Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet Tutkusu Ölümle Bitti...

REKLAM ALANI
    tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Alıntı okan kömür adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence hız öldürmüyor tedbirsizlik,aşırı güven,bilgisizlik,acemilik öldürüyor adamlar moto gpde kaç km hız ile kaza yapıyo hiç birşey olmuyo boyle hız meraklısı arkadaşlarda istanbul parkta pist günlerine katılsınlar 2-3 ayda bir katılsalar sokakta hız yapma gereksinimi duyulmaz simdi pist varda biz mi gitmiyoruz diyenler olucak ama bunun için farkındalık kampanyaları dilekçeler imzalar toplanabilir aktiviteler yapılabilir
    Arkadaşın facebook profiline bakarsan pistede çıkıyormuş. MOTOGP de birşey olmamasının sebebi düştüğünüzde çarpacağınız bi yer yok. Sadece sürükleniyorsunuz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    Gazete haberi

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Merhumu tanımadan, kaza anını bilmeden büyük laflar ediyorsunuz. Yok ss, yok genç, yok tecrübesiz. Pekçoğunuz maddi imkansızlıklardan binemediğiniz motorlara çamur atıyorsunuz. Kazalardan sonraki yorumlarınıza dikkat edin sağduyulu olun. Allah cahilliğinizi affedip kaza beladan korusun sizi. Merhumun ailesine baş sağlığı diliyorum.
    bilginozi bunu beğendi.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abuk subuk videolar yüklenen her başlığın altında ss ci arkadaşlar ile tartistim.

Trafiğe kapalı alanlar bulun dediğim zaman saati 400 lira, ver gidelim dediler.

Kefenin metresi kaç yüz lira acaba,?

Yarım kalan hayatlar, geride kalanlar?

Onlar 400 lira etmiyormus demek ki...

Nefret söylemime devam ediyorum. Hem kendi hayatını, hem de başkalarının hayatını 400 liradan daha değersiz gören serserilere ders olur mu bilemem.

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Ölüme bir felaket olarak bakıyorsanız, sizin adınıza üzülmekten başka çare yok.

Bence BURADA YAZAN YAZIYI güzelce okuyun. Olaya birde böyle bakın.

Linke tıklamayacaklar için kısa bir alıntı yapayım, beğenirlerse tıklayıp devam ederler....

yaklaşık bir ay önce, masanın üzerinde duran motorumun anahtarını almış ve evden çıkmadan önce de bizimkilere arkadaşımın yanına uğrayacağımı söylemiştim. annem yanağımın tekinden öpmüş, babam da dikkatli olmamı söylemişti. yeni aldığım tam korumalı montumun ve kaskımın içinde güvendeydim, yıllar boyu hayalini kurup posterini de duvarıma astığım yamaha fazer'ım ise aşağıda beni bekliyordu. abimle her hafta sonu çıktığımız yolculuklar, çalışmakla geçen hafta içinin tüm sıkıntısını alıyor ve kendimizi rüzgarın içinde, bir gün batımının kızılında buluyorduk. yol, bazen bir ayçiçek tarlasının kenarından bazen de bir koyun sürüsünün ortasından geçiyordu. bir zeytin ağacının altında piknik yaptıktan sonra, kasklarımızı takıp yola devam ediyorduk. nereye vardığımızın pek bir önemi olmuyordu, gün tamamen batmadan ya bir pansiyonda kalıyor ya da eve dönüyorduk. motorumla çok mutluydum, hayattaki en büyük hayalim buydu ve kendimi onun üzerinde tamamlanmış hissediyordum.

aşağı indim ve anahtarı son kez çevirip yola çıktım, işte yeniden sonsuz bir özgürlük duygusu...
    ENİGMA, Tige-R, wolrath ve 6 diğerleri bunu beğendiler..

vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Bu kadar içten yazılabilir bir yazı. Allah rahmet eylesin kardeşine. Allah sabır versin kalanlara. Şu son 2, 3 yıl içerisinde yaşadıklarımdan sonra diyebilirim ki, keşke herkes bu kadar metanetli olabilse. Ama olmuyor. Ölüm bir dalga, bir deprem, bir anda vuruyor. Ayakta kalabilmek herkesin işi değil. Böyle genç ölümlerde ilk aklıma gelen anneler, babalar oluyor. En zoru onlar yaşıyorlar. Ben böyle ölümlü kazalarda bir tek şey için ölen kardeşimize sitem edebilirim,O da ailelerini, özellikle anne ve babalarını düşünmeden hayatlarını tehlikeye atacak şekilde motorsiklet kullandıkları için. Yoksa verdikleri can kendilerinin. Herkesin akli basinda ve aldığı riskin farkında. Kendimiz için olmasa da onlar için dikkatli olmalıyız. Tabi onları, bizi düşündükleri kadar düşünüyorsak. Tekrar Allah rahmet eylesin.

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Allah rahmet eylesin.

