ToprakTech adlı üyeden alıntı
Konuyu okuyan herkese öncelikle merhaba. 2 gün önce ayvansaray sapağı civarında kaza geçirdim. Kazanın oluş şekli ise; en sol şeritte bajaj pulsar 200ns ile 105 kiloluk artçım ve 65 kiloluk ben yaklaşık 90 km/s hızla seyir halindeydik. Nerden nasıl geldiğini göremedeğim ve plakasını alamadığım 2009-2011 kasa siyah honda civic sol taraftan çarpıp düşürdü. Düştükten sonra artçım 30-40 metre, ben yaklaşık 80 metre, motorum 100 metre kadar sürüklendi. sürüklenmem daha durmadan ayağa kalkıp hiç tereddüt etmeden kaçan hondanın peşinden koşmaya başladım ama çoktan uzaklaşıp gitti. Geri dönüp artçımın sağlık durumunu kontrol ettim. Şok geçirmişti. Sağ baldırı neredeyse tamamen yüzülmüştü. Dirseğinde ve ellerinde yüzülme izleri vardı. Acıyan bi yanı olup olmadığını kırık olup olmadığını kontrol ettim. Çok şükür ikimizde de kırık ya da çatlak belirtisi yoktu. Ben de günlerdir alamadığım dizlik yüzünden sadece dizimdeki yüzülmeyle kurtulmuştum. Kontrol sırası motora gelmişti. Yanımıza gelen polisle birlikte yerden kaldırdım. Sol koruma demiri bütün gövdeyi ve motor bloğunu korumuştu. Koruma demiri sayesinde motordaki tek hasar yamulan bi gidon oldu. Motoru da kenara aldıktan sonra yaklaşık 50 dk ambulans bekledik. Nihayet gelen ambulans ikimizi de alıp haseki devlet hastanesine götürdü. Burdaki doktor(!) ablamız "hah onlarda yara mı ben ne yaralar gördüm" edasıyla bizi süzdü ve direk film çekimine gönderdi. Film sonuçlarında kırık çatlak vs olmadığını söyleyip pansuman bile yaptırmadan başından attı. Biz de hemşirelere yalvara yakara pansumanımızı ve tetanoz aşısını yaptırttık. Hastane polisinden de raporları alıp eyüp karakoluna gittik. İfade vermeden önce kaza yerini tarif ettiğimizde direk "ha orası kör nokta" cevabını aldık. Sonrasında motorumu kaza yerinin hemen yanına çekilen otoparka 75 tl (çekici+park ücreti) ödeyerek teslim aldım ve eve getirdim. 2 gün sonra yani bugün motoru servise götürüp bakımını ve gerekli tamirini yaptırdım. Servisten çıktıktan sonra aynamda bana doğru yaklaşan bi araba gördüğümde güvenli mesafede olsa bile direk irkiliyorum. Servisten dönüşte de yine kazayı yaptığım şekilde taksi şöförü sıkıştırdı. Artık motoru sürerken sürekli kontrol edemediğim korku ve panik içindeyim. Buna dizimi biraz bükmek zorunda olduğum için acıyan yaramın da etkisi vardır elbet fakat merak ettiğim bu korku panik havası zamanla geçer mi ? Motoru satıp bi süre ara mı vermeliyim? Zaten borç harç aldığım motorun şimdi bana çıkardığı kask, mont, eldiven, servis ücreti vs. şeylerle maddi durumumu iyice çökertmesine müsaade edip motor tutkuma devam mı etmeliyim?