Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yaralanmali Motorsiklet Kazam

REKLAM ALANI
    bboy_iced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Ne orta yolu üstadım öncelikle çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın okurken bile sinir oldum sen bugün o iti affetsen o başka bir gün başka birinin daha canını yakacak buna emin ol. Sen bugün bu yazıları yazamıyor olabilirdin ayak parmakların ayağın değilde Allah korusun omurgan kırılmış ve felç kalmış olabilirdin başka başka türlü senaryolar geliyor aklıma maalesef şahit olduğumuz şimdi yazıp daha da moralini bozmayayım hatta şu an aramızda bile olamayabilirdin. Ve sadece savunma olarak görmedim deyip yırtacaktı bu deyyus (ve daha önce yırtmış olan deyyuslar mevcut.) Seni ailen o kadar zaman böyle bir odun tarafından katledil diye yetiştirmedi. Bu işin vicdanı ise o vicdanı her gün yollarda katledilen motor sevdalıları için gösterip emsal teşkil etmesi açısından daha da sert maddi ve manevi her türlü tazminat davanı açmalısın. Bu benim şahsi görüşüm belki biraz sert gelecek ama bunları okurken daha geçenlerde bir şerefsiz tarafından resmen katledilen 13 yaşındaki Melih i ve diğer birçok kardeşimizi abimizi ablamızı düşünerek büyük bir öfke ve isyanla yazıyorum. Kimse kusura bakmasın ama bizden gidenler artık yeter ... O sebeple aç davanı avukat bulamazsan ki bulabileceğini sanıyorum o konuda da yardımcı olurum. Yeter ki bu işi bırakma...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Cok gecmis olsun ciddi bir surec gecirmissiniz. Eger karsi taraf pisman ve siz de ona karsi sinirli degilseniz tek sartinizin motosikletinizi kaza oncesi ederine satın alması oldugunu belirtin. Sonucta sizin hatanız degil ve her nekadar yapılacak da olsa Turkiye sartlarinda deger kaybetmis olacak. Bu teklife yanasmayacak olursa hic munakasaya girmeden acin davanızı, sikayetci olun mahkemeyle ugrassin ve sonucunda da maddi bir yaptırım ile karsilassin.

aslan557 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 / YZF R25
    Bu adam yarin gelip beni ezerse suclusu adam mi olacak yoksa sen mi abi ? Sen bu adama dogru yolu gosterebilir ve bi abimizin yazdigi gibi butun giderlerin maddi manevi dosyalayip tazminat davasi acarsan bu adam yarin gelip beni ezebilirmi yoksa akillanirmi bence bütün motorculari tehlikeye atabilecek olan bu adam senin sayende duzelebilir senin icin yaptigim butun olumsuz seyleri para olsun su olsun bu olsun odeye bilir ve yarin da gelip beni ezmez buda senin motorcular icin yaptığın buyuk bir katki olur sen bizi bu adamdan korursan bu adama goz dagi verip digerlerinide düzgün araba kullanmaya sevk edersen bizim dualarimiz senin gibi ve tum kaza gecirip hakkini arayıp araba surenleri bir nebze bizi gormelerini saglatabilirsen heralde allahta senin bu motorculara yaptigin iyilikleri görür bu adam birini daha oldurmeye tesebbus etmeden davayi ac . Geçmiş olsun abicim .

Maddi manevi ne kadar kaybin olduysa hepsini odettir.onun yuzunden harcanan bir saniyenin bedelini ödettir. Gozunun yasina bakarsan sen kaybedersin.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Arkadaslar oncelikle iyi dilekleriniz icin hepinize teker teker tesekkur ederim.
    Gecirdigim bu kazadan sonra hayata bakis acim ve olaylara karsi yaklasimim da ciddi degisimler gozlemliyorum kaza gununden beri toplamda en fazla 7-8 saat uyuyabildim gozumu her kapatip daldigimda turlu kabuslar ile uyaniyorum.
    Bircok forumda kaza yasayan motorcu arkadaslarimi da okuma firsati buldum.
    Verdiginiz destekler icin tesekkur ederim sonucu ne olursa olsun mahkeme surecine devam edip tum gelismeleri sizinle paylasacagim. Biraz kendime geldikten sonra bir avukat arayisina girerek haklarimi arayabilecek profosyonel destek almak niyetindeyim.