Motosikleti
    Yamaha Mt-25
    Oncelikle allah rhmet eylesin arkadaşa.Paylaştığınız yazıyı okurken gözlerim doldu , motor kullanmaktan bir o kadar korkmaya ve bir o kadar heves duymaya başlıyorum her geçen gün bunun sonu nereye varicak bilmiyorum.

by1302 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 eNeS
    Allah rahmet eylesin, facebooktan takip ettiğim aynı şehirde yaşadığım bir şahıştı. Yüz yüze muhabbetimiz olmadı ama facebooktan konuşmuşluğumuz vardı.Tanıyanlar bilir viraj ustası olarak ananlar çoktu.Kazadan iki gün öncesinde de tesadüfen yolda denk gelmiş selamlaşmıştık. Peşine kaza haberini aldım, aldığımdan beri şoktayım. Hayat işte bugün varsın yarın yoksun çok, zor bir durum. Allah geride kalanlara sabır versin, Allah rahmet eylesin.

The-Rock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS 200
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Alıntı enxdesign adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ölüme bir felaket olarak bakıyorsanız, sizin adınıza üzülmekten başka çare yok.

Bence BURADA YAZAN YAZIYI güzelce okuyun. Olaya birde böyle bakın.

Linke tıklamayacaklar için kısa bir alıntı yapayım, beğenirlerse tıklayıp devam ederler....
    Bu ne kadar güzel bir yazıdır, ne kadar samimi. Hele bide yazıyı okurken bahsedilen şarkıyı dinliyorsanız ağlatmama gibi bir ihtimali yok.

https://www.youtube.com/watch?v=fOH3PzYlI3w

aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah geride bıraktıklarına sabır versin..

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Allah rahmet eylesin. kaderde yazıldıysa yapacak birşey yok. ancak tedbirimizi alalım. bizim ülkemizde, hız sınırlarının koyulmasının sebepleri
    1. yollar ( asfalt ) kaliteli değil
    2. öküz çok.
    3. nereden ne çıkacağını bilemiyorsunuz.

kaza anını arkadaşımız haricinde kimse bilemez. benim yaşımda bir genç. kaderde yazmış olmuş yapacak birşey yok baş sağlığı dilemekten başka.
    Allah rahmet eylesin.
    daha dikkatli olalım.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Bu Arkadaşı çok yakınen tanırdım Allah rahmet eylesin
    Çok güzel viraj yapardı kötü haberi duyduğumda. Oturduğum yerde kalakaldım ilk baştan inanamadım olamaz dedim ama malesef şu an aramızda değil
    Arkadaşlar bu tarz motorlara hevesli arkadaşlar lütfen
    Hız yapmayın
    Diz dirsek değdirmeyi aklınızdan geçirmeyin
    Pırlanta gibi bi genç daha ayrılmasın aramızdan

Not bu arkadaşa tecrübesiz demeyin tanımadan bilmeden konuşmayın
    Burada yazı yazan klavye motorcuların dan değildi hatta çoğunu moyor diye kullanır dı
    Hiçbir zaman ekipman kask eldiven bot tulum giymeden bu motora binmedi/binmezdi
    Öyle Apache falan değildi yani

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu Arkadaşı çok yakınen tanırdım Allah rahmet eylesin
    Çok güzel viraj yapardı kötü haberi duyduğumda. Oturduğum yerde kalakaldım ilk baştan inanamadım olamaz dedim ama malesef şu an aramızda değil
    Arkadaşlar bu tarz motorlara hevesli arkadaşlar lütfen
    Hız yapmayın
    Diz dirsek değdirmeyi aklınızdan geçirmeyin
    Pırlanta gibi bi genç daha ayrılmasın aramızdan

Not bu arkadaşa tecrübesiz demeyin tanımadan bilmeden konuşmayın
    Burada yazı yazan klavye motorcuların dan değildi hatta çoğunu moyor diye kullanır dı
    Hiçbir zaman ekipman kask eldiven bot tulum giymeden bu motora binmedi/binmezdi
    Öyle Apache falan değildi yani
    Tekrardan başımız sağolsun.

Ölüm nedeniyle ilgili bir bilgi var mı? Kask diğer parçaların arasındaydı ama sanki acil ped çıkarmaları kullanılmış gibiydi. Kaskı kimler çıkarmış?

Yoksa kask fırlamış başına mı darbe almış? Yoksa bariyerlerden alınan darbe ötürü iç kanama tarzı bir ölüm mü gerçekleşmiş?

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı enxdesign adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekrardan başımız sağolsun.

Ölüm nedeniyle ilgili bir bilgi var mı? Kask diğer parçaların arasındaydı ama sanki acil ped çıkarmaları kullanılmış gibiydi. Kaskı kimler çıkarmış?

Yoksa kask fırlamış başına mı darbe almış? Yoksa bariyerlerden alınan darbe ötürü iç kanama tarzı bir ölüm mü gerçekleşmiş?
    Sadece bariyerlere çarptığını biliyoruz
    Olayın şoku nu atlatamadığımızdan dolayı şuan konu hakkında fazla bi bilgim yok
    Fakat yanında 2 Arkadaşı daha vardı olayı canlı canlı olayı gördüler
    Yanından geçip 10 saniye sonra Kazanın olduğundan başka birşey şuan için bilmiyorum

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    Allah rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum

Tige-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah rahmet eylesin

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)