geçmiş olsun.
arkadaşlar maalesef bu aralar r25 ve mt-07 li apaçi sayısı çok artmaya başladı. ben de nautilus avm nin orada r25 terörü yaşadım ama ucuz kurtuldum.
geçmiş olsun.
arkadaşlar maalesef bu aralar r25 ve mt-07 li apaçi sayısı çok artmaya başladı. ben de nautilus avm nin orada r25 terörü yaşadım ama ucuz kurtuldum.
[QUOTE=mandarake;3643881]Geçmiş olsun...mt07 ayna problemi var maalesef...trafikde aynalarla oynaya oynaya helak oluyorum.tahminim burda çok büyük bir hata yaparak en soldan en sağa geçiş var ama aynı zamanda arkadaşın ayna problemi yüzünden görmeyip çarptığını düşünüyorum...bu sabah işe giderken en sağ seritten sakince orta seride gecerken arabanın üzerine cıkıyordum az kalsın...
mt07 li arkadaşın çarpıp kaçması ise tam bir utanmazlık.motorcu motorcuya böyle yaparsa...[/QUOküçük kardeşim geçmiş olsun sana bişe olmasında öotor bir şekilde halledilir. kör nokta aynaları var cokda başarılı.
İstemez misin ey Ömer? Dünya onların olsun, ahiret te bizim!
Geçmiş olsun, üzücü ve düşündürücü. Umarım sizde birşey yoktur... ?
Neymiş Türk'e ucuz ve iyi motor vermiycen Bir R1 ya da Hayabusa'nın fiyatı dşük olsa, varın izleyin apaçi terörünü. Bi bitmediler
çok geçmiş olsun
Yani aynları CBR'den daha iyi fakat çok iyi ayarlamanız lazım. Aynalara suç atmak anlamsız. Zaten 2 şerit birden yol değiştiren birisinin önüne boy aynası koysanız arkasını görmez! Tamamen şahsın terbiyesizliği. Hatta suç işlemiş. Mala ve cana kasıt var ve durmak zorunda. Emniyetten mobesa kayıtlarını isteyebilir ve şahsın giysileri ile en azından piyasada gördüğümüz zaman haber verme imkanımız olur.
Çok büyük geçmiş olsun.. Allah kimsenin başına kaza bela vermesin.
Çok büyük geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
Hiçbir araç için ''aynalar kötüydü'' gibi bahaneler kabul edilemez. Ayna yükselticiler, modifiye aynalar, kör noktaıs aynası vs. yüzlerce seçenek olduğu gibi bi de arkadan gelip önüne geçerek çarpıyor. Açıkçası otomobillerden çok motosikletlerin bu hatalarına sinirleniyorum. Zaten zilyon tane araçla uğraşıyoruz bi de şu kafadaki motosikletler can sıkıcı.
Çok geçmiş olsun, umarım ilgili kişiyi bulursunuz.
geçmiş olsun cana gelecegıne mala gelsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)