Selam Arkadaşlar;
Her sabah olduğu gibi bu sabahta Üsküdar'dan Beşiktaş'a iş yerime gelmek için atladım motoruma. Altunizade'den Boğaziçi köprüsüne döndüm. Çevre yoluna girdikten 500 metre 1 km kadar sonra, başka bir bağlantı yolu var. (Sanırım kısıklıdan gelen bağlantı yolu) Orayı geçtikten sonra kendimi tekrar sağ şeride almak istedim. Aslında en sağ şeritte olmama rağmen bağlantı yolu sebebiyle bulunduğum şerit orta şerit konumuna düşünce kendimi yine en sağ şeride almak istedim. Sinyalimi verdim; sağ şeride geçtiğimde önümdeki araç aniden durduğu için düşük hızla (10 - 20 km/s) önümdeki araca arkadan çarptım ve motor sağa yattı
Sağolsun önümde giden ve arkamda bulunan motorcu arkadaşlar durdular, motoru kaldırdılar, kontrolünü sağladılar ve şoku atlatana kadar yanımdan ayrılmadılar. (Kendileri eğer buradaysa veya bir şekilde okurlarsa tekrar teşekkürlerimi borç bilirim.) Kaza sonrası sağ aynam kırıldı; çarptığım araçta ve bende çok şükür ki bir problem bulunmuyor. ( ki zaten aynalarımda sorun olduğundan dolayı dün yenilerini sipariş etmiştim.)
Daha kontrollü ve dikkatli ilerlemiş olsaydım, belkide bu kaza yaşanmamış olacaktı. Allah Tüm herkesi daha beterinden korusun.