Arkadaşlar mondial drift motosikletimle arkadaşıma eğitim veriyordum 4-5 defa stop ettirdi doğal olarak şimdide motorum çalışmıyor lütfen acil yardım edin
Arkadaşlar mondial drift motosikletimle arkadaşıma eğitim veriyordum 4-5 defa stop ettirdi doğal olarak şimdide motorum çalışmıyor lütfen acil yardım edin
ne yapmam gerekiyo bilemedim motoru universitede bıraktım servisi aradım motor kendini kitlemiştir filan diyo
Boğulmuştur. Benzeri başıma geldi trafikli yolda dur kalk.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
marş basıyor bazen çalışıyo gaz verdiğim anda tekrar stop ediyo
Sanirim motoru bogmussun
boğulmuştur ozaman da ne kadar oldu dinleneli bi yarım saat bıraktım geri çalışmıştı. Stop ediyor biraz bekliyorsun çalışıyor azcık gaz verince bogulup tekrr stop ediyor
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Rölantide düzgün değillse gaza basmadan biraz bekleseydiniz. Bujİ ıslanabilir mi bilmiyorum ama buji çıkatılıp, konyrol edilebilir. Neyse zaten bırakmılsınız motoru
peki beklesem düzelirmi yoksa usta çağırayım mı öğrenciyim durumlar yüksek bi masrafa yetersiz kalır
Hocam bekleyin, marş basın, marşı aldıktan sonra da acele etmeyin gaz vermek için. Biraz kendine gelsin, düzenli çalışsın. Avadanlığı varsa bujisini söküp, bi kurulayıp takın. Sökmeyi bilmiyorsanız nette vidroları vardır, basit bir şey. Takarken de "aşırı" sıkmadan takın
Eger tornavida var ise yanınızda benzin ile de sorun olabilir karbürator den çıkan hortum vardır açın biraz aksın belki pislik vs tıkadı buda başıma gelmişti.
Abi şimdi motorun basinsayim deniycem bakalim cok sagolun
Kardeşim bir kere bu durum başıma gelmişti,tesadüfen bujimin bittiğini keşfetmiştim.
abiler saatlerdir bekliyorum 4 saat filan durdu bastım yine çalışmadı yapacak bişey yok antalyada tanıdık ustası olan varmı :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)