Gecmis olsun hocam adli olarak git bosver bulusma 2-3 cizik diyosun agir olsaydi 5yerine10 al derdim (kacmayi bildigi icin) eger illada gidicem dersen yaninda polis bir tanidik goturmen ses kayit cihazi acip 'isim soyisim neydi hocam selamun aleykum' tarzinda bir giris yapman yararli olur heralde
Her motorcuyu bir tutma misal olarak abartmiyorum e-5 kartal yonunde otobanda honda 125ace'ye kamyonet yandan carpti zart zurt otuyordu ben yoldayken belliydi yani tartisiyorlardi bende hemen gittim geldigimi gorunce hemen kacti (kaza yapan arkadasi tanimiyordum) sagligini sordum full korumaydi biseyi yoktu debriyaj maneti kirilmisti halat varsa cekmeyi yada hastaneye gitmeyi teklif ettim tesekkur etti.
Gozumun onunde pizzaci motoru altindan kaydirdi dustu ona bile hastaneye gidelim dedim.
Dandik kanuni motorla arkadasima carptilar ben gitmeden once sagolsun goldwingdi hatirladigim kadariyla motoru olan bir abimiz yardim etmis hemen (maltepe park avmnin orda)
Ben kendi adima yolda kalan motorcuya yada kaza yapan motorcuya yardim ettim, fakat artik kaski olmayan egzozu delik olan vsvs kisaca apaci olanlara 2. Ye bakmiyorum bile.
Sana yardima gelmeyenlerinde yarin birgun basina ayni olay gelir hic sikinti degil
Allah beterinden korusun, kazasiz belasiz surusler