İyi geceler, daha yeni hastahaneden taburcu olup emniyetten ifade verip geldim Bugün yani pazartesi günü saat 16.45 sularında okuldan dönerken fatih sultan mehmet bulvarında incek göbeğinde orta şeritte hareket halindeydim. Sonrasında yokuş başlangıcına gelince önce yolu kontrol ettim, sonrasında önümde sağ şeritte hareket etmekte olan araç her hangi bir sinyal vermeyince bende yoluma devam ettim, taa ki o araba önüme kırana kadar. Sol tarafa kırdım motoru kornaya delicesine abandım ama adam umursamazca ilerledi ve sol kapısında motoru vurdum. Yaklaşık 5-10 saniye bayılmışım kafamdaki nitro kask kırılmış, çantam paramparça, eldivenler sürtünmeden paramparça en önemlisi ceketim bile parçalanmış. Kendime geldiğimde olduğum yerden hareket edemiyodum, arabanın sahibi yanıma geldi sağolsun çok yardımcı oldu fakat ısrarla sinyal verdiğini dile getirdi görmedim sinyal felan dedim korna çaldım dedim duymadım dedi. Emniyetteki ifademde şikayet hakkımı saklı tuttum ve olayın hatırlamadığım/emin olamadığım kısımları olduğu için çok açık anlatamadım. İki gün içerisinde bilirkişi raporu ve varsa da kamera kayıtlarını alacağım. Sizce kamera kayıdı yoksa suçlu bulunma durumum nedir? Merak ediyorum hatırlamadığım bölümler olduğu için belki hatalıyımdır ama şu güne kadar her zaman kontrollü ve orta hızda sürmüşümdür motorumu. Ek olarakta motosiklet kullanırken koruma ekipmanlarının ne kadar önemli olduğunu bugün öğrenmiş oldum, yanıma gelen olayı gören herkes yaşadığıma şaşırdı açıkcası. Her neyse lafı fazla uzattım birazda yaşadığım stres ve şoku atmış oldum. Okuduğunuz için teşekkür ederim herkese iyi forumlar dilerim.