Sıfır motorumla köpeğe çarptım (Pcx 2015)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Moderatör
Gecmis olsun, ekipmansiz miydiniz? Trafik sigortasi senin motosikletinin hasarini degil, kopegin saglik giderlerini karsilar.
-
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın
-
Hocam çok geçmiş olsun.. Aralıkta bende köpeğe çarpmıştım motorumda baya bi hasar oluştu... Kazadan sonra polis tutanak falan tuttu ama sahipsiz başıboş köpek olduğu için her hangi bir işlem olmadı yani masrafı cebinden karşılamak zorundasın.. Tekrar dan çok geçmiş olsun olsun..
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
-
Öncelikle geçmiş olsun, talihsiz bir kaza gerçekten. Ancak görünen o ki ihale size kalmış. Sigorta masrafları karşılamayacaktır.
-
Hmm demek lanet bir hayvan..ucuz yırttığınıza şükredin geçmiş olsun...
-
Herkese teşekkür ederim.Kısa mesafe yolculuk ediyordum, sadece kaskım vardı. Oda parçalanma noktasına gelmiş. Topa tutulacak birşey yok sanırım, kaza yaptığım yerin yakınlarında barınak var.Sanırım oradan salınmış, ve benim hatam gecenin bir vakti orada bulunmak. Ben uyandığım zaman köpek inleyerek gözden gidiyordu.O sırada köpeği düşünecek halim bile yoktu. E o kadar sigorta yaptırıyoruz, sadece köpek masrafını karşılamak için mi?
-
Geçmiş olsun kardeşim mala gelsin şükür sana da kopegede bişey olmamış basının gözünün sadaka si olsun
-
white_king adlı üyeden alıntı
Hmm demek lanet bir hayvan..ucuz yırttığınıza şükredin geçmiş olsun...
Tabi ki, iki gündür iş göremez raporuyla evde yatıyorum. Köpek olduğu gibi yürüdü gitti. Ya arkamda araç olsa beni ezse ne olacaktı? Bu kadarına şükrediyorum. Allah beterinden saklasın
-
02 Temmuz 2015, 23:51
Moderatör
Kasko ile zorunlu trafik sigortasini birbirine karistirmayin. Trafik sigortasi hatali olmaniz durumunda zarar verdiklerinizi karsilar.. Kasko sizden ve dis etkenlerden meydana gelen sizin hasarlarinizi karsilar. Eger bir kazada hataliysaniz teafik sigortaniz karsi aracin hasarini / zararini karsilar (bu bir hayvan olsa da karsilar) kasko da kendi aracinizin hasarini karsilar
-
02 Temmuz 2015, 23:54
leopessia adlı üyeden alıntı
Kasko ile zorunlu trafik sigortasini birbirine karistirmayin. Trafik sigortasi hatali olmaniz durumunda zarar verdiklerinizi karsilar.. Kasko sizden ve dis etkenlerden meydana gelen sizin hasarlarinizi karsilar. Eger bir kazada hataliysaniz teafik sigortaniz karsi aracin hasarini / zararini karsilar (bu bir hayvan olsa da karsilar) kasko da kendi aracinizin hasarini karsilar
Teşekkür ederim bilgilendirme için
-
02 Temmuz 2015, 23:55
seco007 adlı üyeden alıntı
Herkese teşekkür ederim.Kısa mesafe yolculuk ediyordum, sadece kaskım vardı. Oda parçalanma noktasına gelmiş. Topa tutulacak birşey yok sanırım, kaza yaptığım yerin yakınlarında barınak var.Sanırım oradan salınmış, ve benim hatam gecenin bir vakti orada bulunmak. Ben uyandığım zaman köpek inleyerek gözden gidiyordu.O sırada köpeği düşünecek halim bile yoktu. E o kadar sigorta yaptırıyoruz, sadece köpek masrafını karşılamak için mi?
Topa tutma konusunu birazdan anlarsın hocam. Sanırım sen benim kazadan sonra açtığım konuyu okumadın
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
-
03 Temmuz 2015, 00:02
afyonlu003 adlı üyeden alıntı
Topa tutma konusunu birazdan anlarsın hocam. Sanırım sen benim kazadan sonra açtığım konuyu okumadın
Evet okudum,sizi bayağı topa tutmuşlar
-
03 Temmuz 2015, 00:03
Konuyu hayvanlar vs insanlar alemine çekmeye gerek yok
Geçmiş olsun, şehir içinde ilk 20bin km. için konuşuyorum sağ şeritte ve duracağınız hızda seyir etme sabrına sahip olmaya çalışın. Bir yayaya çarpmadığınıza veya arkadan bir aracın sizi ezmediğine şükredip kaza psikolojisinden bir an önce sıyrılmaya çalışın
-
03 Temmuz 2015, 00:06
Sokollu adlı üyeden alıntı
Konuyu hayvanlar vs insanlar alemine çekmeye gerek yok
Geçmiş olsun, şehir içinde ilk 20bin km. için konuşuyorum sağ şeritte ve duracağınız hızda seyir etme sabrına sahip olmaya çalışın. Bir yayaya çarpmadığınıza veya arkadan bir aracın sizi ezmediğine şükredip kaza psikolojisinden bir an önce sıyrılmaya çalışın
Aslında üç senedir ehliyetli, toplamda beş senelik bir motorsiklet geçmişim var. Genelde seri kullanımda hiç bir tehlike yaşamıyorum. Ama ne zaman kafa dinlemek isteyip yavaş gitsem kaza yapıyorum.Bundan önceki motorsikletim eski kasa pcx'ti tramvay yoluna yavaşça gireyim derken lastik mazgalda kaydı heralde motor altımdan kayıp gitti. Bende anlamıyorum,bundan sonra sol şerit, dip gaz
-
07 Temmuz 2015, 01:50
Kardeşim geçmiş olsun.Bene 1.5 ay öncebende kaza yapmıştım pcx 125 ile Benim motorda ataberkte . hatta görmüşündür siyah Tekrar geçmiş olsun..
-
07 Temmuz 2015, 02:12
Köpeği lanetlemek yerine eğitim alıp ekipmanınızı da eksik etmeseydiniz böyle kazalar yapmazdınız, yapsanız bile sonuçları böyle olmazdı.
-
07 Temmuz 2015, 02:40
öncelikle geçmiş olsun
sigorta kazada karşı tarafın hasarını karşılar
tüm yazdıklarınızı okudum bir anlık öfkeyle yazdığınız cümleler ileride yanlışınızı anlarsınız
-
07 Temmuz 2015, 02:42
Tahmini 5 dk kadar baygın yatmışım, kimse de yardım etmeye gelmemiş. okuyunca irkildim geçmiş olsun
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
07 Temmuz 2015, 19:07
gecmis olsun. olabilir boyle kazalar. yaptigimiz her kaza bir tecrubedir aslinda.. allah daha beterinden korusun.
NASIL BAKARSAN OYLE GORURSUN...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)