Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

SEÇİM İÇİN YOLU KESTİNİZ BİR EVİ YAKTINIZ +18 video içerir

REKLAM ALANI
    umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    Bu hangı parti olursa olsun tamamen karşıyım yol kesmeye ve şu bağıran araçlara .

ve şuan gözlerim doldu allah ailesine sabır versın

Allah rahmet eylesin çok kötü bi olay geçenlerdede böyle bir aracın altında bi cross suren bı abimizi kaybettik evlenıcektı ertesı gunmu ne öylebişeyi vardı hatta of ya :'(

Video linki : http://www.posta.com.tr/video/video-izle/?VideoID=31644

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    videoyu çekenlerin önünde yaya olan çocuklar kazanın müsebbibi. yazık olmuş.

Yarın şu secim olsada insanlar biraz olsun rahatlasa.

umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    aynen öyle o çocugun suçu motorcu abimizde tam dengeyi kuramıyor ve olan oluyor of ya buyüzden bu videoları onceden ızlemıştım kamyon tır yanı tekerı acık olan bıseyın sagına yanasmam aradanda geçmem hep korkarım

mtunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf-R25
    Allah ailesine sabır versin
    umuterdogdu bunu beğendi.

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    Off be abi içim gitti :( kirt sesi gelince , allah rahmet eylesin çok kötü bir durum ya,

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Sırtında hdp paçavrası, dağdan inmiş teröristler, aldıkları nefes zarar. Bir de koşup kaçıyor onun bunun çocukları.

Motosikleti
    kuba cg-100
    Önüne atlayan o 3 dallama varya allah belalarıni versin

Allah Ölümünde Hayırlısını Versin Hepimize :(:(:(:(:(

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    Ailesine sabır.. Kendisine rahmet. video sansürsüz. Ailesi için çok kötü bi durum..

kbR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Yazik cok yazik.. Soyliycek bisey bulamiyorum.

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    o veletler yokmu o küçük teroristler ne saydırdım gece gece
    yusufozugenc bunu beğendi.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı yusufozugenc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sırtında hdp paçavrası, dağdan inmiş teröristler, aldıkları nefes zarar. Bir de koşup kaçıyor onun bunun çocukları.
    Böyle bir olayda bile irinlerinizi akıtmaya devam ediyorsunuz. Yazık
    Motosikletli Kaplumbağa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Kürtten evliya sokma avluya, ya saksıyı çalarmış ya zambağa.
    Boşuna söylememisler cahil kopekler, yol ortasinda yuruyor.insan degil bunlar, analarindan babalarindan gormuyorlarki insanlik, hepsi cahil egitimsiz, pislik alayi hayvan gibi insan. Terorist partisi yuzunden bir can daha gitti serefsiz kopekler. Ulkenin durumuna bak yazikki ne yazik.
    bekotr2 bunu beğendi.

Naked150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks-150-Naked
    şuç bizde, benim anlamadığım şey pkk nın mecliste ne işi var onlar bizim düşmanımız ,tamam özgür ülke dersin alırsında düşmanı neden? kürtlere gelince benim kürt arkadaşımda var pkk sevmeyen kürtlerde var, ama bu hdp nin pkk olduğunu bilmeyen varmı adamlar diyor kürdistan kürdistan öle biryeryok ,türkiyeyi çevirmeye çalısıyorlar bunun sorumlusuda sesimizi çıkaramayan bizler onlara yaşamayınmı diyoruz yaşayacaksanız herkez gibi kurallara uyacaksınız bu devlet türklerin türkiyeyide yönetecek adam yok motorcu her kimse allah rahmet eylesin
    bekotr2 ve umuterdogdu bunu beğendiler.
    Yaşamın Gizini Kendinin İzini Sürmek Güzel...

Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kürtten evliya sokma avluya, ya saksıyı çalarmış ya zambağa.
    Boşuna söylememisler cahil kopekler, yol ortasinda yuruyor.insan degil bunlar, analarindan babalarindan gormuyorlarki insanlik, hepsi cahil egitimsiz, pislik alayi hayvan gibi insan. Terorist partisi yuzunden bir can daha gitti serefsiz kopekler. Ulkenin durumuna bak yazikki ne yazik.
    Kardeş bende kürdüm, nasıl olacak? Nasıl bir insansın sen? İnsanları neye güvenipte ırkına göre yargılıyorsun? Üzülerek söylüyorum ki rahmetli arkadaş olayda hatalı, Allah ailesine sabır versin.

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Kardeşim bizleri çekmek istedikleri ırkçılık ve ayrımcılığa neden düşüyorsunuz,herşeyden önce hepimiz müslümanız çok şükür.Birde merak etmekteyim bunu düşünen arkadaşlar size doğmadan önce türk mü,kürt mü,çerkez mi,laz mı olmak istersin diye sordular mı? Bir hiç uğruna hemde faydası olmayacak bir destek uğruna bir can gitti...

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Allah rahmet eylesin ;( ne gerek bar konvoya para mı kazanıyorsunuz yazık günah ya :( 😓 sokakta parti müzi çıkınca ona mı oy veriyoruz Ayıptır :( :(

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bana göre kamyonun yere su sıkması dışında bu kazada kimsenin suçu yok. Her zaman ben olsam ne yapardım diye kendime sorarım ve yapacağım şey o kalabalıkta daha yavaş gitmek ve o daracık yerde o geçişi yapmamak olacaktır. Boşu boşuna, yerlerin ıslak olduğunu göre göre kendini riske atmış. Muhtemelen de ön freni sıkmış, yazık olmuş. Büyük araçların yanından geçerken asla risk almamak gerekiyor.

bekotr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xtreme Max 150, Snappy 100
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana göre kamyonun yere su sıkması dışında bu kazada kimsenin suçu yok. Her zaman ben olsam ne yapardım diye kendime sorarım ve yapacağım şey o kalabalıkta daha yavaş gitmek ve o daracık yerde o geçişi yapmamak olacaktır. Boşu boşuna, yerlerin ıslak olduğunu göre göre kendini riske atmış. Muhtemelen de ön freni sıkmış, yazık olmuş. Büyük araçların yanından geçerken asla risk almamak gerekiyor.
    O yaşta o çocuklar yolun ortasından yürümese adam yoluna gidicek hadi geçtim o kadar ön tarafı boş yolda yavaş gidip camlardan sarkarak korna çalıp rahatsız etmek ?? Hdp diye bir grup insanın varlığını bile kabul etmiyorum o dağda bizim oramızı buramızın keyfi için nöbet tutan mehmetçiklere saldıranların trafik magandası halinden başka bir şey değil bu.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)