Motoru sattığım çocuk feci kaza yapmış
Reklamlar
-
26 Ağustos 2015, 02:00
Haksız yere hesabımı uzun bir süre kapattılar, neyse çok da önemli değil. Bu arada geçen hafta motorumu sattım, sattığım çocuk motor sürmeyi bilmeyen acemi ehliyetsiz biriydi. Karstan gelip motoru aldı, kendisiyle ilgilendim motoru arabaya yükleyene kadar ben sürdüm motorui kendisi denedi ama acemiydi işte. Ardından eve gitti, aradan 1-2 gün geçti işte aradı çalışmıyor vs diye, dedim elini gazdan çek öyle bas düğmeye. Çalıştı .. Keşke tek sorun bu olsaydı ama kısmet tabi, sonraki gün kuzenini gördüm yolda (Kuzeni burada yani erzurumda kalıyor, onunla geldiği için tanıyordum) kaza yaptığını söyledi, çenesi elmacık kemiği ve kolu kırılmış, ve kaşı da patlamış. Karstan direk erzuruma göndermişler, ameliyat oldu dün fakat gidemedim ailesi tersler diye, gerek yok tantanaya. Üzüldüm çok fazla hemde, acaba hata mı ettim satmakla? Ama ben çok uyardım dikkat et hız yapma alış önce motora diye. ??
Reklamlar
-
26 Ağustos 2015, 02:15
Bunda senin bir suçun yok ki. O zaman galericiler intihar etsin. Her sattığı arabayı usta şoförlere satmıyor ki. Kaza yapan da oluyor. Sen gönlünü ferah tut kardeşim. Allah beterinden korumuş ailesi genci kaybedebilirdi. Umarım bir an evvel ayağa kalkar.
-
26 Ağustos 2015, 02:15
Hayir. Kasksiz binmis belliki salak olmasaymis o kadar benim sattigim 2 motor unda alicilarinin ilk motorlariydi, ikiside bana dua etti. Kendi akrabamla ilgilendigim kadar ilgilendim ekipman konusunda yardimci oldum surme konusunda motorun huyunu suyunu ogrettim oyle sattim. Ikiside beni sonradan arayip 'yav gardas motorda boyle oluyor' demedi. Arayip Allah razi olsun dedi.
Kendini suclu hissetme suren kisinin akli basina gelmistir artik
-
26 Ağustos 2015, 02:17
Senden almasa başkasından alıp kaza yapacaktı. Kendini çok üzme. Kask yok heralde yüzüne bu kadar darbe aldığına göre? Sanada arkadaşa da geçmiş olsun. Gitme oralara ailesiyle karşılaşman hoş olmaz. Şükürler olsun ki canından olmamış böyle düşün. Senle hiçbir alakası yok. Bunlar hep vicdan
-
26 Ağustos 2015, 08:20
Sizlik bir durum yok hocam.Bu durumda satmakla hata mı yaptım diyebiliyorsanız bence merhametli ve düşünceli bir insansınız demektir.Bu güzel özelliğiniz için bence şükredin herkeste yok bu duygular
-
26 Ağustos 2015, 08:23
Sanırım antikask sempatizanı bir arkadaşmış..
Geçmiş olsun diyelim
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
26 Ağustos 2015, 17:20
oguzhan6161 adlı üyeden alıntı
Bunda senin bir suçun yok ki. O zaman galericiler intihar etsin. Her sattığı arabayı usta şoförlere satmıyor ki. Kaza yapan da oluyor. Sen gönlünü ferah tut kardeşim. Allah beterinden korumuş ailesi genci kaybedebilirdi. Umarım bir an evvel ayağa kalkar.
A.Türker adlı üyeden alıntı
Senden almasa başkasından alıp kaza yapacaktı. Kendini çok üzme. Kask yok heralde yüzüne bu kadar darbe aldığına göre? Sanada arkadaşa da geçmiş olsun. Gitme oralara ailesiyle karşılaşman hoş olmaz. Şükürler olsun ki canından olmamış böyle düşün. Senle hiçbir alakası yok. Bunlar hep vicdan
karşıyaka57 adlı üyeden alıntı
Sizlik bir durum yok hocam.Bu durumda satmakla hata mı yaptım diyebiliyorsanız bence merhametli ve düşünceli bir insansınız demektir.Bu güzel özelliğiniz için bence şükredin herkeste yok bu duygular
Sağolun. İnşallah ayağa kalkar kısa zamanda
-
26 Ağustos 2015, 17:22
Senin hiç suçun yok kardeş için rahat olsun , boşuna eğitim eğitim diye bağırmıyoruz. Böyle kaza yapar işte tecrübesiz deneyimsiz eğitimsiz binerse.
-
26 Ağustos 2015, 17:26
öncelikle arkadaşa geçmiş olsun ama insanların akılsızlığı kendi suçudur. seninle ne alakası var ki?
-
26 Ağustos 2015, 18:49
-
26 Ağustos 2015, 20:02
dostum geçmiş olsun sıkma kendini. açıkçası hatanın büyük bir kısmı onda.. kask ve koruma hakgetire binmiş. acil şifalar dilerim.
motor neydi bu arada?
-
27 Ağustos 2015, 19:05
zuluman adlı üyeden alıntı
motor neydi?
telike adlı üyeden alıntı
dostum geçmiş olsun sıkma kendini. açıkçası hatanın büyük bir kısmı onda.. kask ve koruma hakgetire binmiş. acil şifalar dilerim.
motor neydi bu arada?
Asya As 200 GY-2 Cross
-
Motorda bir sıkıntı ya da problem yoksa snein hiçbir suçun yok. Sen satmak istemesen bile almak isteyen insan bir tanıdığıyla gelir yine alır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)