Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Sanırım motosiklet yasantimin sonuna geldim

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial Zn125(2007)- Ktm Duke 250 (2017)
    valla dava açılmasa dese savcı al etide kemiğide senin istediğini yap.Varya dinlene dinlene dövmezsem şerefsizim
    cenkito ve mterayes26 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erreguay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    büyük geçmiş olsun
    son durum nedir acaba dava süreci nasıldır...

Geçmiş olsun

Motosikleti
    Honda CBR 500
    Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin, bencede o adamın peşini bırakmayın hak yerini bulmalı

Alıntı Brock07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yemenizden içmenizden kesin bir kask kamerası kesinlikle edinin.Karşı taraf aracına hasar verdiğini belirterek benden şikayetçi olmuştabi karakoldakiler sağolsunlar uyandırmamışlar adamı,kamera görüntüsü olmasa demekki haklıyken haksız duruma düşecektim.Malesef bu ülkede kanı bozuk adam çok fazla.Bu arada tamamen iyileştim,hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.
    İyileşmenize çok sevindim...
    Herşey gönlünüzce olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı taiga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyileşmenize çok sevindim...
    Herşey gönlünüzce olsun...
    ah hocam kamera görüntüsü olmasa ağzımı açıp küfür edeceğimde yapmayacam ben onlar gibi kansız olmayacam

kaza anında eğer sizde kanıt yoksa size çarpan haksız bile olsa genelde böyle oluyor yalancılık çifkeflik hilekarlık hepsini yapıyorlar sırf bu yüzden 1000 lira masraf edip kamera aldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:01 ----------

ayrıca bildiğim akdarı ile sana çarpan kişi kaçıp giderse kanunda mddesi olan "yardım etme ambulans çağırma imkanı varken ölüme kasten yaralamaya teşebbüüs" seçeneğine giriyor

bu sebeple çarpıp kaçan kişilerde kusur direk ona yazılıyor arkadaşıam emniyette çarpıp kaçan kişiyi plis haksız bulmuştu neyseki bir rahatsızlığı olmadı 2 haftada iyleşti

Motosikleti
    2014 ybr esd
    ben böyle kazayı s..m.resmen adam öldürmeye tam teşebbüs.hukuki süreçten sonra onun kafasını gözünü hoşaf etmek farz

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    geçmiş olsun son durum nedir ? böyle iş olmaz hem çarpıcaksın hemde aracıma zarar verdi diyeceksin . şu insanoğlu yaptığı hatanın arkasında birazcık dursa kardeşim duramadım cart curt masraflarını karşıyım pişmanım felan dese en azından insan olsa nerdeee . davanın sonucu hakkında bir durum varmi ?

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı gcdgn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buna benzer birşey geçen gün benimde başıma geliyordu. adam önüme daldı kaza yapıyordum neredeyse. az ileride ışıklarda durdu. yanında durdum kibarca motorlara dikkat etmesi için uyardım. hanzo ile tartışmaya başladık hiç bir şekilde kişiyi taciz etmememe rağmen. uzamasın diye bastım gidiyorum. hayvan pati ile kalkıyor. çarpmaya geliyor. sıkışık trafikte aralardan kaçarak uzaklaştım. yoksa benim sonumda arkadaş gibi olabilirdi.

İstanbuldayım şehrin her yeri mobeselerle ve güvenlik kameraları ile dolu olsa da kask kamerasına şart olduğuna inanıyorum. geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerim.

Çok severim indirir döver , yatırır.........
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

zileliorhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Brock07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vuracaammm oni ☺☺☺☺
    Bu kelimeleri sil, yarın bir gün adama başkası bir şey yapar, bu kelimelerden sen alta gidersin
    A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
    (Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)

Motosikleti
    Alıntı zileliorhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kelimeleri sil, yarın bir gün adama başkası bir şey yapar, bu kelimelerden sen alta gidersin
    bişeycik olmaz hocam,adamı ne aramışlığım var ne takip etmişliğim yapmak istedikten sonra yapılırda gerek yok hukuksal yollar varken yoksa adamın bütün bilgilerimi elimde var

Motosikleti
    Honda NC750D Integra 2016 Majestik Gri
    öncelikle geçmiş olsun. iyileşmiş olmanıza sevindim. bende istanbulda trafikte işe motorumla gidip geliyorum. sj4000 im olmasına rağmen üşengeçlikten daha kaska takmamıştım (aslında motora da takmayı düşünüyorum) ama bu akşam eve gider gitmez bir yere takacağım mutlaka. insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor. bir kere bir bayan sürücü kırmızı ışıkta beklerken üzerime çıkıyordu. önceden fark edip kenara çekilmesem içimden geçecekti. nedenini sorduğumda da "ayy pardon cnm yeaaa gaz ile frenin yerini karıştırdım" dedi!
    sonuna kadar hakkınızı arayın ve mutlaka bizi de gelişmelerden haberdar edin.

Motosikleti
    şu an gelişme kaydedemedik ama kamera görüntülerin herşeyi çözeceğini düşünüyorum.Bende genelde kamerayı takmaya üşeniyordum.Önce kaskın tepesinde takılıydı sonra sol tarafa bağladım bakalım görüntü nasıl olacak diye sonundada olan oldu.Mahkeme süreci olduğundan görüntüleri koymuyorum hiç bir yere yoksa buraya koysam saymaya başlarız okkalı küfürleri :D

Brock07 geçmiş olsun öncelikle,
    Ben simge,

Geçirdiğin trafik kazasından dolayı tazminat talebinde bulundun mu?
    Yaşadığın sıkıntılardan dolayı hastane masraflarını ve iş gücü kaybını isteyebiliyorsun. Şİmdiye kadar herhangi biri bu konuda yardımcı olmadıysa beni arar mısın?02325020249

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)