Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

sigortasiz motosiklet ile kaza

REKLAM ALANI
    pipisipis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaslar bugun malesef sigortasiz motosikletimle bir kaza geçirdim son model bir araba bana yandan vurdu neyseki motoru bacaklarimin arasindan birakip ayakta kalmayi basarabildim ufak tefek sıyrıklarla ve bacagimdaki derin yarayla atlattim. arac surucusu kusurlu oldugunu kabul etti ne fotograf ne tutanak hic bir sey yapmadik acikcasi benimde işime geldi ancak motorumun 250 tl civarinda bir zarari söz konusu, karsi taraf kaskoyla bir sekilde anlaşmis simdi ben bu masrafi yasal olarak halletme şansım var mi ? Sigortam olmadigi icin suclu mu sayilirim yoksa pasa pasa gidip bir ustaya yaptirmalimiyim, yardimlariniz için simdeden tesekkurler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PysLre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25-2015
    Hiç bir şekilde yasal işlem yaptıramazsın. Orada adamla konuşup zararının bir miktarını vermesi için anlaşabilirdin.

adamın numarası var, bir sıkıntı olursa ara dedi, ama benim sigortam olmadığını bilmiyor ben şimdi arasam bu kadar masraf var desem çok mu abes, sonuçta o da kaskoya park halindeyken vurmuşlar demiş

PysLre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25-2015
    bilmiyorsa sıkıntı olmaz. Sonuçta o malının zararını bir şekilde karşıladı. Sen soyle şu kadar masraf var diye verip vermemek ona kalmış
    pipisipis bunu beğendi.

anladım ben bir arayım bakıyım iyi bir insandır belki

thebalatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık bir motorum yok
    Alıntı pipisipis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anladım ben bir arayım bakıyım iyi bir insandır belki
    çok önemli değil sigortan olup olmaması, ara de abi masraf şu kadar, istersen tamamını ver istersen yarısını ver sana kalmış. Ona güvenip tutanak falan tutmadığını söyle yeter

EKONOMİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MOTORU SATTIM GİTTİ
    Alıntı pipisipis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar bugun malesef sigortasiz motosikletimle bir kaza geçirdim son model bir araba bana yandan vurdu neyseki motoru bacaklarimin arasindan birakip ayakta kalmayi basarabildim ufak tefek sıyrıklarla ve bacagimdaki derin yarayla atlattim. arac surucusu kusurlu oldugunu kabul etti ne fotograf ne tutanak hic bir sey yapmadik acikcasi benimde işime geldi ancak motorumun 250 tl civarinda bir zarari söz konusu, karsi taraf kaskoyla bir sekilde anlaşmis simdi ben bu masrafi yasal olarak halletme şansım var mi ? Sigortam olmadigi icin suclu mu sayilirim yoksa pasa pasa gidip bir ustaya yaptirmalimiyim, yardimlariniz için simdeden tesekkurler
    kardeş geçmiş olsun
    telefon açtın mı adama
    ne haber çıktı?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)