Lightning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Büyük geçmiş olsun hocam, bence de uzlaşmaya gitmeyin.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Arkadaslar buarada bir konuda yardimlariniza ihtiyacim var motoru henuz almadim otoparkta duruyor ancak haftaya alabilecegim hangi yamaha servisini tavsiye edersiniz birde benim trafik sigortam axa karsi tarafin sompo japan hangisiyle anlasmali olan servise cekmeliyim? bilgi olan yonlendirebilir mi rica etsem

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    aslında mahkeme aç derim
    benim yapmadığım en büyük hatalardan biri denilebilir

motora gelince çekici ile servise çektirebilirsin ( hatta servisin imkanı var ise sigortadan paranı alabilecek şekilde bir yol bulabilirsin bunun için de ) genelde çekici ücreti ödemiyor sigorta şirketleri

ayrıca motor yaptırılırken ilk etapda olabildiğince düşük rakam teklif edecekler sana hatta perte çıkacak vs muhabbetide olabilir kabul etme yeniden fiyat teklifi hazırlamak zorunda kalıyorlar bu durumda
    motorunda daha önce hiç bir hasar yok ise sahibinden.com üzerinden ilanlara bakabilirsin ( olursa çok pahalı bu kadar olmaz perte çıkartalım mantığına giderlerse ) pahalıdan giden ilanları baz alıp itiraz ediyorsun bunların çıktılarını tut alıp

onlarda kazanabilmek için olabildiğince düşük fiyat teklifi yapıyorlar çünkü bunları değerlendir ayrıca kazayı bahane ederlerse yeni kanuna göre ( aslında 2 sene oldu çıkalı en az ) kazadan dolayı oluşan değer kaybını bile talep edebiliyorsun

dava olarak iş yapamadığın bir süre var evde yatmak veya oturmakda hoş denemez sürekli hele bu sıcak havalarda insanlar denize havuze motorla gezmeye giderken olması böyle birşeyin hiç hoş değil
    doktora git kendini iyi hissetmiyorsan psikolojik olarak raporda alabilirsin mahkemede sunmak için ayağın ilerde sorun teşkil edebilecek gibi ise bunun ile ilgili raporlarda almaya çalış derim

açacağın maddi manevi tazminatta her türlü yardımcı olabilecek unsurlardır bunlar

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öküz nasıl bi şerit değiştirmedir o öyle.Direk bakmadan direksiyonu kırdı demek ki.Çok geçmiş olsun.Hakkınızı arayın siz şu anda Allah korusun ölmüşte olabilirdiniz.

oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım işin yasal boyutunu sakın gözardı etme.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    arkadaşlar selamlar bugün itibariyle davam açılmış bulunuyor. gelişmeler hakkında yine burada arkadaşları bilgilendireceğim. dikkatimi çeken dava Adlî Tıp Şube Müdürlüğünde adli olgu sıfatıyla açıldı. Bilir kişi olarak bir doktor atanacağı ve geçici kalıcı hasarlar konusunda bir rapor hazırlanacağı bilgisini verdiler. Bu dava tamamen bedeni hasarlarım ile ilgili olacak sanıyorum maddi hasarlarım ile ilgili olarak acaba başka bir dava açmam gerekir mi? motorumun ilk kazası olacak bir değer kaybı yaşayacağım ayrıca yetkili servis ödemeyi kendi cebimden yapıp sonrasında eksper onayladığında sigorta şirketi tarafından tarafıma yapılacağı bilgisini verdi.
    Alper_tim bunu beğendi.

SizofrenMacaPapazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw 1974 R60 , AS 200 GY
    çok büyük geçmiş olsun. yapacağın bir uzlaşma kelebek etkisi ile yarın ölümlü bir kazaya yol açabilir gerekiyorsa ehliyetini elinden aldır bu topluma yapacağın bir iyilik olur bütün bir topluma iyilik yapma fırsatı eline geçmişken tek bir şahsiyetsize iyilik yapma

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Uzlasmayi dusunmuyorum dava acmak istedigimi belirttigimde de uzlasma opsiyonunuz var mi diye sordular hayir suclu cezasini ceksin istiyorum dedim dava sonuna kadar hicbir sekilde uzlasmaya gitmeyi dusunmuyorum. En azindan davam
    belki ileride ayni durumu yasayan dostlarimiza emsal teskil eder.
    SizofrenMacaPapazi, Alper_tim ve freewill bunu beğendiler.

Arastir bilgi al. Maddi manevi olarak ne kaybin varsa tazmin et. Yok ole. Bu isin hatasi olmaz en ufak bi hatanin donusu olmaz. Ohh ne guzel çarp motora adami sakat birak o hastanelerde ugrassin. Eziyet ceksin. Sen git aksam evinde uyu. Yooooook. O işi geciceksiniz.

Egee22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 MG Prince
    Geçmiş olsun kesinlikle şikayetçi ol

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)