Yapma ya tanımıyorum ancak üzüldüm gerçekten
Yapma ya tanımıyorum ancak üzüldüm gerçekten
Birisi şaka falan yapmıyor değil mi ?
Hangi arkadaş hayatini kaybetmiş? Bilginozi mi?
MOTORSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜN FECİ ÖLÜMÜ
Topçular - Eskihisar yolunda yaşanan motorlu kazada 32 yaşındaki Bilgin Öztürk feci bir şekilde olay yerinde hayatını kaybetti.
MOTORSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜN FECİ ÖLÜMÜ
07 Aralık 2015 Pazartesi 13:53
Yalova'dan Feribotla Eskihisar'a gelen 34 PEU 88 plakalı motor sürücüsü 32 yaşındaki Bilgin Öztürk, Darıca kavşağı yakınındaki yol ayrımında orta refüjde takla attı. Görgü tanıklarına göre aşırı hız yapan ve kontrolünü kaybedip motoruyla takla atan Öztürk, olay yerinde hayatını kaybetti.
Allah rahmet eylesin,tecrübesizlik ve gençlik heyacanı, ben anası babası olsam kırardım ağzını burnunu,o ilk kazadan sonra, motosiklet çok thlikeli iş biz bir şekilde bulaştık bu pisliğe çıkamıyoruz, ama Allah var büyük konuşuyorum,Evlatlarım motosikletin M sini göremezler, Ayaklarını kırıp oturturum evde bakarım yine motora bindirmem hiç bir şekilde,Herkes soruyor motorcu babanın çocukları nasıl böyle oluyor diye ilgileri yok, evde motosiklet muhabbeti yok çünkü,kasklarım ekipmanlarım bile garajımda durur, çocuk daha motosikletin üzerinde görmedi bile beni.
Vay arkadaş ya.. yazık çok yazık, acayip üzüldüm ve moralim bozuldu. Allah rahmet eylesin. Keşke ona kızan, uyaran forumdaki arkadaşlara kızıp inat etmeyip sözlerini dinleseydi.. iyi bir arkadaştı.. ne diyelim..
Bu arada Bilginin motosikletinde kamera vardi.. ailesini taniyan varsa kamerayı hatirlatsin. Belkide biri vurup savurdu? Varsa suçlu cezasini çeksin..
bence bu tutumunuz çok yanlış.Siz bir baba olarak yanlış yaptığınızı düşünüyorsanız bırakacaksanız öyleyse,ben kullanırım ama çocuklarım asla demek kusura bakmayın kendinizi kandırmaktır.Sonuçda çocuklar herşeyin farkında sizi göremesede moto kullandığınızı hiç bilmiyorlarmı?Motosiklet herşeyden önce tutkudur ama bu tutkuyu bilinçli bir şekilde yaşamak gerekir.
Bu haberde olduğu gibi bir SS yada naked gibi motorlarda düşük cc en az 30-40 bin km yapmadan 600cc bir makine ile boy ölçüşmek ölümle zaten dans etmektir.Herşeyden önce eğitim zaten şarttır,kulaktan dolma bilinçsizce yapılan her türlü sürüş düşük cc makinede kullansanız tehlikedir.Benimde oğlum var ve eğitimini tam olarak işinin ehli bir kurumdan aldığı vakit kullanmasını bende isterim.
Maalesef vefat eden arkadaşımızın almış olduğu bir eğitim bildiğimizkadarıyla yoktu.Yaptığı kazalarda da bunu anlıyorduk.çok üzücü bir durum ama hız tutkusu tecrübesiz ve bilinçsiz sürücüler için eninde sonunda ölümle sonuçlanıyor.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Allah rahmet eylesin, bu noktadan sonra söylenecek bir şey yok ...
Adam çevrim içi la yoksa yanlış haber mi ?
forumda eskilerden bir şahıs vardı..ortamlarda yaptığı kazalarla övünür dururdu..şurda şöyle patladım burda böyle patladım...şu an maalesef o da aramızda değil...
eğer kazayı yapan Bilginozi ise söylenecek başka bir söz kalmadı lügatta...Biginozi en azından yaptığı hatalardan ders çıkarırdı...ama bu kazaya belaya engel asla olmaz...Allah rahmet eylesin...üzülürüm...gençliğine yanarım...
.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bu konuya sert mesajlar yazdım sanıyordum ama şimdi okuyunca o kadar olumlu şeyler yazmışım ki...
Normalde hayatta böyle şeyler yazmam. Madem kaşınıyorsun kafanı kır da gör derim.
Bir yerden sonra bezmişim. Keşke yakınım olsaymış da bir şekilde ikna edebilseymişim diyorum şimdi.
Allah rahmet eylesin keşkeler fayda etmiyor.Hepimizin başı sağolsun, yeri değil ama gerçekten hepimiz hız konusuna çok dikkat edelim.
Dün gibi aklımda konu kaza. Bizden daha tecrübeli arkadaşlar sayesinde bu konuya benim yazacak bişeyim kalmamıştı.
Kalmış.
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
hocam cok gecmis olsun fakat nacizane fikrim sol seritte veya sag seritte arabayi tam arkasindan takip etme altindaki motor ve motorlar ulkemizde arac muamelesi gormuyor mumkun mertebe olabilecek herhangi bi aksilik durumunda kurtarabilecegin pozisyonlarda ilerle cok fazla motorsiklet tecrubem yok ama 5 sene scooter kullandım buda bana trafigi okumayi ogretti
Saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:42 ----------
yeni ögrendim forumu kullanmayi tam olarak bilmiorum bu adam ölmüş cok üzüldüm Allah rahmet eylesin :((((
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)