Viraj içinde lastiğime iç çamaşırı dolandı ve düştüm
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ben o boxeri oraya atanın taaaa mk. Iyi mi böyle
-
İyi ki kaldırıma vurmamışsın, motordaki hasar can sıkar biraz ama halledilir. Bununla geçmiş olsun.
-
Olaya yorum yapmak istemiyorum.
Geçmiş olsun, dizlik takma alışkanlığınızın olduğuna sevindim. Koruma demiri de hasarı en aza indirmiştir.
-
-
geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış, biz her önlemi alsakta bişeyler çıkabiliyor bu şekilde
-
geçmiş olsun komedi gibi olay olmuş seninkisi
-
Geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın...
-
Geçmiş olsun, Talihsiz kaza bu arada yaz geliyor yeşil alanlar sulanmaya başladı Asfaltlara dikkat.
Selamlar
-
Kusura bakma da şehiriçinde nasıl viraja giriyosun öyle yatarak falan, Hızın kaçtı ? Ucuz atlatmışsın yine de karşına bir yaya da çıkabilirdi.
-
40 yıl düşünsem birinin sahip çıkamadığı donunun kazaya sebebiyet vereceği aklıma gelmezdi. Ama burası Türkiye normal karşılamak lazım. Geçmiş olsun kardeş , tekrarını yaşamaman dileği ile
-
Geçmiş olsun, inşallah son olur.
Yollarda böyle şeylerle çok karşılaşıyoruz, kazaya sebep olması üzücü.
-
4 vitesteydi motor. çok hızlı değildim fakat motorun dengesi gidince panik yaptım kaldırıma kitlendim
MANİSA - AB RH+ - MONDİAL MR VULTURE 150 2011
-
Bi dahakine motor kayınca ayakla yere vurun tekmeyi toparlama ihtimaliniz yüksek, biraz acıtıyor ama düşmekten iyidir. 50-60 ile giderken bile yapmışlığım var.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Bi dahakine motor kayınca ayakla yere vurun tekmeyi toparlama ihtimaliniz yüksek, biraz acıtıyor ama düşmekten iyidir. 50-60 ile giderken bile yapmışlığım var.
tehlikeli değil mi ? Normal,günlük ayakkabılarla özellikle.. Asfalt zemin.. Kırılabilir ayak ..
Büyük geçmiş olsun..
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
-
İzmir İl Temsilcisi
Ògrenci isidir kesin manisa merkeze benzettim
-
Geçmiş olsun kardeşim. Olacağı varsa oluyor işte
Sen gayet iyi şekilde hazırlıklı çıkmışsın duruma.
Boxer kısmetten çıkınca olur böyle şeyler :p
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Hiç ama hiç tavsiye etmem. Bu şekilde dizlerinde çapraz bağ koparan sayısı hiç de az değil.
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)