Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

onume kıran vıtoya carptım ne yapmam lazım

REKLAM ALANI
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Daha önce başıma gelen bütün kazalarda aynı şey oldu, aramızda anlaştık,karşı taraf hatasını kabul etti, sen git yaptır neyse veririm dedi ve istisnasız hepsi yan çizdi..

Biri sanayide dükkan sahibi,biri lisede coğrafya öğretmeni,biri taksi plakası sahibi, biri ingilizce kursları zinciri sahibi =) istisnasız hepsi..Kesinlikle şikayetçi ol.. karşı tarafın mesleğine,tatlı diline,naifliğine,kibarlığına ve iyi niyetine aldanma.. Çok geçmiş olsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Cronos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Cbf 150 :) Kığmızı ossun 3 fazlası ossun
    maşallah forum ağır ceza avukati gibi süper dostum arkadaşlar herşeyi yazmış bencede onları dinle bi avukatla işi bitir derim.

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Geçmiş olsun dün o civarda bi kaza gördüm ancak arabayla oldugum.için duramadım, sanırım sensin ambulansdaki kişi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    ciddi yaralanmalı kazalarda siz şikayetçi olmasanız bile konu kamu davası haline gelir. belki avukat bile tutmanız gerekebilir. kaza tutanaklarında %100 karşı taraf kusurlu olsa bile dava sonucunda size de bir miktar ceza çıkabilir. Sürece hazırlıklı olmakta yarar var. en az 6 ay sürebilir.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Kardes mutlaka sikayetci ol. Adli personel olarak gerceklesecek islemlerle ilgili istersen ozelden bilgi verebilirim ama ne yaparsan yap sakin sikayetinden vazgecme hatasina dusme.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Ben sana acı gerçeği söyleyim...
    Kolundaki alçı çıkmadan , tedavin bitmeden hiç bir şey yapamassın...
    Tedavi sürecin bittiğinde hastaneden aldığın raporla sigortadan bir miktar para alırsın...
    Dava sürecin bundan sonra başlar...

Geçmiş olsun.... İşallah kalıcı hasar oluşmaz...

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "Vejihi" arkadaşın söylediklerini dikkate al, içinde olduğun durum çok ciddi, anlaşma yoluna gidersen seni yarı yolda bırakma ıhtimali yüksek. Tamamen yasal yollardan hallet.
    Burada amaç karşı tarafı cezalandırmak değil, hakkını yasalar çerçevesinde ondan yada büyük ihtimalle sigortasından tazmin etmek.

Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun dün o civarda bi kaza gördüm ancak arabayla oldugum.için duramadım, sanırım sensin ambulansdaki kişi

http://img504.yukle.tc/thumbs/701220150728_164858.jpg
    dogrudur hocam benim

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Geçmiş olsun, motorunuz nedir? Üzerinizdeki kıyafetler, korumalar nasıldı, hızınız kaçtı? Ne giyersek ne olabilirin cevabını merak ettiğimden soruyorum...

Motosikleti
    BMW R1200CL
    Onur çok geçmiş olsun,

1- Testislerin ile ilgili durumu sanırım hastanede belirtemedin. Bu konuyu acil olarak muayene ettirmeni tavsiye ederim. Ve muayeneye gitmeden önce bunu kaza ile nasıl ilişkilendirmen gerektiğine dair mutlaka bir avukata danış.

Allah göstermesin ama olumsuz bir durum oluşursa karşı taraf benim kazamdan dolayı olmadı diyecektir ve seninde bu kazaya bağlı olduğunu ispat etmen/belgelemen istenecektir.

Aksi halde ileri de doğanilecek tüm tedavi masraflarından ve tazminatlardan muaf olabilir.

2- Karşı taraftan karakolda şikayetçi ol. Zaten davaya ilk önce uzlaştırma'da bakacaklardır. Uzlaşmak istiyorsan kanun önünde uzlaşırsın en azından.

Çok geçmiş olsun tekrar

konu ile ilgili gelişmeleri ilk sayfaya ekledim.
    Motorun durumu

motorun gidonu düzken tekerlegin yonu

Olayların devami ne oldu merak ettim, ins tazminat almissindir

Alıntı Ocanner35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olayların devami ne oldu merak ettim, ins tazminat almissindir
    Motor pert oldu eksik para aldım.Bir kez dahi aramadı.Adamı 1.5 ay sonra aradığımda sen birinden akıl almışsın beni arıyorsun ,16 plakayla İstanbul'da ne yapıyorsun,yarışıyordunuz gibi laflar söyledi.Bende yazdığım gibi davayı çekmedim.

Fakat polis 6 ayda beşiktaştan cağlayana dosya gönderemediği için 6 ay kaybettim.Ben üstüne düşmesem dosyamı bile göndermeyeceklerdi belkide çünkü normalde 3-5 güne dosyanın gitmesi gerekiyormuş.Hatta artık polis hakkında bile savcılığa suç duyurusunda bulunacaktım dosyamı göndermiyor diye.Geçen gün ilk duruşma için gittim 75.Asliye ceza mahkemesi hakimi atanmış yerine hakim gelmemiş ülkedeki olaylar yüzünden hakim eksiği varmış.Dilekçe verip başka tarih için gün istedik.Süreç devam ediyor.

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Alıntı onur694 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor pert oldu eksik para aldım.Bir kez dahi aramadı.Adamı 1.5 ay sonra aradığımda sen birinden akıl almışsın beni arıyorsun ,16 plakayla İstanbul'da ne yapıyorsun,yarışıyordunuz gibi laflar söyledi.Bende yazdığım gibi davayı çekmedim.

Fakat polis 6 ayda beşiktaştan cağlayana dosya gönderemediği için 6 ay kaybettim.Ben üstüne düşmesem dosyamı bile göndermeyeceklerdi belkide çünkü normalde 3-5 güne dosyanın gitmesi gerekiyormuş.Hatta artık polis hakkında bile savcılığa suç duyurusunda bulunacaktım dosyamı göndermiyor diye.Geçen gün ilk duruşma için gittim 75.Asliye ceza mahkemesi hakimi atanmış yerine hakim gelmemiş ülkedeki olaylar yüzünden hakim eksiği varmış.Dilekçe verip başka tarih için gün istedik.Süreç devam ediyor.
    Karşı tarafın tavrı belli. Maalesef sigortan tam bedel alınmıyor.
    Resmi prosedür uzun sürebiliyor, 4 yıl süren sonrasında bu tip davayı kazanmış bir arkadaşım var. Ne zamanki mahkeme seni haklı bulacak, o zaman karşı taraf genelde teklifini yapar. İster bekler mahkeme gereken bedeli söylersin (hem maddi hem manevi) istersen de karşı tarafla ücrette anlaşıp davayı kapatırsın.

Umarım hızlı bir şekilde istediğin sonuca ulaşırsın.

Motosikleti
    .
    Çok geçmiş olsun.fizik tedavi ve rehabilitasyonada ihtiyavınız olqbilir bu süreçte.aramaması Çok ilginç.böyle bir durumda sabaha kadar uyuyamaz insan,acaba birşey oldumu,ne durumdadır diye düşünür.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)