Çok geçmiş olsun en iyi kaza hasarsiz atlatilan kazadir. Sıkıntı yok motor halledilir, araba tamir ettirilir.
Çok geçmiş olsun en iyi kaza hasarsiz atlatilan kazadir. Sıkıntı yok motor halledilir, araba tamir ettirilir.
geçmiş olsun... cana geleceğine mala gelsin.. granajlar değişir motor hallolur...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Geçmiş olsun bro
Arkaşlar bu sigorta gelip motosikleti inceliceklermiş , bu süre kaç gündür bi bilginiz varmı ? Masrafı merek edenler olursa 2.500
Geçmiş olsun.
o sadece kaportacıya gidecek ya sen veya ben sizler ?
bende Antalya'danım kardeşim öfkeli haksız olsa bile haklı olmaya çalışan bir şehirdeyiz firma arabası sanırım çarptığın adam da.ben ilk ve tek kazamı dylanla yapmıştım 3 sene evvel adam siteden çıkarken sabahın köründe önüme çıktı aynı bende senin gibi düşündüm durar diye durmadı.ve sen gibi patlamıştım bende ve insan o kadar öfkeleniyo ki adamın boğazına yapıştım sabahın körüydü zaten işe gidiyordum.çok sinir bozucu birşey.
Çok çok geçmiş olsun.motoru düşünme o yapılır.dikkat et kendine.
Sağlıcakla kal
Geçmiş olsun, Rabbim daha kötü kazalardan korusun,
Büyük geçmiş olsun, size bişi olmamış ya gerisi hiç önemli değil, bu arada 60-70 km süratten söz etmişsiniz, kanımc 30-40 km'yi geçen bir kaza gibi gözükmüyor. Pcx 60-70 km ile düştüğünde bir yere takılıp etmez ise en az 20-30 metre sürüklenir ki o süreçte erir. Sizin motosikletiniz sanıyorum çok fazla hasar almamış ve sürüklenmemiş. Kazadan ders almanız çok önemli tekrar çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin.
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
Geçmiş olsun..
geçmiş olsun Allah daha kötülerinden korusun :( Kaskınızda büyük darbe almışsa sanırım değiştirmeniz gerekiyor
Çok geçmiş olsun, maalesef aramızda trafik adabından(Sinyal vermeyi bilmeyen,döneceği yönde değilde en sağdan sola geçen yada en soldan sağa geçen, sol seridi keyfi işgal eden, sağına soluna bakmadan yola çıkan, yada yola cıkıp ortada durup yol veren, kırmızıda geçmeye çalışan, alkollü araba kullanan vs vs ) bi haber olup ama altında son model araçla gezen çok hödük var. Aslında hödük demekten çok ileriye gidiyorum da burda forum kurallarına aykırı olmasın. İşin özü arkadaşlar önlemimizi kendimiz almamız gerekiyor , gerisi takdiri ilahi. Allah iyi insanların hepsini kazalardan , belalardan korusun. AMİN...
Şimdi kardeş 60-70 arasında çok fark var vence hızon 60 tan fazla degildi
geçmiş olsun kıyamam ben bu pcxe :(
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Çok ama çok geçmiş olsun. Bence siz 60 70 arası hız ile giderken olay gerçekleştiği anda refleks olarak frenler sikmissiniz ve hızınızı 40 li seviyelere indirmissiniz. İnanın bunu kendi düşme tecrubelerime dayanarak söylüyorum. Ya da siz 60 70 ile giderken araç ta 20 30 km hıza kadar hızlandı siz carpincaya kadar. PCX ile 70 km hızda duran bir araca carptiginizda on masa en az 20 derece geri bükülur. Siz farkında olmasanız da refleksleriniz sizi baya bi kurtarmış.
Tekrar çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun sana bişe olmasın gerisi önemli değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)