Geçmiş olsun. Ekipmanın önemini herkes sizin gibi anlar umarım. Allah tekrarını yaşatmasın.
Geçmiş olsun. Ekipmanın önemini herkes sizin gibi anlar umarım. Allah tekrarını yaşatmasın.
Motor yerine gelir bir şekilde, bu yazıyı yazıyor olman, sana bir şey olmaması sevindirici olan,ara da bir sadaka ver belayı hafif sağmışsın geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun,Allah'tan birşey olmamış sana, akan trafikte ne olacağı belli olmaz motordan düştükten sonra
o kaçıp giden adamın diğer tarafta yakasına yapışırsın artık
olayı polise anlattın mı, kaçan arabayı tarif felan, belki bi ihtimal bulunabilir
detaylı güzel anlatmışsın.ders alınacak cinsten..sana bişey olmaması sevindirici.
geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun. ekipman, ekipman, ekipman bunu bilir bunu söylerim.
Cok gecmis olsun dostum. Ben motordan cok seninle ilgili bir yorum yapacagim. Ondeki "serefsiz" ani fren yapmadan once senle onun arasindaki mesafe senin motoru ani fren yuzunden dusurecegin kadar yakin mesafede mi seyahat ediyordun?
Dostum gecmiş olsun 1 ay önce bende keskin bi virajda 2 lastik in birden bırakması sonucu sağa yatırdm motoru 40 km felan vardı hızım 1 hafta önce koruma takozları takmıstım onlarn sayesinde sadece egzozum cizildi biraz takoz baya bi eridi bu araka kafa grenajını degiştirmek istersen cok pahalı bi fiyat cekecektir kawa plastik kaynak yapılıyor bi araştır sıfır gibi yaparlar.
Çok geçmiş olsun sende bişey yoksa kücük çatlağa üzülme derim. Koruma takozu yinede görevini yapmış bence
Malesef kamera kayıtta olmadığı için plakaya dair herhangi bir fikrim yok o yüzden kolayamıcağım bir durumdayım.
hayır kesinlikle durabileceğim bir mesafedeydim. Eğitime ve her sabah yaptığım fren çalışmalarıma rağmen panikleyerek ön freni sıktım daha öncede bu şekilde kitleyip bıraktığım olmuştu ama hiç 0 a kadar sıkıp kaydırmamıştım. Bir anda refleks ile asılınca kitlendi tamamen benim hatam frenleme mevzusu.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun, aldığınız önlemlerin boşa olmadığını görmek çok güzel. Motora gelince birçok usta var öyle ufak tefek şeyleri kapatabiliyorlar. Bende genelde dizlik takmadan kullanıyorum motorumu ama bu yazıdan sonra kesin karar verdim alıyorum acilen.
geçmiş olsun dostum tarzan gibi motor kullananlara senin gibi insanların yazdıkları örnek olur inş
Geçmiş olsun...
ABS olsaydı düşmezdim diyebiliyorsan ABS nin önemini bu kazada bir kez daha vurgulamış oluruz.
[QUOTE=sey_47;3716727]Micheal schumer a ne olmus ya. Kamera ile ilgili bir olay mi var. Kaskin ustunde olmasi sikintili mi acaba.
yaptığı kazada schumacher in taktığı go pro aparatının olduğu yerden darbe alıyor,buda kaskın direncini zayıflatıyor.AEA yı takib ediyosanız oda hatırlattı bu konuyu..
geçmiş olsun...
Gecmis olsun cok
Çok geçmiş olsun hocam malesef insanlarımız çok duyarsız yahu düz yolda gidiyorum adam bekliyor ben 3 metre kalasıya lop önüme atlıyor sonra basıyorsun fren tak kitleniyor ister istemez o nedenle şehir içi yavaş gitmekte fayda var.
Geçmiş olsun, küçük bir düşüş olmuş, çatlağı da kolayca düzeltir ustalar.
SE modelini benim çok hoşuma gidiyor, özellikle o çıkartmalar çok güzel gösteriyor, bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)