan iri bir hayvan çıktı. Araba üzerinden atladı. Nasıl şükrettim o an motosiklet üzerinde olmadığıma.
çok geçmiş olsun. kaskının durumuna göre, bir yere çarpmışsın sürüklenmemişsin. yada sürüklensende çok az bir şekilde sürüklendin muhtemelen. Allah korumuş, Bir an önce iyileşmen dileği ile
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın...
Büyük geçmiş olsun. Hayatta olman, daha önemlisi sakat kalmamış olman büyük şans. Ben de 15 bine gelmiş lastiklerimi değiştirmek için para vermeye kıyamıyor ve erteliyorum. Bu hafta sonu lastik alacağım.
Geçmiş olsun, en kısa zaman da sağlığına kavuşursun inş.
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)