Ana yolda 30-40 km arası bir hızla ilerliyordum yan sokaktan bi arabanın burnunu çıkardığını gördüm hani bazı anlar olur ya anlarsınız aha bu kesin vurur diye anladım direk zaten pembe micra gibi bişeydi araba hoop ben bunları düşünürken hoop yapıştırdı karşı şeride uçtum karşıdan gelen arabaya vurmamak için neler çektim o 2 saniyede anlatamam ama toparladım düşmedim.
Bu arada bunlar yaşanırken bana vuranın kadın olduğunu bilmiyorum neyse durdum falan baktım bana vuran araç kaçıyor aha dedim akşam akşam eğlence çıktı durup özür dilese tamam kardeş devam et sıkıntı yok derim kendimi biliyorum. Neyse baktım kaçıyor dedim kaçan kovalanır farzdır ya allah takip etmeye başladım kobra takibine döndü olay bildiğin kaçıyor bende kadın olduğunu bilmiyorum o sıra ulan ne korkak adamsın dur be bişey yapmıcaz falan diyorum kendi kendime.
Neyse ki araba sonuçta sıkıştı kaldı çektim motoru önüne indim kaskı bi çıkardım kadınmış yan taraftada 2 yaşında falan çocuğu var bilsem hiç takip etmezdim de napalım oda indi abla dedim neden kaçıyosun ama unutmuşum bizim halka yumuşak davranmak yaramaz ablamız beni suçlamaya başladı oda beni arıyormuş sokaklarda meğersem iyi dedim allah kavuşturdu şimdi bırak bu üste çıkma kafasını medeni bi insan ol yandan çıkıp bana vurdun polis çağıralım böyle yapcaksan dedim yumuşadı ablacım k.bakma görmedim falan dedi insanlık halidir dedim (tabi muhabbetler biraz daha uzunda özeti bu yani neyse) ama kaçman çok yanlış bir davranış 2 tekerim sonuçta düşüp kafamı kaldırıma vurup ölebilirdim de durmalıydınız dedim neyse geçmiş olsun iyi akşamlar diyip uzaklaştım buda böyle bi anı oldu