İstanbul esenyurt'ta kaza yaptım
Reklamlar
-
02 Haziran 2015, 10:02
01.06.2015 akşam saat 18:30 gibi esenyurt devlet hastanesi yolu üzerinde giderken boş yolda park halindeki araç yolu kontrol etmeden sinyal vermeden birden yola atladı, hemde usulünce arabayı yola çıkarmak yerine kamyon çıkartır gibi şerefsiz bütün yolu kesti bir anda. Panik fren yapmak zorunda kaldım duramadım sonra kaymaya başladım ayağım motorun altında kaldı bi süre motorla beraber kaydım, Allah'tan full koruma vardı üzerimde ayağımda da postal vardı çok şükür bileğim zarar görmedi. Beni düşüren şerefsiz de arkasına bile bakmadan ordan kaçtı o an sinirimle plakasını alamadım , çevredekiler de bana yardıma koştukları için plakaya dikkat etmemişler öyle kaçtı gitti adam. Motorun debriyaj manetinin bağlı olduğu kütüğü kırdım mecburen motoru el yordamıyla boşa alıp boşta yürüyerek eve kadar götürdüm. Büyükçekmece' de tamircimde uyumlu kütük varmış çok şükür tamir ettim motoru ama hala içim içimi yiyor keşke motoru kaydımak yerine vursaydım şerefsize kaçamazdı en azından
Reklamlar
-
02 Haziran 2015, 10:12
Geçmiş olsun esenyurt daha başka bir yer hatta bok gibi ne kadar mal varsa orda olan orda oturmak zorunda kalan düzgün vatandaşa oluyor
-
02 Haziran 2015, 10:34
Karalı adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun esenyurt daha başka bir yer hatta bok gibi ne kadar mal varsa orda olan orda oturmak zorunda kalan düzgün vatandaşa oluyor
sorma elimde olsa işe gidip gelirken fizandan dolaşıp gelicem ama mecbur giriyorum. arabayla kazamı da esenyurtta yapmıştım. önüne gelen araba kullanıyor burda rezalet bir yer burası
-
02 Haziran 2015, 10:39
Geçmiş olsun. Vursaydın bile iner arabsını kontrol eder sonra yine kaçardı emin ol.
-
02 Haziran 2015, 10:47
UNdocab adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Vursaydın bile iner arabsını kontrol eder sonra yine kaçardı emin ol.
Sağolasın,
inseydi kaçırmazdım ben onu
-
02 Haziran 2015, 10:51
Geçmiş olsun.
Ben vurmaya niyetli olanlardanım. sırf böyle şerefsizler yüzünden kamera taşıyorum... böylece hesap vermek zorunda kalır. hiç olmazsa kaportacıya bayılır.
-
02 Haziran 2015, 10:53
-
02 Haziran 2015, 10:55
sdirer adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
Ben vurmaya niyetli olanlardanım. sırf böyle şerefsizler yüzünden kamera taşıyorum... böylece hesap vermek zorunda kalır. hiç olmazsa kaportacıya bayılır.
kamera iyi fikir aslında kameram olaydı plakayı da bulabilirdim şimdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
bilalefe adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun kardesim
çok teşekkür ederim
-
04 Haziran 2015, 18:27
Kardeş kaza yaptığınamı yanasın yoksa adamın kaçtığınamı insan bi durup demezmi bişeyin varmı.
-
05 Haziran 2015, 10:05
ahmet0021 adlı üyeden alıntı
Kardeş kaza yaptığınamı yanasın yoksa adamın kaçtığınamı insan bi durup demezmi bişeyin varmı.
sorma , zaten kaçtığını görünce sinirimden saatlerce küfrettim. insan değil bunlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler