Belediyenin kum havuzu projesi(!)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Geçmiş olsun. Gerekli tedbirler alınmalı tabi ama inşaat yapılmak zorunda kimse bulunduğu şehirde ağaçta büyümedi nüfüs artıyor her yapılan inşaatı rant diye etiketlemek yersiz.
-
Rusya'da şantiye yöneten bir arkadaşım anlatmıştı. Şantiyede ilk yapılan imalatlardan birisi, hafriyat kamyonunun çıkacağı bir rampa. Şantiyeden ayrılmadan önce kamyonun altı üstü rampada tazyikli su ile adam gibi temizleniyor, ondan sonra çıkışına izin veriliyor. Yolda çamurlu iz bırakan kamyon olursa belediye şantiyeyi oyuyor. Aynen bizde olduğu gibi!...
-
A.Türker adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Gerekli tedbirler alınmalı tabi ama inşaat yapılmak zorunda kimse bulunduğu şehirde ağaçta büyümedi nüfüs artıyor her yapılan inşaatı rant diye etiketlemek yersiz.
Hayır yaşadığım bölge bir köy. En fazla 2-3 katlı evler var bu bölgede ama son 2 yıldır her yere 6 katlı apartman her yere lüks lüks villalar yani normal biçimde değil yapılaşma çok hızlı ve çok fazla bina dikiliyor benim tepkim buna.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
etarhan adlı üyeden alıntı
Rusya'da şantiye yöneten bir arkadaşım anlatmıştı. Şantiyede ilk yapılan imalatlardan birisi, hafriyat kamyonunun çıkacağı bir rampa. Şantiyeden ayrılmadan önce kamyonun altı üstü rampada tazyikli su ile adam gibi temizleniyor, ondan sonra çıkışına izin veriliyor. Yolda çamurlu iz bırakan kamyon olursa belediye şantiyeyi oyuyor. Aynen bizde olduğu gibi!...
Sonra gelip birde yatırımlarımıza yatırım kattık diyor.
-
geçmiş olsun birdaha aynı senaryoda düşmezsin
-
Cok gecmis olsun, spray boya bence lokal guzel durmayabilir (duradabilir) onun yerine biraz daha kollari sivayip daha cok ozellestirebilirsiniz, tum kafayi boyayin vs. gibi. Bu arada pasta surmeyi denediniz mi ? Bir miktar ise yarar diye dusunuyorum.
-
Pasta derken neyi kastettiniz tam olarak? Birde motor daha 160 km de köklü bir değişiklik komple berbat olabilir.
-
Gecmis olsun en korktugum sey kum ve cakil. bir keresinde silivriden donuste keskin bir virajda kum oldugunu gordum yatmaya korktum frene abandim ve arka tekerle kanka olup bariyere milim kala durabildim tamamen sans eseri on teker kitlenmedi hala o korku icimde
-
Biz kumda 50 60 ile gidiyoruz hemde ekipmansız bence tecrübe eksikliğiniz var
-
Ben bir hata yapmadım ki frene basmıyordum 1. viteste idi düz gidiyordum.
-
snappy x adlı üyeden alıntı
Biz kumda 50 60 ile gidiyoruz hemde ekipmansız bence tecrübe eksikliğiniz var
''Daha sonra tavuğa, keçiye, köpeğe, kurda, kuzuya, kuşa, ata, dinozora çarpıyoruz.''
-
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
-
KYorulmaz adlı üyeden alıntı
''Daha sonra tavuğa, keçiye, köpeğe, kurda, kuzuya, kuşa, ata, dinozora çarpıyoruz.''
Yoksa dinozorların soyu sizin yüzünüzden mi tükendi?
-
Gecmis olsun.
Yokus asagi 1. Viteste inmek bile bir hata bence. Bu tarz yollarda patinaja musait olan 1. vitesten hemen cikmanizi tavsiye ederim.
-
etarhan adlı üyeden alıntı
Yoksa dinozorların soyu sizin yüzünüzden mi tükendi?
Benimle bir alakası yok. Ancak Snappy' e bir sormak lazım
-
Mexico adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun.
Yokus asagi 1. Viteste inmek bile bir hata bence. Bu tarz yollarda patinaja musait olan 1. vitesten hemen cikmanizi tavsiye ederim.
Yokus asagi vites yukseltmesini degil bosa atmasini tavsiye ediyorsunuz diye tahmin ediyorum. Her sekilde 1. Vites daha guvenlidir bilginiz olsun
-
İki iyidir bir çok güçlü vites oda duruma göre degisir
-
Yokuş aşağı yavaş yavaş inmek isteyen birine boşu veya 2 yi öneren arkadaşların nasıl motor freni yaptığını çok merak etmeye başladım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)