Sıfır motorumla köpeğe çarptım (Pcx 2015)
Reklamlar
-
09 Temmuz 2015, 03:48
Aynen kendine hayvansever diyen tüm arkadaşlar ayda 1 kez bir sokak hayvanlarindan bir tanesini barınağa bıraksa ve bir tanesine de kendisi baksa sokaklarda başıboş hayvan diye birşey kalmaz.
Bu arada sana da çok geçmiş olsun kardeşim. Bu arada 38 yaşındayım ve tam 20 yıl öncesi gece bir eşşeğe çarpmamızın yaralarını halen sırtımda taşımaktayım. Bu yüzden kimse bana başıboş hayvanlari savunmasın.
Reklamlar
-
09 Temmuz 2015, 04:06
themaniacjoe adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kardeşim mala gelsin şükür sana da kopegede bişey olmamış basının gözünün sadaka si olsun
Cana da gelmesin
Mala da gelmesin
Eksik dua yapmayalım lütfen
Allahın nimetleri lütufları boldur
Bol bol isteyelim
Hz. Yusuf kadınların beni çağırdıkları şeyden zindan bana daha iyidir demis zindana atılmış . ikisinden de kurtulmak icin dua etmemis.
-
09 Temmuz 2015, 04:11
Burada kimse ''Hayvanlar yaşasın, insanlar ölsün'' demiyor. Ayrıca bilgi sahibi olmadığınızı düşündüğüm bu konularda lütfen daha dikkatli yorum yapın.
Kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun dedik ama üslubu hoş değildi, o an öfkeyle yazmış da olabilir normal. Fakat hayvanları barınaklara bırakarak ya da sahiplenerek korumaya alamazsınız, bu kadar basit değil konu. Bundan 2 hafta kadar önce kadar 6 aydır dükkanımda baktığım kedimi, yeni dükkanıma geçtiğimde kaybettim. Sebebi caddede kontrolsüzce hız yapan -buraya küfür gelecek ama etmiyorum- bir varlık. Özellikle kedilere bi yerde durması üzeirne eğitim verilemediğini bilirsiniz sanırım. O zaman biz sakin ve dikkatli süreceğiz bu kadar basit. Bu kazada daha farklı şeyler olmuş olabilir elbette, bunun için söylemiyorum ama söylem hoş değil.
Benim de geçen gece karşıma MARTI çıktı. Bu hayvan normalde uçması gerekirken korna çalmama ve yavaşlamama rağmen farlara doğru atıldı. Açıkçası hayvana bir şey olacak diye -ki hızım 10 km falandı- aniden fren yaptım. Düşebilirdim, motor da hasar alabilirdi ama bu riske de değerdi.
Barınaklardaki koşullar vs. için de bir şeyler yazardım ama yeri burası değil. Sırf birilerine ''Hmm çok hayvanseversen şunu yap'' demek için bilmeden yorum yapmayın.
Kazayı yapan arkadaşımıza tekrar geçmiş olsun.
-
09 Temmuz 2015, 04:22
Motorun neyi vardi da 1200 para ödediniz
Sadece cizikler icin mi bu masraf?
Pasta cila
Sprey boya veya ls2 sticker ile durum kurtarılır gibi görünüyordu
-
09 Temmuz 2015, 15:39
EKONOMİ adlı üyeden alıntı
Motorun neyi vardi da 1200 para ödediniz
Sadece cizikler icin mi bu masraf?
Pasta cila
Sprey boya veya ls2 sticker ile durum kurtarılır gibi görünüyordu
Fotoğraflarda hasarlı görünen tüm parçalar ve ön çamurluk değişti, çizik deyip geçmeyin. İnsanlar boyalı arabalara binerken bile için sinmiyor, benim de sinmeyecek oldu hepsini değiştirttim. Değişmeyen sadece reflektör kaldı,onuda değiştirip ölü fiyatına satacağım belki
-
09 Temmuz 2015, 16:18
Geçmiş olsun. Sana bbirşey olmamış olması sevindirici
İnsanüzerler( hayvansever diye de bilinirler) yine sahneye çıkmış. 1 milyon tane köpeğin hayatı 1 insan hayatı etmez.
-
09 Temmuz 2015, 16:45
"The dog is not new, this is new!"
-
09 Temmuz 2015, 16:52
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın. b uarada sizin yaptıgınız gibi birisi daha ocne kopege tutanak tutmustu hatta gazeteye bıle cıkmıstı
-
09 Temmuz 2015, 16:58
okan4037 adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın. b uarada sizin yaptıgınız gibi birisi daha ocne kopege tutanak tutmustu hatta gazeteye bıle cıkmıstı
http://i.hizliresim.com/WnBVAY.jpg
MUHAHA habere bakarmısın çok güldüm teşekkürler
-
09 Temmuz 2015, 16:58
Nalet olasi haycan diyorsun canli o zmaan sende nalet olasi bir canlisin .
-
09 Temmuz 2015, 17:02
Moderatör
Radioheadd adlı üyeden alıntı
Nalet ne ki
-
10 Temmuz 2015, 01:25
Radioheadd adlı üyeden alıntı
leopessia adlı üyeden alıntı
Nalet ne ki
Lanet'in 3. hali
-
10 Temmuz 2015, 03:58
kurubuz adlı üyeden alıntı
İnsanüzerler( hayvansever diye de bilinirler) yine sahneye çıkmış. 1 milyon tane köpeğin hayatı 1 insan hayatı etmez.
Yav he he...
Hayırdır hobi olarak hergün köpek öldürüyorsunuz sanırım?
kaçınılmazdır bazen kimse isteyerek çarpmıyor sonuçta hayvana bir gün benimde başıma gelebilir .biz arkadaşa geçmiş olsun dileklerimizi iletip hayvan hakkındaki söylemini eleştirirken senin bu tutumunun savunulacak hiçbir tarafı yok dostum.o yüzden sana nacizane tavsiyem bende dahil kimseyle polemiğe girme bu konu hakkında üzülürsün
-
13 Temmuz 2015, 07:53
kurubuz adlı üyeden alıntı
Evet, 1 insan 1 milyon insanı öldürebilir ama köpek aynısını yapamaz. Mantık yanlış olsa da haklısın.
-
13 Temmuz 2015, 11:09
-
13 Temmuz 2015, 11:52
Ne kafalar var.
Hayvansever arkadaşların hassasiyetlerini anlayabiliyorum ama bazen abartıyorsunuz sanki. Eminim hiçbiriniz bir kediye çarptığında "oh oh iyi yuvarlandım, kolum da koptu ama kedi iyi varsın S1000RR pert olsun" demeyeceksiniz.
Arkadaşın içinde bulunduğu psikolojiyi uzaktan yargılamamalısınız bence. Adam arkadaşım kediye çarptı öldü diyor, üstüne kendi çarpıp düşmüş ama hala sağduyu diye ağlayanlar var. Canlının doğasına aykırı bu, canına kastedene hoşgeldin demez kimse.
Tekerinize taş değmesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)