maddi hasarlı kaza yaptım
Reklamlar
-
arkadaşlar motosikletimle kaza yaptım arnavutköy'de kazadaki otomobil bastı gitti.polise gittim trafik mahkemesine git bakırköye gittim diyorlarki senin ikamet adresin başka kaza yerin başka bide bu dilekçe olmamış avukata git benim avukatlık bir işim yokki elimde kaza görüntüleri mevcuttur.dedim illa tutturdu avukata git benim tek amacım motosikletimdeki maddi hasarı karşı taraftan söke söke almak alltan aldıkça ben üste çıktılar görüntülerde herşey açıkça belli ben çift yönlü caddemde gidiyorum adam direkt karşıya geçmek istiyor ben ve artçım yerdeyiz
Reklamlar
-
Farukxtm adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motosikletimle kaza yaptım arnavutköy'de kazadaki otomobil bastı gitti.polise gittim trafik mahkemesine git bakırköye gittim diyorlarki senin ikamet adresin başka kaza yerin başka bide bu dilekçe olmamış avukata git benim avukatlık bir işim yokki elimde kaza görüntüleri mevcuttur.dedim illa tutturdu avukata git benim tek amacım motosikletimdeki maddi hasarı karşı taraftan söke söke almak alltan aldıkça ben üste çıktılar görüntülerde herşey açıkça belli ben çift yönlü caddemde gidiyorum adam direkt karşıya geçmek istiyor[video]https://www.facebook.com/farukxtm/videos/10205782317751186/?pnref=story[/url]
en yakin adliyeye git baronun ücretsiz avukatlar bölümü var git bir dilekçeyle avukat tutacak durum yok diye belirt ücretsiz avukat atayacaklar sonrasında suc duyurusunda bulun vurdu kactı de goruntulerınde var madem
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
Geçmiş olsun. Önünü keseceği çok barizken yavaşlamamışsın zaten yarıya kadar gelmiş, malesef türkiyede yaşıyoruz bu tarz şeylerde kendini önleme alman lazım. Elin barzosuyla uğraşacağına frene bas.
-
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ----------
frene bastım durmama çok az kalmışken durmamı beklemedi kartalda 7 kişi vardı sürücüsü dahil trafik sigortasıda yok kartalın trammerden sorguladım
-
Moralini bozmak istemem ama gorunuse gore kanunen hatali olabilirsin.yuzde yuz emin olmamakla beraber otomobil kavsagi yarilamis gecis ustunlugu hakki artik ona gecmis.gene de bir bilene danis
-
Büyük geçmiş olsun.neyseki hızlı değilmişsin.Geçiş üstünlüğü o yolda kime ait bilmiyorum ama kontrolsuz bi kavşağa benziyor.Arkadaşın dediği gibi sen haklı çıkmayabilirsin çünkü sen ona çarpmışsın.Ama ne olursa olsun o adam sen tutanak tutmak istiyorsan mecburen tutmak zorundaydı.bırakıp gidemez öyle kafasına göre.
peşine düşsen o adam ceza yiyebilir ama dediğim gibi senin hasarın karşılanır mı orası şüpeli..
-
2 Tarafta kusurlu. Sigorta İki tarafa yarı yarıya paylaştıracak. geçmiş olsun.
-
hatalı olan sen gibi gözüküyorsun. geçişini yarıdan fazla yapmış senin şeridine girmiş. frene basıp beklemek yerine yol benim demeye çalışmışsın... ayrıca anladığım kadarı ile orası 4 yol ağızı... sigortasız trafiğe çıktığı için ceza yiyebilir ancak senin hasarın karşılanmayabilir....
-
kardeş özelden yazsana bana yol gösterebilirim.
-
yanlış yaptın işte.
orada durup, ambulans arayacaktın. ve polis gelip tutanak tutacaktı. k
-
Geçmiş olsun kardeşim nasıl böyle bir hataya düştün anlamadım bu kadar basit kaza olamaz artcınla'mı konuşuyorsun napıyorsun acayip bir kaza
-
Adam kavşağı ayrıldı diye bişey yok.
O zaman yol hakkı kalmazdı. Gaza basan kavşak yarilar.
Adamların tipinden neresi mahsulleri oldukları belli.
Olay yerinden ayrılmadan ambulans ve polis arayacakSin. Daha sonra olay kamu davası olur senin uğraşma bile gerek kalmaz. Bu durumda 9 ay sonra falan mahkeme kararı elde edersin, arabasına sigorta yaptırmak aciz olan bir tipten paran nasıl alacaksın allahbilir
-
kardeş ilk önce senin gittigin yol anayol gibi duruyor tali yoldan çıkan yolu kontrol ederek çıkması gerek %50 kusurlu sana tek kusur kavşağa yavaş girmedin diye olabilir zaten temkinli yavaş geliyorsun.
-
şunların tipine ırkına bak arkadaş, istanbul kadar keşmekeş bir şehir olamaz kimin ne bok olduğu belirsiz,
geçmiş olsun kardeşim. istediğini alırsın inşalah.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Videoda benim dikkatimi bir konu çekti. Bu transporterdan inen orta yaşlı diyeyim adam biraz hararetli birşeyler söylüyor. Ve orada genç biri de sürekli parmağıyla sus işareti yapıyor... Anlamadığım konu susmazsan ne olacaktı... O hararetli konuşan herif dalacakmıydı arkasındaki kalabalıkla beraber ben onu çözemedim...
Trafik kurallarına göre haklı/haksız kusurlu/kusursuz kavramlarına girmeyeceğim ama her ne olursa olsun aranızda bir anlaşmaya varmadıysanız beklemesi gerekiyordu... Tabi sigorta falan yoksa beklemez susturup pusturup kaçma derdine düşer ki bu ona iyi bi ceza anlamına gelir... Bence peşini bırakma derim. Keşke arkadaşların dediği gibi ambulans ve polisi arayıp orada kalsaydın...
Neyse çok geçmiş olsun...
-
Ah be kardeşim görüyorsun 20 30 metre mesafe var
sıfır dikkat geçmiş olsun
karşı taraftakilerin hepsi saglam sopalık
-
Nasıl saldırmadan durdun?
-
Simdi aracin ciktigini goruyosun bide arkasinda da arac var keske durmayi deneseydin... cok gecmis olsun ins karsilarlar hasarini...
-
adamın sigortası olmadığı için hasarın zor karşılanır. Ancak peşini bırakma. Elinde video var, plaka var araç var. Ödeyemez ise cezasını o hıyar düşünsün.
Sana tavsiyem motoru yaptırdığın yerden fatura al ve bu faturayı mahkemeye ibraz et. Masraf bu de. En başta kendi cebinden öde, sonra bu hiyarlardan alırlar.
Adam olay yerinden gittiği için sana mahkeme masrafı çıkmaz. Avukat parasini da bu malak ödeyecek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)