Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bayrampaşa forum istanbula giderken kaza

REKLAM ALANI

Cogunuz benden buyuksunuzdur o yüzden abiler abla lar diye başlayım . Bugün büyük sonuçlar doğurabilecek bi kaza atlattım. Babam hep oğlum virajlarda hız kes frenle diyordu ben de dinliyordum ama içimden de artık ben bunları biliyorum diye geçirip kulak arkası ediyordum bir nevi. Bugün babamla annem arabada ben de motorla kuzenimin doğum gününe gidiyorduk ve o yolları da bilmiyordum nerden donulecek ne çıkıcak gibisinden. Yaptığım en büyük hatalardan biri bu oldu motorla sanırım belki yapmamış ama başından geçebilecek kişiler vardır onlar için de faydalı olur yaşamadan bu izlenimlerimi aktarmam. Babamın arabayla önüme geçip yol göstermesini bekledim dönünce de hizlandim onlarla dönerim gibisinden ama viraj beklediğimden de daha eğik çıktı ve hızimi alamadım yavaşça ön fren sıktım hafif sola çevirip dönmeye çalışsam da artık bariyere yaklaştim ve vurucam dememle düşmem bir oldu. Tam olarak nasıl uçtuğumu hatirlamasam da ilk olarak göğsümu yere çarptığımı hatırlıyorum ve aklıma ilk gelen şey de ekipmanlar olmasaydı kim bilir kaç kaburgam kırılırdı. Zaten artık ekipmansiz dolaşacak kadar kendini ve arasındakileri düşünmeyen yoktur ama benim diyeceğim size uyarıda bulunanları biliyor olsanız dahi kulak arkası etmeyin çünkü bir an bile bildiğiniz sandığınız şeyleri unuttugunuzda kaza kaçınılmaz oluyor. Babamın her gün dediği gibi ben de virajlarda kesinlikle yavaş girmenizi istediğimi söyleyeyim siz ne kadar belki benim gibi biliyorum diyecek de olsanız bir an basiretiniz bağlanır ve hayatınıza bile mal olabilir. Çok şükür ben boynu veya kafamı bariyere vurmadan atlattım ama bu bana iyi de bir ders oldu. Sizlerin başına gelmemesi dileğiyle, sağlıcakla kalın
    metode, HSGUL ve Selcuk89 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Virajda ön fren.
    Gerci gec frenleyince panikleyip, allah ne verdiyse sıkılır. En buyuk hatada bu olur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)