Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Diyorum ya bakıp bakıp nasıl sağ çıktığımı düşünüyorum. Fotoğraflar pek etkili değil de o kaskı eline alıp dokunarak baktığında bir garip oluyor insan.
kaskı görünce kanım dondu. hatırlamaman normal kardeşim. tekrar geçmiş olsun. dini inancını bilmiyorum ama verilmiş sadakan varmış.
Kymco Kymco Partizani
Ailem kurban kesmemiz gerektiğini söyledi keza birçok kişi aynı şeyi söyledi ama kabul etmedim. Ailem zaten beni tanıyor ısrar etmediler. Ben canlı kaldım diye bir başka canlının ölmesine sebep olamam. Kabul edebileceğim bir şey değil. Ama ihtiyacı olan bazı insanlara yardımda bulunduk elimizden geldiği kadar. Bu arada 7-8 tane dişimde de baya kırıklar var. Kenardan, ortadan baya formu bozuldu dişlerimin. Kimi yeri tırtıklı, kimi yeri sivri ara sıra dilim dudağım batıyor alışamadım.
cok gecmiş olsun dostum Allah acil şifa versin...
Kaza burada olmus galiba https://www.google.com/maps/place/Öz...e71f7d75f26e69 cok gecmis olsun
Geçmiş olsun.
Sağlam bir şekilde bordür taşına vurmuş gibi bir izlenim var kaskta.
Sanırım düştükten sonra hızın kesilmeden ilk olarak kafayı çarpmış ve sürüklenmeye başlayıp devam etmişsin.
120KM/h ile sürüklenme ardından çarpsanda kask o şekle girmez kanaatindeyim.
Allah korumuş.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Çok sağ olun arkadaşlar. İyi dilekleriniz için minnettarım.
Evet kaza haritadaki yerde oldu. Nilüfer çayına 50 metre mesafe falan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
Ben de öyle tahmin ediyorum yol kenarı bordur taşına girdim galiba. İlk düşündüğüm bu oldu
Geçmiş olsun .
Çok geçmiş olsun diliyorum. Umarım bir an önce tüm acıların diner ve yine ayağa kalkabilirsin.
Ben yazıyı okurken kesin arkadan gelen bir araba çarptı şeklinde bir düşünce oluştu kafamda. Eğer motorun arkasında veya kenarlarında arabadan kaynaklanan bir darbe yoksa muhtemelen motor kaydı, düştünüz ve sürüklendiniz.
Çok büyük geçmiş olsun. Umarım hızla iyileşirsiniz.
Çok geçmiş olsun. Umarım çabucak iyileşirsiniz. Allah sevdiklerinize bağışlamış. Arkadaşınız sizi görmedi mi kazayı nasıl yapmışsınız
Kavşaklarda felan kamera olmasi gerekmezmi haritan merkezi biyer gibi gozukuyo mutlaka kamera vardir bi okuz yuzunden hayatinizdan olabilirdiniz iyi arastirilmali polis ne diyo ?
Bana bütün veriler motor üstünde bir baygınlık vakası gibi geldi.Büyük geçmiş olsun insan oğlu bugün var yarın yok misali ucuz atlatmissiniz.
Çok geçmiş olsun dostum. Allah korumuş
Geçmiş olsun 120 ile iyi kurtarmissiniz
geçen hafta anestezi yoğun bakımda çalışıyordum motosiklet kazası yaş 18 koruma yok durum bayağı kötüydü
Dostum aynı şey bana oldu.70'le giderken bi gözümü açtım hastanedeyim.Aynı duyguları yaşamıştım.İçim kötü oldu.Bende de hafıza kaybı oldu.Omuruliğimin hemen üstünden darbe almışım.Kaskımda iki çizik vardı.(Nolan n86) Yaklaşık on gün sonra hatırlayabildim ve arkamdaki araçta kamera vardı o sayede hatırladım biraz da.Ani fren ve lastiğin kitlenip tarlaya uçmam bir olmuş.
Kask,Mont,Dizlik,bot,eldiven ve benim için kazadan sonra en önemlisi ABS OLMADAN MOTORA ZOR BİNERİM.Canımı yerde bulmadım.
Geçmiş olsun hocam kaza bu adi ustunde.halinize bol bol sükür edin Allah sizi sevdiklerinize bagislamis
Kamera kaydi bulmaya calisin 3.bir sahis varsa pesini birakmayin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)