Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim zaten foruma da pek birşeyler yazmadım sadece arasıra girip ne var ne yok bakıp çıkıyorum. Az önce ybr 125 esd motosikletimle kavşakta kaza yaptım, kavşağın içinde acemilikle biraz firene dokunup bıraktım ve yatmaya başladım, derken o da ne ön teker yalpaladı ve sonrası malum düşüp sürüklendim... Motosikletim yere düşünce depo ezildi ve daha sonra kaldırıma kafadan çarpmış o yüzden şu an kafa komple yok, yerinde sadece kablolar var Bende Allaha şükür birşey yok, Allahtan tam korumalı çıkmıştım sadece sağ el bileğimde hafif bir burukluk oldu sanırım birazcık acı var ve sol dirseğim çok küçük yüzülmüş... Kısaca ekipman gerçekten önemliymiş onu anlamış oldum... Neyse arkadaşlar bu arada size danışmak istediğim birşey var, bunun bana cezası nedir, yani komple kafa gidecek ve depo nasıl yapılır bilmiyorum belki o da değişecek, ne masraf çıkartırlar? Bu arada Düzce'de bildiğiniz iyi bir motor ustası var mıdır? Umarım durumumu anlayışla karşılar ve yardımcı olursunuz, şimdiden iyi kötü eleştiri ve düşüncesini söyleyen herkese teşekkürler, aman korumasız yola çıkmayın