Üsküdarda yaptıgım kaza ufak ama karşı kişi için baya masraf çıktı
Reklamlar
-
03 Ağustos 2015, 22:35
Reklamlar
-
03 Ağustos 2015, 22:39
Geçmiş olsun.
Böyle yol ortalayan, gereksiz yavaşlayan , karasız adam gördüm mü yanına hiç girmemek lazım. Ciddi bir kaza olmamış Allah'tan.
Cana geleceğine MAL'a gelsin
-
03 Ağustos 2015, 22:46
Sokollu adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
Böyle yol ortalayan, gereksiz yavaşlayan , karasız adam gördüm mü yanına hiç girmemek lazım. Ciddi bir kaza olmamış Allah'tan.
Cana geleceğine MAL'a gelsin
Üsküdara giderkende bi kamyon en sol şeritten kaptımış gidiyor bende arkasındayım sellektör verdim saga sinyal verdi geçti orta şeride tam gazı açtım geçecem birden sola sinyal verdi bende korna aragaz asıldım aynadan adamı izliyom sövüyor ipne zaten bende sövüyom :D NEYSE EL KOL HAREKETİ YAPTIK BENDE GAZI AÇTIM GİDİYOM ODA YAPIŞTIRMIŞ GELİYOR EN SON ÜSKÜDAR GİRİŞTE GAZI KESTİ (TRAFİK BAŞLADI)
-
03 Ağustos 2015, 22:59
geçmiş olsun biraderim...
-
04 Ağustos 2015, 12:47
Usta öncelik ile büyük geçmiş olsun...
Malesef motosiklet sürücüleri özellik ile senin yaşadığın gibi kör noktada kalınca görünmez oluyor.
Vatandaşın ne yapacağını kestirmek çok güç sağa sola dönebilir önüne kırabilir seçenekler çok fazla.
Daha dün bir passat sürücüsü önündeki aracı sollamaya odaklı aynaya bile bakmaya gerek duymadı.Benim olayı öngörmem ve korna sesi ile adam şeridinde
kaldı ben geçince de adamı solladı devam etti.
Her şeyden önce biraz dikkat biraz da öngörü sahibi olarak motosiklet kullanmanın hepimizin yararına olduğunu düşünüyorum.
Keşke kaza yaşanmasaydı kimse mağdur olmasaydı ama bunlar malesef yaşanıyor.Trafik her zaman risktir ve en acı tecrübeleri yine malesef motorcu
karderşlerim yaşıyor.Dün yaşadığım olayın linkini aşağıya bırakırım ne demek istediğimi daha net anlarız.
Tekrar tekrar büyük geçmiş olsun dileklerimle.Sağlıcakla kal...
https://www.youtube.com/watch?v=56Ee4I4NyNM
-
04 Ağustos 2015, 12:50
Moderatör
Motosiklet üzerinde her zaman öngörülü olunmalıdır, kararsız tiplemelerin olduğu akan trafikte konumlamanızı doğru yapmanız önemlidir, ayrıca her zaman bu gibi araçların sizin üzerinize kıracağını benimserseniz, konumlamanız düzelir, risklerden uzaklaşırsınız.
-
07 Ağustos 2015, 02:21
Geçmiş olsun.
İlk defa bir kazada bir arabanın motordan daha zararlı çıktığına denk geldim (:
-
07 Ağustos 2015, 02:53
Valla bence sana bişey olmadığı için çok şanslısın verilmiş sadakan varmış.. Böyle durumlarda mümkünse açıktan sollamak ya da adama kendimizi farkettirdikten sonra sollamak gerekli. Ama asıl önemli olan çok kolay kör noktada kalabileceğimizin farkında olmak..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)