Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2 MOTOSİKLET 1 KAZA

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial drift 125
    ÖNCELİKLE MERHABA ANTALYA AKDENİZ ÜNİVERSİTSİNDE ÖĞRENCİYİM MONDİAL DRİFT 125 MODEL MOTOSİKLETİM İLE YAKLAŞIK 40 KM HIZLA ANA YOLDAN SEYREDERKEN BAŞKA BİR MOTOSİKLETLİ ARA YOLDAN BENİM BULUNDUĞUM YÖNE BAKMADAN ÖNÜME FIRLADI VE MALESEF İKİMİZDE ÇARPIŞTIK KARŞI TARAF YÜZDE YÜZ SUÇLU ONLARDA HİÇ HASAR YOK AMA BENİM DİZİMDE Bİ SIKINTI OLUŞTU ÇOCUK EHLİYETSİZ OLDUĞU İÇİN ÇOK KORKTU AĞLADI FİLAN BEN DAYANAMADIM GİTMESİNİ SÖYLEDİM NE KADAR DOĞRU NE KADAR YANLIŞ YAPTIM ORASINI TARTIŞMAK İSTEMİYORUM HASTANEDE YAPILAN TETKİKLERİMDE ŞÜKÜR DİZDE KIRIK ÇATLAK FİLAN YOK ANCAK BEN ÜSTÜNE BASSAM BİLE DİZİMİ KIRAMIYORUM DESTEK ALMADAN YÜRÜYEMİYORUM BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VE PAYLAŞMAK İSTEYEN BİRİLERİ OLURSA ÇOK MEMNUN KALIRIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM TEKERİNİZ DÜZ BASSIN.

NOT: 40 YIL DÜŞÜNSEM Bİ MOTOSİKLETLİYLE ÇARPIŞACAĞIM AKLIMA GELMEZDİ.
    mehmetenis bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    çok geçmiş olsun, tetkiklerde bişey çıkmadıysa iyileşirsin diye umuyorum,
    kazaya sebep olan elemanı bırakmanız belki iyi belki kötü devam edebilir, gerekli dersi çıkardıysa ne ala.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Geçmiş olsun hocam allah beterinden saklasin

jrbatu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Acımayın, çağırın polis, kan alsınlar ehliyetsiz sürücüden. Yanlış yapmışsınız.

Çok geçmiş olsun.

Motosikleti
    cg 200 + chopper cg 150
    ALLAH şifa versin de abi hastaneye gitmişin onların söyleyemediklerini biz nasıl söyleyek bilemedim
    Alisilin bunu beğendi.

Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Oradan giderken belki de başka bir kişinin canına kast etti veya belki de canına mal oldu. Keşke salmasaydınız. İbret-i Alem yapardık.

Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    1-2 hafta böyle ağrır dizini bu süre içerisinde rahat rahat açıp kapayamıyorsun biliyorum.Dediğim gibi geçer
    benim başıma bu diz kapağını çarpma olayı çok geliyor artık acısını hissetmez oldum
    bu arada çok büyük yanlış yapmışsın verecektin polise ne hali varsa görsün
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

karacabeg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun öncelikle Allah acil şifa versin
    Bende nefret ediyorum şu tarlada koşan hayvan gibi giden motorculardan. Keşke bırakmasaydın sende.
    "Edeple gelen lütufla gider"

Motosikleti
    mondial drift 125
    Haklısınız haklısınız da o an yaşadığım psikolojiyi az çok tahmin etseniz bana hak verirsiniz

serkani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Made in Japan!

Exclamation

Öncelikle geçmiş olsun.

İkincisi forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelmektedir ve forum kurallarına aykırıdır, bunu da paylaşayım.

Üçüncüsü yaptığınız çok yanlış. Polisi arayıp ilgili motosikleti bağlattıracaktınız. Yaşı 18 olmayan, A2 ehliyeti bulunmayan kim olursa olsun bu yapılmalı. Ağladı diye kimseye tolerans gösterilmemeli.

Size çarptığı gibi bir yayaya da çarpabilirdi, bir çocuğa, bir bebek arabasına. Hatta bu çarptıkları eşiniz, çocuğunuz yahut bebeğiniz olsa, o zaman da ağlasa gitmesine izin verecek miydiniz?

Bu başlığı ve mesajımı okuyan herkes için yazıyorum;

Lütfen bu gibi durumlarda tolerans göstermeyin, kimseyi affetmeyin, mutlaka kolluk kuvvetlerine teslim edin. Canı yansın ki can yakmaktan kaçınsın.
    mehmetenis, Murat.K. ve cemmoto41 bunu beğendiler.
    Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS

mehmetenis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X-2014
    Alıntı serkani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun.

İkincisi forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelmektedir ve forum kurallarına aykırıdır, bunu da paylaşayım.

Üçüncüsü yaptığınız çok yanlış. Polisi arayıp ilgili motosikleti bağlattıracaktınız. Yaşı 18 olmayan, A2 ehliyeti bulunmayan kim olursa olsun bu yapılmalı. Ağladı diye kimseye tolerans gösterilmemeli.

