leopessia adlı üyeden alıntı
Bilgin merhaba tekrar,
Konuyu baştan aşağı takip ediyorum, genelde tecrübesi olan insanlar hep aynı şeylerden bahsetmiş, bunu görmek bu kadar da zor değil. Ayrıca içtenlikle rica ediyorum, yaptığın yorumlar yanlış, işin b.k tarafı yorumun yanlış olması değil, senin yanlışı kabul etmiyor olman, bu bizim tarafımızda da gerçekten hiç önemli değil ama kabul etmediğin bir hatayı düzeltemezsin, beni üzen taraf bu. 7 Aydır kullandığını söylüyorsun ya, bizim bildiğimiz 3 ayrı kaza yaptın, bilmediğimiz veya kamerayı kullanmadığın bir iki ufak kaza daha yapmış olma olasılığın yüksek. Seni takdir ettiğim bir konu var, videolarını paylaşmaktan çekinmiyorsun. Allah korusun ben aynı kazaları yapsam senin kadar cesur olup paylaşamam.
Şimdi burada sana kızarak bir yorum yapacağım, artık bu yorum sana birşeyleri fark ettirmesi için gerekli. İlk motosikletin marşına bastığım günden bu güne 21 sene geçmiş. Aktif olarak 13-15 senedir motosiklet kullanıyorum, bunu neden söylüyorum biliyor musun? O kadar çok kaza gördüm, o kadar çok olaya şehit oldum, ve o kadar badireler atlattım ki, allah tekrar aynı dertle sınamasın insanı. Ha sen düşmedin mi diyecek olursan düştüm 1-2 kez, düşmedim desem yalan olur ama kırmızı ışık ihlal eden dikkatsiz sürücü yüzünden düştüm, yola atlayan yaya yüzünden düştüm.
Abs lambasını, bilmem nesini ben bilmem, yolun kaygan olduğunu anlıyor basıncı az uyguluyor vs. fln bunlar hep safsata. Burada ders alman gereken konu, o motosikletten artık inme vaktinin geldiği. Lastik kayma sesi önümdekinden geldi dedin, olmadı, arkamdakinden geldi dedin, ama buda olmadı, neden olmadı kısaca, lastiğin öttüğü an senin frene bastığın an, ötmenin durduğu an ise zaten arabaya çarptığın saniye. Sen kendi videonu, kendi yaşadığın olayı bile yorumlayamıyorsun. Bak yazdıklarını vs. gerçekten seviyorum, kalbi temiz bir arkadaşsın. Fakat algıda yanılma var sanırım sende,bu da ciddi sorunlara sebep oluyor.
Hepimiz senin bir zarar görmemeni istediğimiz için bu yorumları yapıyoruz. Bak hiç yoksa 1 saatim gitmiştir bu konuya, hiç önemli değil. Benim tek derdim bu sorunların devam etmemesi. Değiştir o motosikleti.. Üzme bizi kısaca.