böyle bir yaratık görmedim!
Reklamlar
-
https://m.youtube.com/watch?v=47LGp-o73ew
arkadaslar bu video belki yayinlanmis olabilir forumda goremedim oyuzden konuyu actim
Arkadasin biri kaza yapmis yerde yatiyor suclu olan otomobil surucusu yerde yatan motorcu arkadasa atarlaniyor gece gece sinirim bozuldu ne oldugu belli olmayan bu mahlukat yuzunden
Reklamlar
-
Valla motorcuda suç o ne sürat hem kavşak, hem kavşakta araç var ve o süratle sağlıyor. Ölmediğine dua etsin. Kızıp bağıran hayvan zaten doğasının gereğini yapıyor
-
bu yaratıklardan çok var maalesef, etrafındakiler de tırsmış birşey diyememiş, alıcan şöyle evire çevire kırıcan kemiklerini o.ç.nun
-
Sen görürsen sen de aynısını yap. Araç sağlamak yasaktır motosiklet sürücüsü hatalı. Zaten adam ilk yardımlık bir durum olmadığı için elletmiyor en doğrusunu yapıyor. Ayaklarını hissetmeyen bir kişinin kaskını çıkarırsan ona ömür boyu iyilik yerine tam tersi felçli bir birey yapabilirsin.
-
Motosiklet sürücünün hatasını tartışmıyoruz, onda bir şüphe yok. kaza geçiren çocuğa serzenişte bulunan araç sürücüsüne dikkatinizi çekerim. Çocuk ayağa kalksa daha beter ederim diyor. insanlık ölmüş. Sağlık personeli gereğini yapıyor çok şükür ciddi birşeyi yok herhalde.
-
Kimin sucu oldugunun pekte onemi olmasa gerek oyle degil mi arkadaslar?yarali bir insan var ortada uc kurusluk malinin pesinde hayvan
-
Kuryecilik böyle birşey işte adamlar işten kovulmamak için 30 dakika içinde yetiştirmeleri gerekiyor.İnsan canı değersiz sanki.İşletmelerin katı kuralları yüzünden böyle benzer kazalar hergün oluyor neredeyse.
-
almpoz adlı üyeden alıntı
Kuryecilik böyle birşey işte adamlar işten kovulmamak için 30 dakika içinde yetiştirmeleri gerekiyor.İnsan canı değersiz sanki.İşletmelerin katı kuralları yüzünden böyle benzer kazalar hergün oluyor neredeyse.
Dominos'ta bir arkadaşım çalıştı iş görüşmesine beraber gittik. İlk sorduğumuz soruydu 30 dakika meselesi. İşveren 30 dakika geçen ürünleri kuryenin maaşından kesmiyor lakin kurye motorundan sorumlu, yani eğer giderken benzin bitmesi gibi kurye hatası olursa kesiliyor. Kuryelerin arasında en iyi ben sürüyorum konuşmaları olduğu için bu şekilde sürüyorlar.
-
yazık insan hayatı malesef bu kadar. 30 dakikada yetiştirebilimek için canını ortaya koymak zorunda bırakılıyorlar.
-
tırıvırı25 adlı üyeden alıntı
yazık insan hayatı malesef bu kadar. 30 dakikada yetiştirebilimek için canını ortaya koymak zorunda bırakılıyorlar.
tüm kurye işlerinde geçerli midir bu dakika olayı..
İstanbul trafiğinde yarım saatte normal bir kullanımla motosiklet 20 km gidebilir
yiyecek servisi yapan arkadaşlar bu mesafeleri geçiyor mu ?
hayatlarını hiçe sayıp riskli sürmelerinin sebebi nedir ?
-
gerçek hayvanları üzmeyelim arkadaşlar. hayvanlar akılsızdırlar, böyleleri kendilerine bahşedilmiş aklı kullanamayacak kadar zavallılar.
bu yüzden çukur deyin, toplum zararlısı deyin, kan emici deyin ama hayvan deyip hayvanlara hakaret etmeyin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)