Size çarptığı gibi bir yayaya da çarpabilirdi, bir çocuğa, bir bebek arabasına. Hatta bu çarptıkları eşiniz, çocuğunuz yahut bebeğiniz olsa, o zaman da ağlasa gitmesine izin verecek miydiniz?

Bu başlığı ve mesajımı okuyan herkes için yazıyorum;

Lütfen bu gibi durumlarda tolerans göstermeyin, kimseyi affetmeyin, mutlaka kolluk kuvvetlerine teslim edin. Canı yansın ki can yakmaktan kaçınsın.
    Çok doğru yazmışsınız tespit doğru

onurordek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Ntorq+SHERCO 250
    Geçmiş olsun.

Hukukun herkese karşı işlemediği/işletilmediği için bu haldeyiz zaten.

Benim kazam biraz daha ciddi olmakla beraber görünürde bi sıkıntı yoktu, acilde önlem olarak alçıya almışlardı, doktor normale dönmen 2 ayı balar demişti. Gerçekten de dediği gibi oldu. Senin de zamana ihtiyacın olacak.

kong - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 100 sfc snappy x
    keşke salmasaydınız keratayı valla polisler göbeğinden işetirlerdi keratayı

Motosikleti
    YBR125/CBR125/DL650/Suzuki C800/GV250 Şimdi:DL650
    Karşıdaki motor belki hırsızlık motoruydu kardeşim? Neden bıraktın?

Ayrıca dizinde sıkıntı varsa bağ yırtığın olabilir kemik yapıda sorun yoksa.MR olmadan anlaşılamaz. Tomografi veya direk grafide çıkmaz.

Motosikleti
    mondial drift 125
    teşekkür ederim o an hiçbişey düşünemedim haklısınız
    ayrıca dediğiniz gibi bağlarda bi sorun var galiba bakalım hastane hastane koşturuyoruz ama motor sevdama ara vermeyi düşünmüyorum yavaş yavaş ayağa kalkacam inşallah

Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXr
    Çok geçmiş olsun hocam

Bence doğru karar vermissiniz eskiden bizimde canımız isterdi sikilip binerdik ben olsam ayni şeyi yapardim

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun
    fakat yanlış yapmışsınız o gün sizin canınızı yakmış başka bir gün bir çocuğun canını yakarsa?
    benim de motosiklete binme aşkı vardı ama ehliyet alana kadar bisiklete bindim
    her canımızın istediğini yaparsak ne olur bu dünyanın hali

Geçmiş olsun iyi kötü bir karar vermişsiniz salmışsınız bende olsam öyle yapardım. Ciddi bir Yaralanma yada maddi hasar olmadığı sürece hoş görü gösterilebilir.
    Gelelim 18 yaş altı olduğu için topa tutanlara. Ehliyeti olmadığı halde sizden benden de iyi kullananlar var, kaldı ki ehliyet almadan önce kullanmadım diyende yalan söyler. Önce ehliyet mi aldınız motora binmek için? Cocuk bir hata yapmış kaza olmuş. Herbirimiz bir çok hata yapıyoruz bu gibi hallerde bazen hoşgörü göstermemiz gerekir. Ehliyeti olupda hayvanlık yapanların sayısı daha fazladır emin olun. Ehliyeti haklılık olarak görmeyin.
    Gelelim şu mantığa, bizde ne yetenekli insanlar var ama yapma etme aman diyerek önlerini kesmekden başka bir şey yaptığımız yok. Yurt dışında motorsporlarına başlama yaşı 5-6. Size 7 yaşında bir çocuk gösteririm 9 metre rampadan atlıyor. Kaza yapmış haklısınız daha kötüde olabilirdi ama olmamış. Arkadaş doğru bir karar vermiş. Bu melete düşe kalka binilir. Bizlere yapıldı diye İnsanların heveslerini daha gençken kırmak ne kadar saçma. Hele ki senaryolar üreterek dahada saçmalıyorsunuz. Bu arkadaş trafikte bir hoşgörü göstermiş, diğer vekette dersini almıştır, ha almamışsa yine kendi bileceği şey, belki ileride sizin karıştığınız bir kazada oda size hoşgörü gösterir.
    Mantığınızı değiştirin bence, gençlere destek olamadığınız sürece youtube dan ancak başka ülkelerdeki gençlerin yaptıklarını "vaaaay bee adamlar yapıyor helal olsun" diyerek izlersiniz.

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba,

Çocuğu bırakmanız, gitmesine müsade etmeniz yanlış. Ancak ara yoldan , ana yolda dahi olsanız, herhangi bir aracın fırlayabileceği gibi bir ihtimal varken,dikkatli olmalıydınız.

Ben, yoldan ilerlerken , motosikletlinin biri , ara yolda, imkanı yok görmemin ancak ara yolun varlığı dahi, hızı azaltmayı ve görmeye çalışmaya yeterli bir sebepti,aniden çıkıverdi ve ben durdum.. Durduğum halde, ilerlese yoluna benden uzak ancak , adam hedefe kilitlenmiş olmalı ki, tekeri tekerime değdirip durdu L gibi olduk

Motosikleti
    Pcx 125
    Geçmiş olsun , çocuğa iyilik yapmışsınız fakat bırakmasaydınız keşke. Dizinizi zorlmayın 2 gün falan istirat edin ağrısı geçer

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)