Allah rahmet eylesin ...
Allah rahmet etsin...
Rabbim herşeyde olduğu gibi ölümünde hayırlısını ,güzel olanını versin...
İnna lillahi ve inne ileyhi raciun
(ALLAH tan geldik ve tekrar ona döneceğiz)
Her can ölümü tadacaktır
ALLAH rahmet etsin
direkt kafadan çarpıyor sanki
buna benzer bir şekilde duran araca değil karşı yönden gelen araca yerde sürüklenerek çarptım.
kafamda kask vardı.sanki hiç çarpmamış gibiydim.hani kafanı biryere vurursun acır ya o bile yoktu elhamdulillah
kask kullanırken başınıza uygun kask seçin
bol kask yeterince korumayabilir
Allah Rahmet eylesin :( motosikletin zevki korumalarıyla çıkar' lafını hayat felsefemiz haline getirelim.. Allah sevenlerine baş sağlığı versin.
allah rahmet eylesin
o teker kaskı takmadan dönmeyecek derim başka bir şey demem
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Çarpışma etkisiyle boynu kırılmış da olabilir çünkü ilk darbe kafaya geliyor. Allah rahmet eylesin. Bu kask olayı evet hayati derecede gerekli ama burada olayı sadece kaska bağlamak da işin kolayına kaçmak. Motosikletin tehlikeli bir ulaşım aracı olduğunu bir an bile aklimizdan çıkarmadan hareket etmediğimiz sürece hiçbir ekipman bizi korumaz. Mesela mahalle arasındaki hizindan hiçbirimiz söz etmedik şimdiye kadar. Burada asıl kaza sebebi bu bunu görelim ve buna göre kendimiz de önlem alalım.
Video sonunda pcx le fotografi var videoda bisikletin ustunden ucuyor bisikletin yaninda ise pcx olmayan bi motor ucuyor bu nasil is
adam hem de motorcuymuş.. onlardan daha iyi kim bilirki bu meretin tehlikeli birşey olduğunu.. kask lazım kask.. ben 200 metre yol gideceksem bile emniyet kemerimi mutlaka takıyorum.. sen çok iyi bir sürücü olabilirsin tüm yarışçılardan daha iyi sürebilirsin ama trafikte sınırsız cahil insan var..
Allah rahmet eylesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)