İyi geceler sevgili abiler arkadaşlar izmirde yaşıyorum 6 ay önce a2 ehliyetimi aldım fakat hala motosiklet sahibi olamadım. :( 18 yasında öğrenciyim.Sizlere başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
Sınıf arkadaşım bugün a2 ehliyet sahibi oldu ve babasına ait olan motosikletiyle benim yanıma geldı artcısı oldum fakat hiçbir ekipmana sahip değilim onunda sadece vasat bir kaskı var.Trafik tecrübesi olmadığını bile bile artçısı olmuştum ama artık çok geçti İlk bindiğimde biraz korkuttu güven vermedi ve 50 100 metre ilerledikten sonra yokuşa doğru döndük,arkadaşım 50 60 metre gittikten sonra vitesi değiştirirken motorun dengesini bozdu ve sağa sola doğru sendeledik ardından sola doğru düşmüştük bile :/ Hızımızın yüksek olmamasına rağmen benım dizim açılmış avcumun içi kanıyordu,arkadaşımda motorun altında kalmış onunda sıyrıkları vardı :/ Bu olaydan sonra eğitimin ve ekipmanın önemini daha iyi anlıyorum. :(yakında ekipmanlarımı alacağım ve bir motosiklet sahibi olacağım. Ayrıca eğitimimi de alacağım. Ve hala dizimdeki sancı geçmiş değil ve olay üzerinden yaklaşık 3 saat geçti :( Ben bir hata yapmış bulundum ve ucuz atlattım diyebilirim siz tecrübeli ve yıllarını motosiklete adamış abilerim ve aynı zamanda benım gıbı yenı baslayacak arkadaslarımla da paylaşmak istedim Teşekkür ederim