Merhaba,
geçmiş olsun..
Umarım en yakın zamanda iyileşir ayağa kalkarsınız.
Merhaba,
geçmiş olsun..
Umarım en yakın zamanda iyileşir ayağa kalkarsınız.
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden korumuş ölümle de sonuçlanabilirdi... Ha oni bulunca bağada haber et. İki denede ben atayım ha ona.
Tek tesellim elim ayagimin tutmasi.Bayram sonu gerekli girisimlerdede bulunacagim.Avukatim su an beklememi savcı önüne çıktıktan sonrası duruma göre hareket etmemi söyledi.
sana ön çataldan vurup düşürdüyse plaka kadraja nasıl girdi?
geçmiş olsun... Kaçıyor kansız bide
Geçmiş olsun.
arkadaşlar yemenizden içmenizden kesin bir kask kamerası kesinlikle edinin.Karşı taraf aracına hasar verdiğini belirterek benden şikayetçi olmuştabi karakoldakiler sağolsunlar uyandırmamışlar adamı,kamera görüntüsü olmasa demekki haklıyken haksız duruma düşecektim.Malesef bu ülkede kanı bozuk adam çok fazla.Bu arada tamamen iyileştim,hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.
ilk önce maddi dava aç. tam dava biterken manevi dava aç süreç uzasın keyfini çıkart
Çok geçmiş olsun.. sağlığınıza kavuşmanıza sevindim..Hakkınızı mutlaka arayın..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
çok geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...
Geçmiş olsun iyi bir avukata verin canına okusun o serefsizin..
Çok geçmiş olsun tekrar eski sağlığınıza dönmenize sevindim. Bu olayın arkasını bırakmamalısınız bence maddi ve manevi olarak tazminat hakkına sahipsiniz şayet uğraşamam zamanım yok diye düşünürseniz aynı hödüğün yarın öbür gün aynı şeyi bizden birine yapması kaçınılmaz olacaktır.
Çok geçmiş olsun. Peşini bırakmayın. Kask kamerasının markası nedir?
Ha bir de maddi hasar diyor? Tövbe ya... Sen vur, sonra kaç, sonra yüzsüzlük yap o da güzel be.
Çok geçmiş olsun arkadaşım...
Geçmiş olsun arkadaşım. Sağlığına kavuşmana sevindim. Diğer arkadaşların da yazdığı gibi bırakma peşini..
peşini bırakma gibi bir niyetim yok zaten uzlaşmayıda düşünmüyorum,bu kadar kansız bir adamı ben yakasını bırakırsam başkasına daha büyük zararlar verebilir.Maddi tazminat davasını dava başladığı anda açmayı düşünüyorum.Varsın motorum 1 senede yatsın 2 senede çok mühim değil.
Geçmiş olsun dostum, o şimdi kafasına dank edince sana ulaşıcaktır, süründür acımak yok!
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Ahlak yoksunu bol bu memlekette. Seve seve anlaşmaya çalışacak kamera olayı ortaya çıkınca... Bu arada avukatın daha iyisini bilir ama savcılığa baş vurup kaza olmadığını kasti olarak üzerine sürdüğünü belirtebilirsin.Varsın o ispatmalaya uğraşsın öyle olmadığını. Ayrıca yalan beyandan da suç duyurusunda bulunabilirsin ki bu durumda para cezasıyla da kurtaramıyor diye biliyorum.
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)