[İstanbul] yol sulama şenlikleri
Reklamlar
-
Super Moderator
belediyelerin çiçek sulama adı altında yol sulama çalışmaları başlamıştır
nerdeyse hemen hemen her yerde görmeye başladığım yol sulama çalışmalarına lütfen dikkat ediniz
önceki senelerde bu durumlardan dolayı bir çok arkadaşımız ya kaza yaptı ya kazaya ramak kaldı ve malesef ki birçok arkadaşımızıda kaybettik
lütfen dikkatli olun yol kenarları artık tuzaklarla dolu
Reklamlar
-
özellikle gece saatlerinde daha dikkatli olalım.
-
Bazıları olayı aşıp asfalt üzeri gölet yapımına bile geçmiş oluyor. O yüzden şehir içi, arasında çim olan bölünmüş yollarda özellikle saat 17-18 sonrasına dikkat.
-
Fışkiyeleri kıralım
Şaka bi tarafa gerçekten çok tehlikeli, dikkat etmek gerekiyor.
-
3,4 gündür Kasımpaşa çevreyolunda bol bol denk geliyorum malesef.
-
Moderatör
Nasıl bu kadar sistemsiz bir iş yapılıyor anlamak mümkün değil, o sacma sapan fıskiyenin sağına soluna 1'er tane stopper koysalar böyle birşey asla olmaz ama onu düşünecek zihniyet malesef 128 yıl sonra yönetime gelecek.
-
leopessia adlı üyeden alıntı
Nasıl bu kadar sistemsiz bir iş yapılıyor anlamak mümkün değil, o sacma sapan fıskiyenin sağına soluna 1'er tane stopper koysalar böyle birşey asla olmaz ama onu düşünecek zihniyet malesef 128 yıl sonra yönetime gelecek.
Stopper miii? Ne stopperi, durmak yok yola devam
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Moderatör
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Stopper miii? Ne stopperi, durmak yok yola devam
Tapagaz hemde.
-
Super Moderator
şimdi sabah saatlerinde de başladı bi çok yolda sulama çalışması
ve bildiğiniz üzere bunu şikayet edebilceğiniz bir mercii yok ve şikayet etsenizde herhangibir sonuç alma ihtimalimiz yok
-
Moderatör
Dün gece yeşilköyden dönüşte sahil yolunda patlıyordum.. Yaklaşık 90 km hizla viraja yatmam ile kalkmam bir oldu ve yol kenarı falan değil, komple 3 şerit sular içindeydi ve ben en son şeritten en sağ şeride kadar geçerek yavaslayabildim arkamdan araba gelmiş olsaydı sanırım şuanda patates olmuştum.. Sinir kat sayım arttı resmen.. Bu kadar duyarsız olunamaz. Çimenleri sulamalarına karşı değiliz, ama bunun bir sistemi olmalı, bildiğin suikast bu durum.
-
Super Moderator
bence herkes bu başlık altında nerelerde sulamalar yapıyorlar yazsın
en azından aklımızda kalır o bölgelerde daha yavaş oluruz
bu senede aramızdan canlar gitmesin
-
enxdesign adlı üyeden alıntı
Bazıları olayı aşıp asfalt üzeri gölet yapımına bile geçmiş oluyor. O yüzden şehir içi, arasında çim olan bölünmüş yollarda özellikle saat 17-18 sonrasına dikkat.
http://i.imgur.com/GQZdldF.jpg
Burasi Ezine / Çanakkale yolu sanırım?
Geçen hafta gittim durum bundan çok daha kötüydü.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
bayılırım şenliklere su döküp üzerinde de atlayalım noooooolur
-
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Burasi Ezine / Çanakkale yolu sanırım?
Geçen hafta gittim durum bundan çok daha kötüydü.
Biga merkez çevre yolu. Genelde saat 18 sonrası sulama yapıyorlar. Bu şerit düzlük olduğu için görüyorsunuz suyu ama diğer şeritten gelirken viraj içinde karşılaşıyorsunuz, o çok sıkıntılı oluyor işte
-
izmir karşıyakada fiskiye yok eski tür insan gücüyle
agalar ellerine alıyorlar hortumu heryer göl
özellikle dikkatimi çeken şey ışıklara 20 30 metre kala hep ıslak
ne zaman raslasam agalarla kavga ediyorum çimleri ıslatın yolları degil
-
Afyon-Ankara, Afyon-izmir çevre yolunda geceleri de dahil olmak üzere sulama var bu yolu kullanacak varsa dikkat etmeli
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
-
Super Moderator
e-5 de mecidiyeköy yönünden gelip avcılar yönüne doğru giderken aksaray sapağına saptığınızda köprü altına girerken yerler hep ıslak aman dikkat
-
Süper Moderatör
Bir an önce damlama sulama sistemine geçmeli belediyeler.
Bunun için mail bombardımanı yapabiliriz, eylem yapabiliriz.
Hatta benimde çoktandır aklımda olan fikri yukarıda bir arkadaş söylemiş, hatalı sulama yapan bütün gördüğümüz o suyu fışkırtan ağızları kıralım.
Hatta bunu toplu bir eylem şeklinde yapıp medyaya da verebiliriz, fakat yasal yaptırımlarının ne olduğunu önceden öğrenelim
Olmadı anarşik bir biçimde yaparız, kasktan nasılsa yüzümüz gözükmüyor. O gün plakaları da sökeriz.
-
Mardin İl Temsilcisi
-
Özellikle dar virajlarda dikkat etmek gerek, kör nokta olduğundan suya basana kadar görünmüyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)