buyuk gecmis olsun.
her ne kadar kaza karsi tarafin hatasi olsa da ders almaya calisman iyi.
insallah bu dusunme tarzi ilerdeki daha buyuk bir kazadan korur seni.
buyuk gecmis olsun.
her ne kadar kaza karsi tarafin hatasi olsa da ders almaya calisman iyi.
insallah bu dusunme tarzi ilerdeki daha buyuk bir kazadan korur seni.
Geçmiş olsun öncelikle.
İstanbul trafiğinde arabaların sağından veya solundan gitmemek imkansız. Ve aralardan gitmekten daha az riskli
Çünkü sağında veya solunda kaldırım, bariyer vs. olduğu için direksiyonu o tarafa kırma ihtimalleri nispeten daha düşük.
Ancak trafik sıkışıklığından dolayı sağ/soldaki gördüğü ilk boşluğa atlayabiliyor insanlar. Bu yüzden aralardan gitmek daha tehlikeli.
E-5'te sol şeridin solundaki boşluk en güvenli olanıdır her zaman. Çünkü otomobil sürücüleri artık buna alışmış durumda.
Ve annesinin mesleği hakkında kolayca tahminde bulunabildiğimiz sürücüler dışında herkes yol veriyor veya kasti olarak yol kesmiyor.
Tem'de ise en güvenlisi emniyet şeridi. Hemen her kavşakta trafik polisi olduğundan dolayı 4 tekerler buraya girmeye pek cesaret edemiyor.
Ayrıca emniyet şeridi de oldukça geniş olduğu için risk oldukça azalıyor.
Yine de her koşulda bulunduğunuz bölgeye yakın giden araçları, şüphelendiğiniz araçları korna ve selektörle uyarmak gerek.
Hatta şüphelenmeseniz bile korna ve selektörle ilerleyin
Kesinlikle doğru.
Birde emniyet şeridinden gideceksek. Eğer trafik çok yoğunsa. Korna(sert korna değil), selektör ile ilerlemek iyidir.
Çünkü mutlaka ama mutlaka trafikte beklemekten sıkılan!!! bir sürücü emniyet şeridine aniden zıplayıp gidebildiği kadar emniyetten gidip yeniden yola girmeyi yapar. Yağmutlu bir sabah 8 de toplantıya geç kalan bir yabancı uyruklu ablamız sağ olsun emniyete girerek bana kaza yaptırmayı başardı. Hemde Trafik ekiplerine 50-60 metre mesafe varken. Allahtan sadece dokunma şeklinde oldu.
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Sigorta olayini ne yaptin dostum? Ödediler mi?
Selamlar
Karşı tarafın sigortasını aradım. Durumu anlattım. Söyledikleri
"Tutanakta karşı taraf "ben çarptım" yazdığı için muhtemelen zaten size suç bulunmayacaktır" idi.
Ona istinaden ben belgeleri hazırladım yetkili servise motor ile birlikte teslim ettim. Yarın kaza dosyasını servis açacak. Eksper gelecekmiş sonrasında. Zaten benim de manet değişimi ve gps takılması olayları sebebiyle servise motoru bırakmam gerekiyordu. Vesile oldu. Eksper geldikten sonra maliyetler çıkacak ortaya. Sonrasında karşı tarafın sigortasının karşılaması kesinleştiğinde bana geri dönüş yapacaklar. Parça değişimi veya onarım olayları olacak. Ancak parçalarda pek onarılabilecek parçalar değil. Bakalım exper sonrası nasıl bir durum ortaya çıkacak, bekleyip göreceğiz.
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. Herkese kazasız zevkli sürüşler dilerim.
Allah beterinden korusun sende bişey yok ona şükret
Geçmiş olsun, nazarlık say bunu..Çok dikkat etmek lazım, kapıyı açıp tükürenden tut,eteğini açıp alt takımı serinleten ablalara kadar tür tür şeyler gördüm..Hep ''o kapı açılacak'' mantığıyla gitmek lazım. Birde bu inadına ben geçmiyim diye yolu kapatanlar için elcik koruma güzel çözüm.. Zaten gidon topuzu da var.. Sürtüyorum geçiyorum,taktiğim 2 dürt bi sürt =)
çok geçmiş olsun,malesef biraz daha fazla dikkat etmek gerekiyor,çünkü ülkemizde bir sürü arabalı sığır var malesef.Her kaza bir ders niteliğindedir umarım gerekli dersi almışsındır.Arkanı,sağını,solunu kollaman gerekiyor bu ülkede.Sende birşey olmaması sevindirici,motor ise halledilir.Vesileyle nazar boncuğunu takmışsın.
Tekrardan geçmiş olsun kazasız sürüşler.
geçmiş olsun, küçük kazalar insana başka türlü edinilemeyecek tecrübe kazandırıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)