Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

17 Yaşındaki Genç Kardeşlerimiz Bu Haberi iyi okunsunlar . !!!

REKLAM ALANI
    hellboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    emin ol bot pantlon olmaszsa olmazdır içlik senin ayağının kırılmasına engel deiğldir ben mesela iki parça tulumum ve dainese çizmlerim var onlarsız çıkmam lütfen ful koruma ile gezin bu arada herkes 250 cc zordur falan demişte cocuun o motoru kullandığını bile bilmiyoruz onun motosikleti olsa neden yan sehpadayken poz versin bu arada ehliyet için bir hatırlatma ülkemizde ehliyet 17 yaşında alınıyor haberdede ehliyetsiz sürücü demediğine göre.bundan sonra diyecek tek söz allah rahmet eylesin öyle olsaydı böyle olsaydı boş olan olduktan sonra amaç olmadan önce bişiler yapmakta bence; milli eğitim bakanlığı kötü alışkanlıklara son seminerleri (veya farklı isimlerde.) düzenliyor bunun gibi motosiklet le ilgili ekipmansız kullannımın sonuçlarını gösteren sseminerler düzenlese sonuçta çoğu lise öğrencisi motosiklet kullanıyor bende dahil olmak üzere

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı linkinpark20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyosung kullanması zordur, ve en önemlisi, ne olursa olsun ekipmansız çıkmayın arkadaşlar. Ben bot ve pantolon haricinde full giyiniyordum artık pantolon ve botu da giyeceğim ne olur ne olmaz.

Pantolon ve bot olmazsa olmaz evet , 50 km hızda bile ayağınızı bir yere çarpsanız Allah korusun o ayak pert olur . Sonuçta full ekipmanda giysek ölümsüz olmuyoruz . Ekipman giyerek bedenimize gelebilecek olan darbeyi en aza indirmek buradaki amaç . Bir insan titanyumdan bile ekipman giyse 90-100 km hızla sabit bir yere çarpsa yine pert olur . O yüzden Allah bizlere kaldıramayacağımız yükleri yüklemesin , kazalardan korusun . Bizlerde tedbirimizi alıp Allaha tevekkül edelim .

Alıntı Bilgi Sıfır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bot ve pantolon olmasa bile bir içlik ve dizlik yeterli olur

İçlik giyerek 40-50 km hızla giderken kendinizi motordan atın ve bakın bakalım ne olacak . Sadece dizlikte yetmez , eğer bu merete biniyorsan sadece kask , mont ve eldiven giymekle bu iş olmaz . Tepeden tırnağa full ekipman giymek , darbeyi en aza indirir .

Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Zonguldak imkb anadolu ogretmen liselinde son sinif ogrencisiyim.
    İnsallah sonumuz benzemez

rebelrider67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah hepimizin yardımcısı olsun kazasız belasız inşallah

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)