İyi geceler an itibarı ile saat 02:26 MAÇKA-BAYILDIM CADDESİ'nde kaza yaptım..
40-50 km ile seyrederken YOLDAKİ ''SU'' sebebiyet verdi gece olduğu için farketmedim bile ayrıca yeterli bir ışık dahi yok.. Bir anda altımdan halı çektiler sanki..
Düştükten sonra yokuş aşağı olması sebebi ile 8-10 mt sürüklendim.. Bir süre motor beni önüne aldı sonra yan yana gittik daha sonra baktım kaldırım var bi şekilde motorun üstüne çıktım eğer sürüklenirken debelenmese idim şuan kesin kırık, kırıklarım yada motor ile kaldırım arasında boynum kalabilirdi..
Çok şükür bende hiçbirşey yok.. mont eldiven kask bütün ekipmanlar görevini yerine getirdi..
Ehliyet,ruhsat,trafik sigortam mevcut..
Ekip çağırdım tutanak tutmak için... Kazanın oluşumunu anlattım.. ve ekledim; ''boynum arada kalsa idi 3. sayfa haberi motor yine can aldı diye haber olacaktım memur bey ben buna sebep olan kişilere dava açmak istiyorum dedim.. Ekipten birisi eski motorcu idi hemen ilgilendi ama malesef kaskom olmadığı için işlem yapamayacaklarını fakat kazaya sebebiyet veren yeri hemen fotoğraflayıp ve motorun fotoğraflarını çekip sabah erkenden trafik sulh ceza mahkemesine gidip dava açmamı hakkımı aramamı söylediler.. Yoldaki kusura sebebiyet veren merciye ve masraflarımın karşılanması için...
Hasar az buz değil... fena...
Ne yapmalıyım hangi yolu izlemem gerek?? Daha kısa sürede başka yollardan net sonuç alabilir miyim??
Bunlarda fotoğraflar...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]