sigortasiz motosiklet ile kaza
Reklamlar
-
Merhaba arkadaslar bugun malesef sigortasiz motosikletimle bir kaza geçirdim son model bir araba bana yandan vurdu neyseki motoru bacaklarimin arasindan birakip ayakta kalmayi basarabildim ufak tefek sıyrıklarla ve bacagimdaki derin yarayla atlattim. arac surucusu kusurlu oldugunu kabul etti ne fotograf ne tutanak hic bir sey yapmadik acikcasi benimde işime geldi ancak motorumun 250 tl civarinda bir zarari söz konusu, karsi taraf kaskoyla bir sekilde anlaşmis simdi ben bu masrafi yasal olarak halletme şansım var mi ? Sigortam olmadigi icin suclu mu sayilirim yoksa pasa pasa gidip bir ustaya yaptirmalimiyim, yardimlariniz için simdeden tesekkurler
Reklamlar
-
Hiç bir şekilde yasal işlem yaptıramazsın. Orada adamla konuşup zararının bir miktarını vermesi için anlaşabilirdin.
-
adamın numarası var, bir sıkıntı olursa ara dedi, ama benim sigortam olmadığını bilmiyor ben şimdi arasam bu kadar masraf var desem çok mu abes, sonuçta o da kaskoya park halindeyken vurmuşlar demiş
-
bilmiyorsa sıkıntı olmaz. Sonuçta o malının zararını bir şekilde karşıladı. Sen soyle şu kadar masraf var diye verip vermemek ona kalmış
-
anladım ben bir arayım bakıyım iyi bir insandır belki
-
pipisipis adlı üyeden alıntı
anladım ben bir arayım bakıyım
iyi bir insandır belki
çok önemli değil sigortan olup olmaması, ara de abi masraf şu kadar, istersen tamamını ver istersen yarısını ver sana kalmış. Ona güvenip tutanak falan tutmadığını söyle yeter
-
pipisipis adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaslar bugun malesef sigortasiz motosikletimle bir kaza geçirdim son model bir araba bana yandan vurdu neyseki motoru bacaklarimin arasindan birakip ayakta kalmayi basarabildim ufak tefek sıyrıklarla ve bacagimdaki derin yarayla atlattim. arac surucusu kusurlu oldugunu kabul etti ne fotograf ne tutanak hic bir sey yapmadik acikcasi benimde işime geldi ancak motorumun 250 tl civarinda bir zarari söz konusu, karsi taraf kaskoyla bir sekilde anlaşmis simdi ben bu masrafi yasal olarak halletme şansım var mi ? Sigortam olmadigi icin suclu mu sayilirim yoksa pasa pasa gidip bir ustaya yaptirmalimiyim, yardimlariniz için simdeden tesekkurler
kardeş geçmiş olsun
telefon açtın mı adama
ne haber çıktı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)