Sanırım motosiklet yasantimin sonuna geldim
Reklamlar
-
19 eylül aksami dangalak bir araba sürücüsü yüzünden kaza gecirdim ve 4 gündür yataga bağımlı şekilde yaşıyorum dersemde yeridir.Belimde müthiş büyüklukteki morluklar yüzünden.Kaza nasil oldu diye soracak olursaniz,dangalak arac sürücüsü kirmizi isikta beklememek için benim seridime bir anda gecti ve hic gaz kesmeden devam ederek motoruma sağ ön catala yakin bi yerden vurarak beni patates cuvali gibi yere serdi ve gene hiç hız kesmeden kacti,kaza ile ilgili kask kameramda görüntü var fakat davalik durum söz konusu olduğundan paylasamiyorum.Bundan sonra motor sürmeyi pek dusunmuyorum zaten istesemde suremem hem yerimden kalkamiyorum hemde motorum sanayide 😠kacip gitmesi canımı çok sıktı.Bulacağım ve vuracaammm oni ☺☺☺☺
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. Kaçan yakalandı herhalde.
-
Abi süründür o şeref yoksununu maddi manevi her türlü davayı aç hem cebini yak adamın hem kendisini yak geçmiş olsun
-
-
öncelikle geçmiş olsun acil şifalar dilerim . mademki vuran kişi kaçmış ve elinizde kayıt var bence bir avukattan yardım alın neden derseniz, maddi ,manevi iş görememezlik,sakatlık, sonraki evrelerde duyu yetmezliği daha aklıma gelmeyen haklarınızı savunur,
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
geçmiş olsun. kameranın olması sevindirici. kameranın önemini bir kez daha anladım
-
Çok geçmiş olsun..
Kameranın olmasına çok sevindim,acımayın süründürün o adamı
-
-
Büyük geçmiş olsun. Peşini bırakmayın
-
Cok gecmis olsun...
Oyle adilerle ayni yollarda bulunmak cok korkutucu gercekten, baska yerde binme imkanim olsaydi da sehirde kullanmasam diye dusunmeden edemiyorum bazen...
-
Geçmiş olsun. Bence motorsikletten sakın vazgeçme. Benim belimde lomber disk sıkışması var. Kısaca fıtık. Motorsiklet sürerken hareketsizlik bazen ağrı yapıyor. Ama flexo jel ağrımı kesiyor. Bu durumu bir doktorunla konuş inşallah bel yada iskelet yapında bir sorun yoktur. Bu arada çarpıp kaçmak adam öldürmek ile aynıdır. Acıma. Kazayı herkes yapar. Olabilir gelip hastanesi vs ilgilenmesi gerekirdi. Yapmamış. Sende yapılması gerekeni yap. Acil şifalar dilerim.
-
buna benzer birşey geçen gün benimde başıma geliyordu. adam önüme daldı kaza yapıyordum neredeyse. az ileride ışıklarda durdu. yanında durdum kibarca motorlara dikkat etmesi için uyardım. hanzo ile tartışmaya başladık hiç bir şekilde kişiyi taciz etmememe rağmen. uzamasın diye bastım gidiyorum. hayvan pati ile kalkıyor. çarpmaya geliyor. sıkışık trafikte aralardan kaçarak uzaklaştım. yoksa benim sonumda arkadaş gibi olabilirdi.
İstanbuldayım şehrin her yeri mobeselerle ve güvenlik kameraları ile dolu olsa da kask kamerasına şart olduğuna inanıyorum. geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerim.
-
Maddi manevi tazminat davaları aç süründür onu çarpıp birde kaçmış mahkemede dile getir görsün neyin ne olduğunu
-
Geçmiş olsun. Allah şifalar versin.
-
Adam ifadeye geldimi ne şekilde ifade verdi şu an hiç bir bilgi alamıyorum kesinlikle uzlaşmayi kabul etmeyeceğim ve yasal olarak sonuna kadar herşeyi yapacam ama önce iyilesmenin pesindeyim
-
-
-
kasıtlı adam öldürme suçu ile yargılamak lazım ki böylelerini kaçmasınlar. sanki öldürmek için pusuda beklemiş vurup kaçmış öldü diye görevini tamamladı. belki kiralık katil diye yargılamak lazım. böyle insanlara hiç acımamak lazım.
inşallah kısa sürede toparlarsın kendini
-
kesinlikle bi avukata danış benzer bir olayı bir sene önce ben de yaşadım
-
Geçmiş olsun ben geçen sene 3-4 ay yattım dikkat bir sürücü yüzünden bu işin peşini bırakmayın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)